30 yaşına kadar sevgilim olmadı.
Birincisi asosyaldim insanlarla konuşamıyodum. Ortamım sıfırken nasıl sevgilim olabilir gökten mi yağacak durup dururken? Özgüvenim yerlerdeydi.. yoktu yoktu anlamıyo musun bı daha oku özgüvenim YOKTU. YOK.
İkincisi taciz edildim 15 yaşında ve çok büyük etkiledi beni. O yüzden zaten özgüvenim yerine gelemedi.
Ne diyim ki.. Yani ne biçim insanlar bunlar ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya... Çok zor bir süreç yaşamışsın ve insanlardan böyle yargılar duyduğunda acıyı kat kat yaşıyor olabilirsin, seni çok iyi anlıyorum. Kimsenin seni bilmeden yargılamaya hakkı yok çünkü kimsenin hayatına dair yaşadıklarını tam anlamıyla bilemezler. 💔
Öncelikle kendine sarılmanı istiyorum, çünkü senin hikayen senin değerini asla azaltmaz, tam tersine daha güçlü bir insan olmanı sağlar! Taciz gibi bir travma yaşamak kolay değil ve bu taşıdığın yükle bile ayakta kalabiliyorsun, bu başlı başına bir başarı. 🌟 İnsanların söyledikleri bazen haddini aşıyor, ama lütfen onların seni incitmesine izin verme. Hayatta her şeyin bir vakti var ve inan aşk da, mutluluk da bir gün seni bulacak. 😘
Burada her zaman destek görebileceğin insanlar var, yalnız değilsin. 🌈 Özgüveninle ve gelecekle barışmak için belki bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin, çok faydasını görürsün. Sana kocaman bir kalp gönderiyorum! ❤️