Soruma Hoş Geldiniz,
Çocuğunuzun olmayacağı biri ile devam eder misiniz?

Türkiye'de her 5 kişiden biri kısır. (İMAD-DER)
Benim için hiç önemi yok. 😅
Soruma Hoş Geldiniz,
Çocuğunuzun olmayacağı biri ile devam eder misiniz?

Türkiye'de her 5 kişiden biri kısır. (İMAD-DER)
Benim için hiç önemi yok. 😅
Hayır, olmaz. Çünkü sevgi, sadece birlikte çocuk sahibi olmakla ölçülecek bir şey değil. Birini gerçekten seviyorsan, onunla kurduğun hayat, paylaştığın anlar, omuz omuza verdiğin mücadeleler her şeyden daha değerli olur. Kısır olması onun eksik olduğu anlamına gelmez; biz bir bütünüz ve eksiklerimizi birlikte tamamlarız. Aşk, biyolojiden değil, yürekten beslenir.
Of of of müthiş dehşetül vahşet bayıldım Kesinlikle katılıyorum ya herkes iyi hoş güzel şeyler yazıyor da ama çoğunluk mutsuz be 😅
Herkes evliya gibi mübarek 😅
Ben zaten her türlü sevdim be severim yani 😅
Çoğunluk yalan söylüyor o zaman😂
Bence yalancı yani yalan söyleyenlerin canı cehenneme 😅
Bu durumun aynısını yaşadım. Sevgilim ile evlenmeyi istiyorduk tabii ki çocuk da istiyorduk. Ama sonra onun kısır olduğunu öğrendim. Uzun süre tedavi gördü ama maalesef işe yaramadı. Ondan ayrılmadım. Ama o durumunu hazmedemedi. Aşırı kıskanç olmaya, bana psikolojik şiddet uygulamaya başladı. Çok sinirli, agresif biri olmuştu. Bu haline rağmen onu bırakmamıştım. Ama son zamanlarda bana yaptıkları yüzünden ayrılmak durumunda kaldım. Şimdi keşke o kadar katlanmasaydım diyorum. Fedakarlığı, sevgiyi hak etmeyecek biriymiş.. O kadar emeğim boşaymış. İnsan bence önce kendini düşünmeli.
Vallahi ne diyeceğimi bilemedim çok geçmiş olsun Benim de hayatıma girdi bir tane öyle ömrümden ömrümü aldı hayatımı alt üst etti vicdansız Ben de emeklerimi üzülüyorum 4 senem çöp oldu be
Böyle böyle öğreniyor insan. Aslında kimsenin o kadar değeri, emeği hak etmediğini. Bundan sonra herkese hak ettiği kadar.
Vallahi ne bileyim masumdu İyi birine benziyordu iyi bir kalbi var gibiydi İlk başlarda inanmak istedim güvenmek istedim hassasdı naif'ti maskeliymiş karakteri makyajlı
Bir sene çalışmadım da işi gücü bıraktım yeni yeni toparlıyorum kendimi
Aslında yıllar önce de söylerdim hep hak ettiği kadar sevmeli yoksa hak etmediklerini görürsün gördüm ama hep çok sevdim ya tutamadım kendimi içimden geldiği gibi İnşallah bundan sonra dikkat edeceğim
Bazen sevince görmüyor insan ama ben sevgiden değil merhametten kalmıştım. Ben gidersem çok zorlanacaktı. Vicdan yapmıştım. Ayrıldıktan sonra çok kötü oldu bir yıla yakın ara ara tekrar birleşmek için uğraştı ama ben de bitmişti. İnşallah bundan sonra senin de karşına çok sevgini, ilgini hakeden biri çıkar
Ya Ya aslında hep canımı acıtıyordu özür diliyordu telafi edeceğim diyordu söz veriyordu inanmak istedim Ben de gitmek istemiştim birkaç kere ama bırakmadı beni Ben de çok kötü oldum O gittikten sonra hala kötüyüm amin inşaAllah teşekkür ediyorum Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 🌸
Teşekkür ederim iyi akşamlar size de
Ricalar ve teşekkürler 😅
Allah Allah ya erkeği kadını yok bunun be Ben de çok fedakarlık yaptım saçımı süpürge ettim ama olmadı yani güçlü görünmek umurumda değil egonun canı cehenneme
@aizou kadınlar çok mu kırıyor ne alaka. Kırılan ben oldum olayı bilmeden neden böyle yorum yapıyorsun ki. Başına gelmeden bilemezsin
Öyle demedi kadın çok fedakarlık yapınca erkek koruyor dedi
Kırıyor dedi kırıyor
Kadınlar fedakarlık yapınca çok kırıyorlar yazmış ama erkeklerin egosu zedeleniyor demiş. Yine de katılmıyorum. Benim ne yaşadığımı bilmiyor. Kadın erkek meselesi değil bu. Karakter meselesi.
Ben de aynısını yazdım karakter meselesi kesinlikle erkeği kadını yok yani ben hep yalan oldum vallahi hiç yakan olmadım olmam olamam
En çok fedakarlık veren en çok kırılan olur
Benimki de öyle oldu canım hala acıyor
Bu onun kendi tercihi de değildir hayat ona bir tekme vurmuşsa ikincisini de ben vuracak değilim.. zor olur kötü olur ama yan yana bu durumu en basite indirgemeye çalışırız.. evlat ediniriz kedi köpek sahipleniriz..
