Yok şöyle Erkk örneğin 100 kişye yazar ama toplasan 5 taneden dönüş olur ben kendimden biliyorum ama o 5 ten de bi tanesiyle devam edersin olursa olur olmazsa da 5 in içinden 3 kız ghostlar erkeği zaten erkkte 2 sinden birilye ya devam eder ya arkadaş kalır
Ve inan eskiden di bunlar artık koşmaktan yoruldum bi kadını etkileyene kadar hep zamanımdan gitti o yüzden biraz da onlar adım atsın diyoz ama prenses damgası yiyoz o kötü işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz atsanız biz atmıycaz biraz kendi elinizle gücü veriyomuşsunuz gibi sanki
biz reddediliyoz siz kadınsınız siz bence bu işi daha iyi becerirsinz bizde kim bizi isityo istemiyor bilmiş oluruz
kadınlar da reddediliyo dfjhfkjhdkh
Yoo bizim kadar değl emin ol kadın erkekler gibi yüz kişiye yazmıyo mi toplasan ömrü boyunca 3 4 kişiye falan yürüyor o. Kdr
Yüz kişi de karıştırmıyor musunuz
anlamdım ki neyi karştırmak
O kadar insanla konusmak kafayı karıstırmaz mı zaten
Yok şöyle Erkk örneğin 100 kişye yazar ama toplasan 5 taneden dönüş olur ben kendimden biliyorum ama o 5 ten de bi tanesiyle devam edersin olursa olur olmazsa da 5 in içinden 3 kız ghostlar erkeği zaten erkkte 2 sinden birilye ya devam eder ya arkadaş kalır
anladım
Ve inan eskiden di bunlar artık koşmaktan yoruldum bi kadını etkileyene kadar hep zamanımdan gitti o yüzden biraz da onlar adım atsın diyoz ama prenses damgası yiyoz o kötü işte
Karışık işler
Karışık değilde güven olmayınca böyle durumlar yaşanıyor hayırlısı olsun
dogru diyon
Hoşlanırsam neden atmayım ki
Helal lan sana Yusufii cesur kadınlar kazanacak pısırık aşko takılan çakma barbiler seni örnek alsın
Sorun yok