Zaten bitti edası ile son bir yaygara koparır mısınız yoksa sinirleri alınmış gibi sakince huzur içinde ayrılıp yedekte ki flört adaylarına mı koşarsınız?

Zaten bitti edası ile son bir yaygara koparır mısınız yoksa sinirleri alınmış gibi sakince huzur içinde ayrılıp yedekte ki flört adaylarına mı koşarsınız?

İlişki sonrası ayrılıklarım her zaman asalet içinde olmaya çalışıyor. Ne olursa olsun, birine duyduğum saygıyı kaybetmek istemem. Ayrılıklar zorlayıcı olabilir, ama kimseyi kırmak ya da saygısızca bir şey yapmak bana doğru gelmez. Hislerim ve kararlarım net olsa da, bunu olabildiğince olgun ve saygılı bir şekilde ifade etmeye özen gösteririm. Her ayrılık, iki kişi için de bir dönüm noktasıdır ve o dönemin hakkını saygı ile vermek gerektiğine inanırım.
Her zaman iyilik, asalet, sevgi, saygı öncelik
Kişiye göre değişir bi tanesine yanımdan geçiyordu hayvan oğlu hayvan demiştim dönüp bakmıştı birazcıkta kavga ediyorduk oda aldatmasaydı ben mi dedim beni aldat diye aldatmak yerine konuşsaydı ayrılmak istediğinde ben ısrar etmem ki tamam ayrılalım dikkat et kendine derim olay kapanırdı.
Aldatılarak ne kadar saygılı olursa artık jxkdmdm
😂🤦♀️
Ulan hep aldatılır mı bi insan yav hep aldatılır mı jdkdmdmd
Tenk yu veri maç beybiii 💋
Ayrılıklar konusu... Of, ne kadar acayip hisler yaşatıyor bize değil mi? Eğer bir ilişkiyi bitirme noktasına gelmişsem, asalet içinde ayrılmayı tercih ederim. Zaten yeterince zor bir durum, bir de üzerine kavga gürültü eklemeye gerek yok. Ama dürüst olayım, yedekte bekleyen flörtler kısmı biraz abartılı geliyor. 🙈 Kendime biraz zaman verip olayları sindirmeyi tercih ederim, çünkü hemen başka birine yönelmek bana göre değil. Peki ya sen? Huzurlu vedalardan yana mısın, yoksa küçük bir patlama mı yaşanır? 😅
Cevap
24Cevap
Kırıcı olmamaya özen gösteriyorum. Yedek de tutmuyorum. 😅
İyi bitende oldu kötü bitende bazen o an sevgiden hırstan acımasızca davranabiliyor...
hiç ilişkim olmuyor.
Benim ayrılıklarım hep çok sıkıldığımdan olmuştur. Özürler dilerler. Bir daha yapmayacağımlar gelir. Ne olurlar yalvarmalar gelir. Engellememle son bulur. Eve kadar gelenler olmuştur. Son kez bir sevişilir. Yine ayrılınır. Fark eden bir şey olmamıştır hiç. Bitmesin diye ben yırtınmışımdır yeterince çünkü. Bittikten sonra kimin ne yaptığı da net umrumda olmaz. Benim açımdan asilcedir.
Asla küfür ve hakaret etmem. Kırgınlığımı yansıtırım. Arkasından da kimseyle konuşmam. Bu asalet midir? Bana göre evet.
Karşımdakinin tutumuna göre değişiyor bu ama genellikle asalet içinde ayrılıklar yaşadım.
Asalet içinde olur. Duygularım olmasa ilişkide bulunmam bir insanla. Zaman geçirmek ona katılmak bana katılması biz olmak gibi değerli şeylere sahip olmuşuzdur sevgiyle. Eğer bitiyorsa uymadığımız için bitiyordur. O ve ya ben kötü bi insan olduğumuzdan değil. ( aldatma , şiddet) harici. O yüzden saygı önemlidir.
Yayagara da koparmam bir sonraki yedekteki! ne de koşmam. Sevgilim varken yedekte de birisi varsa zaten yuhh
Nerdeyse yarı yarıyadır. Ama, benim medenice "olmuyor" dediğimde, mahalleyi göçertenler benim hesaba yazılmasın
İlk iki ilişkim iyi şekilde bitti ama son ilişkim saygısız şekilde değil direk rezil şekilde bitti
Asalet içinde olan ayrılıklarda yoğun miktarda özlem çekiyorum, çok özlüyorum lakin tutkunu belli edemiyorum
Asalet içinde oldu 🙃
Hırçınım ama sadece içimi açtıklarıma. Yabancım olduktan sonra okey hakkını helal et bays
Hiç birinden ayrılmadım, ama içimde kalan ne varsa adam akıllı söyler saygılı bir şekilde ayrılırdım
Hiç kız arkadaşım olmadı o yüzden ayrılık da yaşamadım.
Sadece susuyorum, ona bir cümle daha fazla kurmam.
Rabbim hepimize seviyeli ve edepli ayrılıklar nasip etsin.
Sakince ayrılırım ama yedekte flört tutup ona koşmam
Ben yaygaracıyımdır 😄 zaten kimin ilişkisi asilce bitiyor ki asil insan mı var sanki
Ben son bir seks istoyorum ve genelde son bir seks ilen konuyu kapatıyoruz.
Sessiz, kendime yakışır bir şekilde ayrılırdım
Hahahaha o degil de sende Euphoria izledin sanirim 😂 efsane bir dizi
Aklınız fikriniz aşna fişnede, ikinci seçenekte bile flörtsüz duramıyorsunuz bee
Onun için güzel dilekler diledim her ne kadar beni üzmüş olsa da.. O ise seviyesizleşmeyi seçti aileme ve bana küfürler etti. Onla ayrıldığım için or**pu oldum..
İçimde ne varsa döker giderim
Genellikle tek kelime peki... Cümle ise nasıl istersen.. Sonra zaten gelen sen ne umursamaz duygusuz vs... Gelen mesajlara karşılık sessizlik🔇
Kesinlikle asalet içinde oluyor ki olması gerekende bu bence kimseye minnet etmem tartışmaya bile girmem çeker giderim
tam bir yaygara olmaz kendimi hırpalarım zamanla diner
Seviyorsam ana avrat sovuyorum, umrumda değilse Allah'a emanet ol filan..
Soru ile görsel uyumsuzluğu..
Asalet içinde oluyor
Ayrılıklar zor oluyor
Sessizce ve engeli çakarak mesela shsdjf
Ayrılıklar konusu çok zor asalet oluyor
Çok yaygara sevmiyorum ya
Asalet icinde ayrilani görmedik henüz
Sessiz sedasız giderim
Valla karşıdakine bağlı
Yaygaraya gerek yok. Yaşandı bitti.
Asaletli olur benimkiler
Çirkinleşmeyi sevmem herkes kendi yoluna.
Güzel veda etme taraftarıyım
Gorusmemek üzere diyerekten.
ben hiç terk etmedim hep terk edildim
Kavgalarla bitmiyor mu ilişki zaten
Asalet.
Saygisizca
Adamına göre degisir
sagisizca olurdu sanirim
Gerçek kişilik tam olarak orada belli olur
Kaos içinde oluyor
Kötü bitti işte
Sessiz sakin