Çok güzel düşünüyorsun 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅 Köpek düşünüyorum bende 😅Ev bakıyorum şu an 😅
Bana aşkım yeter 😅
Bu konu tam kalpten, tam romantizm testi gibi! 💔 Eğer sevgi gerçekse, çocuk olmasa bile o bağ kopmaz bence. Zaten aşk, sadece genetik bir bağ değil, ruhların dansı gibi. Senin gibi düşünenler olduğunu bilmek güzel, çünkü bazıları için çocuk her şey demek. Peki ya sen, bu konuda hangi taraftasın? Çocuk olmadan da aşka devam mı, yoksa hayat planında olmazsa olmaz mı? 🤔💙
Ben zaten benim için önemi yok diye belirtmiştim ama eti puf'um 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür 😅
Herkes herkes gibi sevemez ki 😅
Ben her türlü sevdiğimin yanındayım iyi ya da kötü her halükarda varsa yoksa sevdiğim 😅
Sen süper bir aşk kahramanısın ya, yüreğin tam altın gibi! 🥰 Varlığınla sevdiğin altın değerinde zaten, çocuk gibi ekstra bonuslar falan lazım mı? 😄
Teşekkürler senin güzelliğin Ben zaten çocuksuyum her türlü bonuslar ayarlarım yani 😅 altın gibiydi de teneke gibi oldu
Cevap
12Cevap
Bu soru taslaklarımın arasında duruyordu öyle.. merak ettiğim bir konu. Ben sevdiğim insana bunu yapamazdım, çocuk sahibi olmak isteyen biriyse hele ki, çok kötü bir durum. Ben ayrılır mıydım, hayır. Kimsenin başına gelmesin yine de..
Hesabını hackledim falan Sen sormadan sormak istedim gülücük Gül ücük yoldayım ben de yapmam ya Bana inanıyor musun Amin amin inşallah Ben sana inanıyorum
:)) inanmak derken?
Bildiğin inanmak işte samimiyetine 😅 birileri birilerine inanır inanmaz falan filan
İnanıyorum diyeyim o zaman 😅
Tamam tamam 😅
https://youtu.be/qvWmpQbLqXk?si=LF4gSxXLE0ZhqMAP
Aklıma bu replik geldi 😅 aynı onun gibi
Çocuk çok istiyorum ama hayır olmaz ise gider beraber çocuk sahipleniriz eğer o da olmazsa bi kaç hayvan sahiplenir hayatımızı sokak hayvanlarına adayabiliriz. Hayatta herkesin sınavı farklı konularda olabiliyor. Böyle konularda pes edeceksek ooo… Ama eğer bu fedakarlığa rağmen değerim bilinmezse kesinlikle aynı ortamda bir saniye durmam önemli olan değer görebilmek. Gerçek bir sevgi.
Ben de çok istiyorum vallahi ama olmazsa da yapacak bir şey yok evet çocuk sahiplenmek olabilir hayvan sahiplenebiliriz hayvan zaten hepsinden iyi ya nankörlük yapmaz be insanlar gibi bu devirde insan evladına bile güvenemiyor Yok yok ben pes etmem pes edenlerin canı cehenneme
Bak ne güzel söyledin değerin bilinmezse bilmiyorlar vallahi bilmiyorlar başıma geldi yani 4 senem çöp oldu be hastaydı birçok hastalığı vardı sürekli hastaneye git gel yapıyordu genetik hastalık vardı ailesinde doktor civanım derdi sürekli hastaneye git gel yattığı için hastaneye yakın ev tutalım diyordu kabul etmiştim doktor araştırıyordum hastane alternatif tıpla bakıyordum ailem kızıyordum O nasıl kız diye size Ne diyordum Ben onu seviyorum Ama o ihanet etti vicdansız köpek durmamak lazım acıtıyorlar yoksa
eşim beni böyle kandırdı ben sırf çocuk için kendimden 15 yaş büyük biriyle pazarlıkla evlilik yaptım ama yasım 40 a yaklaştığı ve bazı sebeplerden tüp bebek yapmam gerekiyordu başta söz veren eşim sonrasında asla tüp bebeğe yanaşmadı sonrasında kanser oldu köpek gibi yalvardım sperm saklatalım diye onu da yapmadı sonrasında vefat etti benim annelik kadınlık duygularımla oynadı öldü gitti ona hala ona çok kırgınım affedemiyorum
Üzüldüm, geçmiş olsun, kim olsa affetmez ki bende affetmezdim, dört senemi çöp eden var hakkımı helal etmiyorum
Çocukları çok severim, evlenirsem de muhtemelen anne olmak için evlenirim. Ama sırf kısır diye de sevgilimi bırakmam. Çünkü sevgi-vefa her şeyden önce gelir. Allah da bize bunu nasip etti der geçerim. Hem tıp çok gelişti, bulunur bir çaresi
Oooo adminiçem 😅
Sizleri görmek ne güzel 😅
Bende çok seviyorum çocukları. Bende baba olmak isterim hani Allah için ama olmazsa da canı sağolsun sevdiğimin. Yakışır adminiçem sevindim bunu gördüğüme. 😅
Öyle bir girmişsiniz ki dedim herhalde istemeyecek 😅okudukça yazıyorum 😅
Çok güzel düşünüyorsun adminiçem kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Emoji pek sevmezdin diye hatırlıyorum. 😅Ama elimden kaçtı 😅
Seni de görmek çok güzel 💖 nasılsınn? Evet biraz sert bir giriş yapmışım galiba 😂 yoo emoji çok severim aslında
Sevindim, çok şükür iyiyim, iyi gibi. 😅
Sert değil ya düz doğal samimi filan. 😅
Alla alla sanki hep kızardın, bu kadar emojili paylaşma bu ne falan filan sizi görünce aklıma ilk o geldi. 😅
Bende seviyorum hemde çooooook, ponçik oluyor, tatlı oluyor. 😊
Siz nasılsınız? Uzun zamandır yoktunuz ara ara baktım ama tarih saat yoktu epeyi zamandır yoktu. 😅
şu an çalışıyor musunuz iş güç filan? 😅
Hayır kesinlikle ayrılığa sebeb olmaz. Ben o kişiyi gerçekten sevip ve O'nun tarafından seviliyorsam , bir ömür yaşamaya söz vermişsek her türlü haliyle kabul ederim. Ve tabi ki böyle bir durumda da tıbben sonuna kadar mücadele ederiz.
Çok güzel düşünüyorsun emeğine sağlık Kesinlikle katılıyorum şahsım adına 😅 eklemek istiyorum yürekten sevenler böyle sever yani 😅
Çok teşekkür ederim 😊
Ricalar ve teşekkürler 😅
Nasılsın iyisin değil mi 😊
Çok şükür iyiyim sen Napıyorsun nasılsın 🌸
Allah'a şükür bende iyi olmaya gayret ediyorum. Bir yola girdim ve hızlıca çıktım artık kendi yolumda ilerliyorum.
Huzurlu ve mutlusu olsun 🌸
Yolun bahtın açık olsun 🌸bende aynı şekilde
Amin amin kardeşim biz yolumuza devam edelim. Elbette çıkacak olan bir gün çıkar yolumuza 😊
Valla yolun da canı cehenneme hiç umrumda değil 😅 şimdiye kadar oldu mu sanki sjsjd
Sende haklısın ama olmayınca olmuyor sonra bir anda oluyor işte sabret🫣
Emoji yanlış oldu 😊
Sabrın da canı cehenneme 😅
Bak bu konuda hak veriyorum sana sanatında bi sınırı var. Ama bazen şer görünende hayır olur bunu unutma 😊
Sınırların da canı cehenneme 😅
Tamam tamam sakin ol reis benide güldürdün😅
Daim olsun hep gül 😅 Tersim pistir çokça
Evet evet az çok tanıdım seni sende hep gül 😅
Teşekkürler Kelebek 😅
Rica ederim Kim-Bilir-Belkidee 😅
Afferim 😅
Hayır , onun için ayrılınmaz tabii ki. Önemli olan sevgisi, saygısı, hissettirdiği, sadakati... Devam ederdim. Eğer onda öyle bir durum varsa evlatlık edinilir. Çözüm bulunur yani.🙃
Evet çözüm her daim bulunur imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅 hallederiz her türlü
Aynen öyle kanka😅 Katılıyorum sana.
Teşekkür ediyorum kankim gülücük gülücük afferim
Benim için çocuk önemli. Ayrılığa sebep olur mu bilmiyorum ama hayırlı ve sağlıklı evlâtlarımın olmasını istiyorum
Çocuk benim için de önemli ama aşkım daha önemli sevdiğim daha önemli önce sevdiğim 😅
evlenme gözüyle bakmıyosam sorun olmaz ama gelecek düsünüyorsam ayrılırım
Yani takılıyorsun mu? Takılmalıkta mı oluyor? 😅
Gelecek düşünmediğin ile ne yapıyorsun ki?
Takılmak demeyelim bazı erkeklerde ne iyi bit eş olacak kumaş var ne de iyi bir baba o yüzden onlarla gelecek düsünmek kendime hakaret olur sevgili olabiliriz ama gelecekte kocam olamaz
Evet haklısın doğru da o zaman niye sevgili olur ki insan?
Benim için sadece evlenilecek kadın vardır ve onunla eğlenirim
Diğerleri yok benim için ve olamaz
Zaten sevgili olan insanları sevmiyorum ben 😅
Evet devam ederdim tabi ki ben onun kalbini sevmişim 🫶
Ne güzel gönlünce olsun 😅
Amin 😄
Hiç sorun olmazdı, zaten bu dünyaya çocuk getirmek akıl karı değil isabet olur hatta
Vallahi hocam Çok güzel düşünüyorsunuz Kesinlikle katılıyorum yani 😅
Berbat bir dönemdeyiz 😅
Aynen öyle işte 🤷♀️
Canımız sağolsun hocam ve gönlünce olsun 😅
Merhaba, 😃
Benim için sorun değil. Bebek yokken de aşk olmalı, öyle değil mi?
Benim için de sorun değil Ne güzel sevindim 😅 evet evet çok güzel düşünüyorsun 😅 müthişsin hem seven ve sevilen birlikte çocuk olabilir ya çocuklar gibi eğlenebilir çözüm çok alternatif çok her türlü yol bulunur yani Yeter ki gönüller bir olsun 😅
Kesinlikle. 😃
Napıyorsun nasılsın 😅
İyi sen nasılsın?
İyiyim bende, seni gördüm yani görüşünü gördüm ya da seni daha iyi oldum. 😊
Uzun zaman oldu denk gelemiyoruz. 😅
Pek soru da soramıyorum. 😅
Sen çalışıyor musun çalışmaya başladın mı 😅ya da okul neyle meşgulsün 😅
İşten ha haber gelecek ha gelmeyecek 😂😂
Hımm 😅şey başka iş mi yok başka yerlere baksana evde canın sıkılır filan 😅 sıkılmasın canın 😅
Haber gelecekse o iş yaş gibi 😂
😂😂
Seni en son kim güldürdü😅
Az önce kız arkadaşım güldürdü 😂😂
Ulan bu cevabı beklemiyordum 😅nakavt olmuş gibi oldum şok oldum 😂 vicdansız sjsjd
Yanlış etiket yaptı diye güldüm 😂😂
Daim olsun gülüşlerin hep gül 🌹😅
Yanlış bile olsa severim doğruların canı cehenneme 😅
youtube.com/shorts/kagKJc0Uw1w?si=ypdfy9D4MU5WYpHh
Aynı bu çocuk gibi rdjdj
Ahaha 😄
Çok iyi
Öyle sevmiştim işte 😅sonumuz hüsran oldu 😅şimdi öyle sevmek istemiyorum 😂 canları cehenneme 😅
Aman bea salla gitsin 😄
Sallandık zaten 😅 canımız sağolsun 😅oysa ben ellerimle salıncak yapardım be 😅 birlikte sallanmak vardı 😅
Sende var mı biri 😅
Sallanmak iyidir bea 😃
Ben bir sallarım Edirne'den Kars'a Jüpiterden İzmir'e 😂
Vay anasını 😂😂
Oyuna mı geldikk vay anasını dırım dırım dırım dırım 😂
Hayır, ilerde evlenirsek evlatlık ediniriz veya sperm bakasindan aliriz
Evlatlık daha güzel ya bankadan almayı sevmiyorum 😅 çok şükür sağlıklıyım abim de 7 tane çocuk var hepsi maviş maviş gönlü olduktan sonra her türlü çözülür çözeriz yani imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır
Yani bazı erkekler senin kendi çocuğun olmazsa istemezsin diye düşünüyor. Onun icin
Vallahi ben evlatlık isterim çocuğum olmazsa olabilir yani zaten çokça çocuk büyüttüm çevremde boyum kadar oldu çocukları çok seviyorum 😅
Çocuğu olan bir kız arkadaşım vardı iyiydi ama boyu uzun diye istemedim 😅
😂😂😂😂kader kısmet ya. her şey gönlünüzce olsun
Her şeyi Kader dememek lazım Kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet şans kişinin kendisidir 😅 Amin amin inşallah senin de gönlünce olsun her şey 😅
İnsanlar hayırlısı diyor Kader diyor ama hiçbir şey yapmıyor elimizden geleni yapmalıyız armut piş ağzıma düş yok 😅
Tabi, sadece kader demek yetmez. Yüksek not ders çalışıyoruz. Kader de öyle bir sey
Kesinlikle katılıyorum mutlu akşamlar dilerim hoşça kalın 🌸
Teşekkürler, sizede
Halihazırda hiç çocuk istemediğim için, bir problem olacağını da zannetmiyorum.
Hiç çocuk istemeyeni de sevmiyorum 😅
Çocuk büyük bir sorumluluk; yetiştirmesi, okutması, öğretmesi.. Maddi ve manevi büyük bir yük.
Buna katılıyorum ama seviyorum ben yine de 😅 zaten çokça çocuk büyüttüm yani bir sürü boyum kadar oldu
Benim için sorun olmazdı ama sevdiğim insana bunu yapamazdım özellikle baba olma hayali varsa.
Allah Allah ya 😅 Bu kadar düşünceli olma önce sevdiğim sonra sevilen sonrasına sonra bakarız 😅Bence de sorun olmamalı 😅çözüm çok alternatif çok tıp gelişiyor 😅
Öyle evet ama rahatsız hissederim, sırf bu sebepten evlenmeyi düşünmüyorum. d
Vay anasını yani sende var ya 😅oha şok filan oldum 😅Ben yuva kurmak istiyorum 😅ama hep istemeyenler kurdu kuruyor 😅aşk zaten istemeyenin kapısını çalar 😅
Şartta değil evlilik ama sevmek sevilmek güzel saf ve masumsa
sdmdmddm umarım buluruz en yakın zamanda o halde 🧚🏻♀️
Amin amin inşaAllah 😅 Gönlünce olsun ne varsa 😅🌸 Hoşçakal
🌸🦋
Zaten ben çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum. Benim için ayrılık nedeni olmaz.
Hımm güzelmiş 😅Bende eskisi kadar çocuk istemiyorum valla 😅devir kötü zaman kötü 😅ne gerek var aşkımla ilgilenmek istiyorum daha çok
Tabi ekonomi etksi de büyük 😅 çokça 😅eskiden beş düşünüyordum şimdi iki ama hiç olmasa da olur 😅abimde yedi tane var
Amin Amin İnşaAllah 😅 hepsi de maviş maviş maviş her sene birisi okula gidiyor 😂 en sonuncuya kendi adını verdi abim
Olmazdı çok da umursamam illa çocuk istersek evlat ediniriz
Mantıklı ve hoş, güzel bir düşünce. Gönlünüzce olsun 😅
Eyvallah kral senin de gönlünce olsun siz diye hitap etmene de gerek yok abim sayılırsın sksnks
EyvAllah 😅Yeni yeni görüyorum seni hani ters tepki de olabiliyor her zaman dikkatli olmakta fayda var 😅 sağolasın
Yok be ben dert bunu küfür olmadığı sürece ağzına geleni söyle abim sen kral adamsın jsjskz
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin kardeşim 😅
Hayır olmaz tabi ki mühim olan sevgidir beraber yol almaktır hayat yolunda.. Gerisi nasiptir..
Çok güzel düşünüyorsun 😅 Katılıyorum 😅 Gönlünce olsun
Sağol...
Yanına patates salatası yapar yeriz ne ayrılığı yaw
Afiyet olsun elinize sağlık 😅 mantıklı 😅
Ayrılığa sebep değil ama olmasın tabi birde tedavi veya tüp bebek artık Allah ne verdiyse devam
Tabii ki elimizden geleni yapmalıyız yani her daim tıp her geçen gün gelişiyor Ben de elimden geleni yaparım ama kırıcı olmadan
Aynen öyle 🙂
EyvAllah gönlünce olsun 😅
Her 5 kisiden biri kısırmı?
Bu çok yuksek bir oran.
Vallahi bilmiyorum haber kanalında paylaşıldı Telegram haberinizolsun
Hocam her 5 kisiden biri demek sokakta kime baksak yarisi kisir demekki. Nesilimiz 50 sene sonra yariya iner o zaman.
Yuzde 10-15 kisirmis bu oran cok yuksek hocam. Baya saskinim Şu an
Büyük ihtimalle zaten aşılardan da şüphe ediyorum ben
Zaten ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile kötüye gidiyoruz
Zaten antinatalistim ölene kadar birbirimizle olacağımıza söz verdiysek kocamın tohumsuz olması umurumda olmaz
Tohumsuz biraz kırıcı incitici ya okurken üzüldüm vallahi 😅
Benim için de hiç önemi yok 😅
Ben de en çok aşkımla ilgilenmek istiyorum 😅 Bir ömür değil ikinci ömürde de ahiretim olsun
Emin ol erkek de kadın için verimsiz tarla derdi 😅
En iyisi. Evlilikte çocuk olunca karısını ikinci plana atan erkekten zaten bi halt olmaz. Çocuk bugün var yarın yok seninle ölene kadar kalacak olan karındır. Ama böyle düşünmüyor bencil erkekler. Düşünce yapını beğendim. 😅
Ben demem ben kendimi bilirim ve bakarım. 😅
Valla ben öyle düşünmüyorum önce aşkım sonra aşkım ille de aşkım ille de aşkım 😅
Beğenmene sevindim😅
Bende o kaba şey harici beğendim 😅
Tohumsuz kelimesi niye bu kadar zoruna gitti ki 😅
Zoruma gitmedi, hassas ve naif insanım 😅
Empati 😅bence kırıcı acıtıcı bir söz
Ben verimsiz tarla lafına şahsen alınmazdım, kadınlar belli bi yaştan sonra basbayağı verimsiz tarla oluyor 😅
Ben sevmiyorum böyle sıfatları ben öyle düşünmüyorum ama seni hatırladım sanki sen parayı çok seven insan değil misin 😅
İsminin baş harfi ne senin 😅 gerçek isminin 😅
hayır ayrılmam tedavi yöntemleride var çocuk sahibi olmak için
Ne güzel Ben de aynı şekilde düşünüyorum 😅 çözüm çok tıp gelişiyor
Hayır.. Bu sebeple ayrılmam.
Senden beklemem zaten 😅
Bende bu risk var mesela tanıştığım kişilere söylüyorum mecburen kimsenin hakkına giremem.
Söylemek güzel bir şey tabii ki ben de bir rahatsızlığım olsa söylerdim yani sonradan söylenen şeyleri sevmiyorum 🌸
Artık onu seviyorsam sırf bu yüzden sorun çıkartamam yanında olurum destek olurum ama ona belli etmesem de beni de üzer bu durum
Ben çocukları çok seviyorum, çocuğum olsun çok isterdim ama hiç umrumda olmaz çünkü önceliğim sevdiğim olur aşkım olur 😅
Ama üzülmek de normal gibi 😅
Destek olmanız güzel 😅
Olmaz çocuk çokta önemli bisey degil bence ki zaten evlatlık diye bi olay var eğer çok fazla kendi çocuğumuz olsun diyosa tedavilere bakılır ama gerek yok yani
Çok güzel düşünüyorsun Kesinlikle katılıyorum 😅🌸 maşaAllah sana 🌸
Bence sevgi bambaşka bir boyut ayrılığa sebep olmaz
Benim için de öyle Keşke herkes öyle sevse düşünse herkes mutlu olsa 😅
Düzgün güzel delikanlı gibi sevdiğim için dört senem çöp oldu 😅bir senedir çalışmıyordum yeni başladım çalışmaya toparlamaya
Aaa oha be yuh bize 😅 Allah belasını versin onların lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar gevşuklar 😅
Ben de sadık aptal bir aşıktım bir tane bile sözümü havada bırakmadım bir isteğini havada bırakmadım hep gönlü olsun istedim hevesi kırılmasın en son ev hissemi bile satmıştım yani evlenecektik araba istedi aldım 😅ooo Bir de uzak mesafeydi bizimkisi sivas'taydı o Ben İstanbul
Hastaydı hastaneye yakın ev tutalım dedi kabul ettim sürekli doktor hastane araştırıyordum alternatif tıpa bakıyordum aileme de bakar mısın dedi başımın üstünde yerleri var dedim buyursun gelsin köpek gibi sevdim be Hani köprüden atlayalım dese ona bile vardı anasını satayım ama sattı beni
Vay anasını be 😅 O beni hep üzerdi ağlatırdı acıtırdı özür dilerdi telafi edeceğim derdi 😅 hepsi sabrettim bekledim yaptım vallahi elimden geleni üstüme düşeni her şey kolu komşu hep kızıyor bana yapma diye
Zaten Allah'a havale ettim aklıma geldikçe beddua ediyorum
Yarına kalır yanına kalmaz şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış 😅
Peki bu 5 sene boyunca evlilik falan neden olmadı biz mesela normalde 6 ay içinde aileler tanışır diye anlaştım Ben öyle kabul ettim yani dedim niyetim bu Ama hep bir deprem pandemi aile rahatsızlığı erteledi erteledi erteledi yoksa ben maksimum bir sene içinde yuva kurmak isterim Sen nerede yaşıyorsun
Nasıl beşş kişiden biri KISIR? Nee? Nasıl yani 😶😮😵
Bende anlamadım öyleymiş haber kanalında gördüm telegramda 😅
Yok ya öyle bir şey ayrılığa sebep olmamali
Evet evet bence de her türlü 😅
Uzun zamandır görmüyorum seni ne yapıyorsun nasılsın 😅
Allah iyilik versin sevindim iyi olduğuna tebessüm Emoji iyiyim ben de çalışmaya başladım işbaşı yaptım Benim de yoğun geçiyor Allah kolaylık versin ev bakıyorum ben de eve çıkacağım
Ricalar ve teşekkürler Amin inşaAllah 😅🌸😅Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
EyvAllah 🌹
Olmaz yav yer içer gezeriz
Aaa ne güzel olur olur 😅 Ben de zaten en çok aşkımla ilgilenmek istiyorum 😅
Evetzaten ölümlü dünya arkamızda bize üzülecek insanlar bırakmanın anlamı yok
Çok güzel düşünüyorsun bence de 😅 Her şey hazır bir şey eksik 😂
Kısır sevgili mi 😂
Yok yahu 😂 şart değil kısır olması ben yaparım çok güzel kısır limonlu nar ekşili oh mis 😂
İyi en azından çocuksuz kalsanız da aç kalmazsınız😂
Hamaratımdır yani değişik değişik usullerde tarifler denemeyi severim çok güzel menemen lozan'a makarna yaparım mıhlama kuymak sesli mesaj gülücük gülücük Ben aç kalırım ama aç bırakmam yani sevdiğimi mesela aşkımın canı bir şey çekse kuruyemiş ama dükkan kapalı camı çerçeveye indiririm alırım yani her türlü alırım
Çılgın
Öyleyimdir ama sevmiyorlar be 😅
Sevdirmeye çalışmazsan severler
Vallahi hayatıma giren 3 kadında kendisi gelmek istedi yani tanımıyorum etmiyorum alakaları yok yabancıydı üçü de 😅 Ben bir şey yapmadım onlar girmek istedi ama üzdüler ejdjd
Daha iyisi gelecek demek ki
Hiç iyisin de gözüm olmadı O benim canımı yakardı ağlatırdı hep teklifler olurdu daha güzelleri daha iyileri ama hiç umurumda olmadı sevdiğim kötü de olsa ağzıma da etse ille de sevdiğim dedim ama o da olmadı
Olacaktır eminim
Amin inşallah Teşekkür ediyorum Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 🌸 yoğunluk Bir bitmedi akıyor vallahi siparişler akıyor Domino's 😂
Kolay gelsin😅
Kolaysa başına gelsin 😅 Sen çalışıyor musun
Evet, bugün tatildi yarın neler olacak bakalımm
1 Mayıs 1 Mayıs eşek gibi çalışıyorum anasını satayım sevindim tatil olduğuna işin özel gizli değilse ne iş yapıyorsun
Özel bir iş söyleyemem 😂
Bakma benim kurye olduğuma gizli görevdeyim ben de 😂 canın sağ olsun söylemezsen söyleme hıh 😂
Şşşş açıklama 😂
Teşkilatın numarasını gönder enişte 😅
youtube.com/shorts/yu_B0LdnWG4?si=Gucffut9q5gSWzui
Ankara dikkat et Ankara beni duyan Kara 03 05
youtube.com/shorts/l08x1iLHuiw?si=-nBz6gvEKbW2Xil2
Hahahah😂
İkisi de gülmekten öldürüyor 😂
Hayır bence olmamalı
Evet evet bence de yani 😅her türlü yakışır
Tabii ki hastalık sağlık Allah'tan zehiri şifa Allah'tan Ben her türlü severim vallahi yanında olurum aşkım olmuştum da ama çöp etti aşkımı vicdansız 😅
3. kız arkadaşım hastaydı birçok hastalığı vardı Ama hep yanında oldum 4 sene mi çöp etti Ya vicdansız
Geçen sene bitmişti ihanet etmişti 😅ondan beri yok 😅
Bakıyorum bakıyorum bugün ev tuttum anlaştım mesela rotamı çiziyorum rota oluşturuldu 😅 Sende ne var ne yok
İyi olur Bu arada işlerin nasıl işler iyi mi kazanç müşteri sipariş sen yapabilirsin çok güçlüsün
İyi yapmışsın ya işin gücün canı cehenneme kendini yorma 😂
Evet evet Ben zaten yorulmayı sevmiyorum mesela 8 saat çalışıyorum Çok çalışmayı da sevmiyorum 😂
Kitap okumayı seviyorsun Sen yazmayı da seviyorsun sana iyi gelir ben hiç sevmiyorum 😅 en güzel kitap aşktır aşkım olur sabah akşam gece gündüz okurum canım aşkım benim onun harici kitapların canı cehenneme 😂
Evet vallahi aşka açım😅 köpek gibi acıktım anasını satayım 😅
Beyaz sana yakışır melek gibi olursun 😅 Deli dolusun sen her şeye yetişebilirsin yani on parmak on marifet 😅
Gönlünce olsun inşallah 😅 sağlığı seviyorum ben de çok güzel pansuman yaparım ilaç yazarım
O kadar güzelim ama sevenim yok anasını satayım 😅
Varsa sizin orada gönder bir tane delikanlı aslan gibi adam de yani Türk koca isteyen varsa 😅
Canın sağ olsun ya olursa hani aklında olsun yani 😅 Ben buradayım bekliyorum 😅 çevrende erkek çok da Sen uzaksın 😂 Senin var mı hayatında biri
Ben de yalnızım yalnızlık alır götürür koy beni al beni yanına diye bir şarkı vardı Gülben Ergen söylüyordu 😂
youtube.com/shorts/JakcuIv0Bdw?si=-RUw80loDmXiQQkF
Hep gül 😅hıh ejejj
Olur olur 😅 olur mu olur mu sensiz olur mu nasıl senden vazgeçerim demişti Kayahan 😅
Shortu yoktu sjsjdj
https://youtu.be/gNqO5TyiVrQ?si=ylShEMZelVdUf2pf
Biliyorum biliyorum da hani gelişi güzel geliyor aklıma 😅 tarzımsın tarzımsın farzımsın farzımsın ulan 😅 Bu nasıl
youtube.com/shorts/u7pIaQyolZQ?si=EhLcg7rbKbbVDg0b
Tamam ulan 😂
Sevmezsen sevme hıh sjdjd
youtube.com/shorts/TRI1sJWV_vU?si=LyNGdfZbrMMb0-Sm
Bu nasıl dıttıs dıpdıs dıpdıs dıt dıt 😂
Oh be çok şükür 😅 nasıl bildim ama 😅
Gerçekten öyle miymiş? Ben sorun etmezdim
Nasıl yani 😅Maksat aşktan soru olsun 😅 Öylesine sordum 😅
Gerçek bir istatistik olmadığı belli zaten 😅 sevdiğim erkekten çocuğum olmasını isterdim ama kısırlık sorunu varsa da sorun etmezdim..
Kaynak gerçek telegram haberinizolsun kanalından aldım sadece orayı takip ediyorum
TV izlemem
İstatistik gerçek 😅
Bende isterim ama olmasa da olur 😅önce aşkım
Tabi öyle bir kaynak gösterdiğine göre kesin doğrudur hiç şüphem kalmadı 😅
Teşekkür ediyorum bende seni uzun zamandır görüyorum inanıyorum sana 😅🌸😅hiç şüphem yok 😅
Nerden bilicez öyle olduğunu bilemeyiz heralde. d
Vallahi abisi doktora gidip bakmak lazım 😅 öğrenmek lazım
Öyle 😐
Ailesi de önemli şimdi ailede yoksa yoktur herhalde 😂
Kadında kısır diye bişey yok aslında erkekte var mı yok mu bilmiyorum
Allah Allah çocuğu olmayan kadın da çok ama ben çok gördüm filmlerde
Erkekte de çok var
Onun bi açıklaması vardı ama unuttum:(
Ben bilmiyorum vallahi 😂
Tabiki hayir olmaz olmamalı
Yakışır abla 😅 maşaAllah 😅
Seviyorsam olmazdı bebek evlat edinirdik.
Ne güzel 😅 Gönlünce olsun
Olmaz ama dürüst olursa.
Yani en başında söylemeli mi?
E tabii aksi halde evlenmeye kadar bile varır iş ve o noktanın sonrasında benim çocuğum olmayacak demek acı
Ama çocuğunun olmayacağını bildiğin kişiyle evlenirsen o yola her şeyi bilerek çıkarsın
Katılıyorum. Mesela tanıştığım 2 kadın, daha ilk gün ben bakire değilim dedi, direk olmaz dedim, mutluluklar diledim. Bu da önemli. 😅
Elbette önemli, Yolunu çizmiş oluyorsun daha en başından
Kesinlikle, tepki göstermediğine sevindim. 😅
Ameller niyetlere göredir hadis-i şerif başlangıç önemli 😅her şey konuşulmalı
Hayır zaten çocuk istemem 🤣🤣
Allah Allah annen de seni istemeseydi ne olacaktı niye istemiyorsun ya 😅 İyi ki istemiş İyi ki doğmuşsun yani 😅
Uğraşamam
Keyfin bilir 😅 Gönlünce olsun
Olmaz. Sevgi daima ön planda kalır.
Benim için de abi gönlünce olsun 😅
Eyvallah kardeşim seninde öyle.
Akşamın güzel olsun.
Teşekkür ediyorum abi Senin de akşamın güzel olsun huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum 😊
Teşekkürler can kardeşim.
Cocuk da biraz nasiptir
Nasip kısmet kişinin kendisidir 😅 Her şeyi kadere nasibe kısmete bırakmamak lazım
Çocuk nasip Ama
Şimdi şöyle karı koca karı koca olmazsa çocuk da nasip olmaz 😅
Yıllarca çocuğu olmayan onsanlar
Var
Evet orası da var tedavi oluyorlar sonra oluyor
Olmaz tabii ki neden olsun
Bence de olmasın yani olmamalı
Bilmiyorum o an ki duygu durumuma bağlı
Bilmemek mantıksız yani insan kendini bilmeli karakterini bilmeli bana 10 sene önce de sorsan 15 sene de önce sorsan düşüncelerim aynıydı 😅
Hayır benim fikirlerim değişti yaşla, ileride de değişebilir bilemem tecrübe etmeden.
İnsanın fikirleri değişir ama karakteri değişmez değişmemeli
Karakter değişimi değil abicim bu zaten
Karar değişimi
Bana göre karakter gibi 😅
Ne alaka karakterle, 20 li yaşlarda ki düşüncelerle 30 lu yaşlar bir mi? Bu yaşımda çocuk düşünmüyorumdur ama 30 uma gelince çok isterim bir an da
Vallahi bilmiyorum benimki bir 😅 Eskiden 5 çocuk düşünüyordum istiyordum şimdi iki tane yeter diyorum Ama bu başka bir şey eskiden de evleneceğim kişi kısır olursa onun yanında olurum diyordum şimdi de aynısını diyorum
Kötü niyetli biri değilse bunu başta söyler zaten, sen de farklı fikirde düşünüyorsan yollarınızı ayırırsınız, bu kadar. Başta söylemiyor yüzük takılmaya yakın dönemde söylüyorsa ben orada bir art niyet ararım zaten o şekilde biter. İstesem de istemesem de.
Bence de insan başında söylemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Sonradan öğrendiğim şeyleri sevmiyorum. Sürprizleri sevmiyorum. Ben de art niyet ararım. 😅
Aynen duygular yoğunlaşmadan söylerse zaten fikirler çakışıyorsa insan yoluna bakar
Katılıyorum, gönlünce olsun 😅 mutlu akşamlar dilerim 🌸 hoşçakal
İyi akşamlar✨️
Olmaz evlatlık ediniriz
maşaAllah sana ne güzel 😅 Gönlünce olsun
İnşallah sizin de öyle
Amin inşaAllah 🌸Diğer sorularıma bekler, huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😅
Ayrılmazdım😄🙂
Söylesene şöyle 😅 inanayım mi sjdjd
youtube.com/shorts/kx_XvBaIf64?si=K099vRyHuZ9uPks_
yalanmı söylüyorum ben
Tövbe tövbe ya 😅şarkı bu şarkı 😅 estağfurullah sizi tanımıyorum ki 😅
tamam pardon😄☺️
Hehehe 😅Evet evet 😅
Gülücük görünce hoşuma gitti 😅 normalde tek kelime görüşe yazmıyorum 😅
Başka sorularıma geldin mi daha önce 😅
yo seninle ilk kez karsılastım☺️🙂
Hımm 😅Bende pek görmedim zaten göz aşinalığı var ama 😅başka sorularda 😅
Napıyorsun nasılsın 😅
İyiyim tesekkur ederim is güc falan sen nasılsın
😄😄☺️
Allah iyilik versin gülücük gülücük iyiyim ben de çalışıyorum şu an siparişe gidiyorum yoldayım çalışıyor musun Ne iş yapıyorsun sen
cafede calısıyorum
Allah kolaylık versin Dikkat et kendine 🌸
Ederim
Tesekkurler sanada kolay gelsin☺️🙂💕💕
Ricalar ve teşekkürler 🌸🌹
Bir kere daha çıksam da soruna gelsem 😂
Bir insanı sevmemde benim için bir kriter değil
Anlamadım nasıl yani çocuk mu sevmiyorsun insan mı sevmiyorsun 😅 Ben de insan olamayan insanları insancıl olmayan insanları sevmiyorum lanet olası pislikler
2 anlama da geliyor değil mi ssffsfsffsf
Evet evet 😅 biraz daha detay verirsen sevinirim yani 😅 kafam karıştı
youtube.com/shorts/3FRw9tKy2_M?si=e7wqlGndUN-v2Ldt
Hayır daha iyi
Hımm 😅 Bence de gönlünce olsun 😅
Hayır olmaz ki
Bence de olmamalı abi 😅
Sorun etmem
Yakışır abi gönlünce olsun 😅
Eyvallah, senin de.
EyvAllah abi 😅
Çocuğumuz olmazsa evlatlık ediniriz. Ne olacak ki?
Çooooook uzun yıllar önce de bu şekilde düşünürdüm 😅bence hiçbir şey olmaz 😅 evlatlığa da varım incitmeden kırmadan ben zaten çocuksu insanım 😅 birbirimizi büyütürüz evlatlık istemezse eşim 😅hem tıp her geçen gün gelişiyor 😅
Hayır tabi kiii evlatlık alırız
Vay yakışır ne güzel 😅bence de çözüm çok yani gönlü olan çözer her türlü 😅
Elbette illa çocuk olmasına da gerek yok ama o isterse evlatlık ( ama ona aşık olmam lazım) dksmalsk
Bence de yok çocukları çok seviyorum çok istiyorum ama önce aşkım önce sevdiğim 😅 ondan istedim çocuğu olmazsa olmasın Canımız sağ olsun yahu 😅
Allah Allah 😅 zaten insanın sevmediği etkilenmediği biriyle birlikte olması çok saçma 😅
Ben sadece eşime aşık olurum 😅 ama sevgim de aşk gibi geliyor insanlara
Çocuklar çok tatlı bende çok seviyorum. Ama biraz sevdiğin insanla zaman geçirmek yani evlendikten bir kaç yıl sonra çocuk yapmak daha mantıklı bazen tanımak uzun sürüyor. Sonra da çocuk mutlu aile tablosu dmskdnw
Ne güzel sevindim sevdiğine. Ben çokça büyüttüm çocuk. Çevremde etrafımda 6-7 yaşında çocuklar bile selam verir. Herkes koşar bana. Ben de en az 1 sene sonra diye düşünüyorum yani bir sene sonra başlamalı çalışmalara. İlk sene çocuk istemiyorum. 😅 İnsanlar maskeli karakteri makyajlı 😅 bir sene sorun olmazsa sorun olmaz inşallah 😅 Amin amin inşallah Ne güzel tablo çok ihtiyacım var Keşke satılsa gider alırdım anasını satayım 😅
Jfondoskdnsoxnsk keşke Allah gönlüne göre versin inşaallah çocuk sevilmez mi
Sevilir sevilir sevmek lazım sevmek En Güzel Duygu 😅 Amin Amin İnşallah senin de gönlünce olsun 😅 diğer soruma da beklerim yani 😅
Tamam saol çok teşekkür ederim
Ricalar ve teşekkürler 🌸 Niye gizlisin ya 😅
Çünkü ben gizli bir insanım mskhdks
Hımm 😅bu da güzel ayrı bir havası oluyor 😅aura sjsjs
Napıyorsun nasılsın 😅
Auraaaa kdkssmkskssksn iyilik senden naber
İyi ben de çalışıyorum birazcık yoğun gülücük gülücük biraz da soğuk üşüyorum motorda soğuk oluyor Sen okuyor musun çalışıyor musun 😅
Neyy hiç bişi anlamadım dakdnsks
Birazdan anlayacaksın merak etme 😅
olmaz hayır
Yakışır 😅 gönlünce olsun
Olmaz
Olmaz
Hayır
Olmaz
Aksine hayır
Yakışır 😅 gönlünce olsun
Olmaz
Ne münasebet.