+1 yılŞunu unutmayın. Kadınlar hayallerine göre erkek seçer erkekler de karşılarındaki kadına göre hayal kurar. Bir erkek kadına ilk adım attığı zaman eğer o kadınının hayaline göre bir erkek değilse reddeder. Ama kadın ilk adımı atarsa erkek kadını illaki değerlendirir. Ya ciddi ilişki düşünür ya da geçici takilmalik olarak görür.
Farzet ki bir kız bir erkeğe açıldı kızın niyeti ciddi bir ilişki kurmak ama erkek o kıza o gözle bakmıyor. Ama tamamen reddetmiyor da geçici olarak takılıyor sonra yarı yolda bırakıyor. Ee kız bu durumdan zararlı çıkmadı mı şimdi? O yüzden kadının ilk adımı atması genelde doğru değildir. Erkek ilk adımı atınca reddedilebilir ama en azından zarar görmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kadınlar şimdi daha çok yapıyor kız hoşlandığında nasıl yaklasirsan ysklas kabul eder
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk adımı iki kez attığım oldu.
Pişman ettiler.
Erkeklerde adım atanı da değil sadece , seks isteyen bunu dile getiren , sokulan , fedakarlık yapanı ‘ iteklemek ‘ ve başka ‘ arayışlara ‘ girme gibi huyları var.
Ayaklarına kadar zahmetsiz gelince bir kadın , asla değeri olmuyor.
Bizde istiyoruz burası da yurt dışı gibi olsun diye ama olmuyor işte , zihniyetler değişmiyor çünkü.10 Yorumla
+1 yılböyle alıştırıldıkları için olabilir, erkek hep atılgan, kız hep çekingen taraf olmak zorunda algısı var. kız naz yapar, erkek usanmadan kızla ilgilenip kızı tavlar gibi hikayelerle, anılarla büyütüldük. erkek çok sorumluluk üstleniyor ilişkide, işiniz zor beyler kolay gelsin.🙂
22 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık olayı özetlemissiniz 👍👍
- 1 yıl
Adım madım atmam olur biter
+1 yılBu erkeğin işi ben atmam ilk adımı erkek atmalı kız dediğin nazlı çekingen olur erkek dediğin cesur o yüzden her zaman erkeklerin yapması gereken şeydir
02 Yorumla- +1 yıl
Kızda yeşil ışık yakmali
- 1 yıl
Adım atmak aşık olan tarafın işidir. Salt kadının ya da salt erkeğin değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aile & Toplum konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılYakışıklı gördüklerine ilk adımı atıyorlar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Basit o dışardan gördügünüz. Sahte ve şişik egonun aksine Özgüvensiz olduklarından dolayı şimdi bir çoğu yok işte basit görünme veya erkeğin totosu kalkar muhabbeti yapıyor.🤣 İşin o zaman erkek tarafına bakarsak bizim kimseye yazmamamız lazım değil mi? Kimisi var aşalanıyor kimisi var söylüyor kızın TOTOsu kalkıyor kimisi var tacizci sapık ilan ediliyor. Kimisi var Evet (Basit) görülüyor 🤣 tamam bizde bunlar olduğu için artık adım atmıyoruz beyler Bunlar özgüvensizliğin bahaneleri, yemiyor diyememenin ben aslında egomla kendi mi kandırıyorum diyememenin Yalanları Özetle Atan bazı cesur kadınlar var. Helal olsun başarıyla sonuclananda gördüm. Yeter ki ne zaman nasıl ne şekilde yapması gerektiğini bilsin Ama red mi yemiş olsun dünyanın sonu değil bu gayet olabilir bi durum utanılcak bir şey yok ortada veya adam ego mu yapmış totosu mu kalkmış bu onun sala, klığı açılan kızın bir eksisi değil sonuçta bu bilinçle haraket edilsin yeter ki
214 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru demişsin ama kadınlar ilk adımı attığında başarıyla sonuçlandı bile erkekler o kadın için ugrasmiyo bende attım ilk adımı ama tek bı şeyde sildi o yüzden kadınlar geride durmalı bence
- +1 yıl
@Kalbıkırıkbırı1 Buda işin ikinci Kısmı zaten doğru kişi ve sürdürebilirlik kendine bağlamak ve terk edilmeyi zorlaştırmak. Yani bu daha başlangıç biz bu yollardan hep geçtik kademe kademe 😏😉
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kalbıkırıkbırı1 Bu yollar size göre biraz farklılık gösteriyor. Bir adam senden neden vazgeçemesin sorusuyla başlayacaksın Kadın adamı nasıl bağlar ne yapmalıdır. Kaybetmek neden koysun gibi soruların cevabı izleyeceğin yolun taşlarıdır. Şimdi başta farklılık dedim Ziraa kadın kafasıyla sonuçta erkek kafası farklı çalışıyor. Benzer şeyler var. Ama farklı şeylerde var. Bunları öğrenmen gerek Adımdan bahsetmeme gerek yok zaten başarmışsın Muhtemelen acelecide davranmamışsındır zaten senin sürdürmeye yönelik çalışman gerek
- +1 yıl
Olmadı be
- +1 yıl
@Kalbıkırıkbırı1 Olurda uzun biraz :D
- +1 yıl
Bı soru paylaşmıştım ona bakarsan bitti gitti 🙃
- +1 yıl
@Kalbıkırıkbırı1 onu biliyorumda anlatsam uzun gider demek istedim aslında
- +1 yıl
Anladım 🙃
- +1 yıl
@Kalbıkırıkbırı1 neyse bir sonra ki hedefe artık 😄
- +1 yıl
O hedef yolu kapandı artık 😅
- +1 yıl
Elveda ve güle güle dedik ne yazikki🥹
- +1 yıl
@Kalbıkırıkbırı1 Tamam yeni hedef kitlen sende 😄
- +1 yıl
Bu sefer de benden küçükler geliyor 😂😂
+1 yılKarşı tarafın pırıspı muamelesi yapmasından korkar. Sonuçta tam anlamıyla tanımıyor. Açıkçası ben atardım ama atmıyorum artık. Bi tarafınız kalkıyor ama hayat kısa uğraşamam böyle şeylerle
Adım atanla şansımı denerim. O kadar. Uzatmanın anlamı yok10 Yorumla
+1 yılatabilirler aslında bu onların daha özgüvenli olduğunu gösterir
ve ilk atımı atan kadına ben çok saygı duyarım:) ama genelde erkekler şımarmasın diye yapmıyorlar saddov bana saçma geliyo bu
21 Yorumla- +1 yıl
İlk adımla da şımaracak değiliz zaten.
Toplumumuzda ezelden beri ilk adımı erkek atmalı diye bir algı çıktığı için böyle oluyor. Kadın ilk adımı atınca sanki hormuş gibi bir tepki alacağını düşündükleri için ilk adımı atmazlar. Halbuki böyle bir şey yok. Olamaz da. Ha ilk adımı erkek ya da kadın atmış. Bunun önemli değil. Burada gerçekten birbirini sevmek önemli. Gerisi boş…
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen hiç spermlere koşan bir yumurtalik gördünmü spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durum dur
32 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣mantıklı bı örnekl
- +1 yıl
@Sempatiik26 dimi ama 😂😂
Valla daha önce attım da sonradan bi cepte görme durumu oluyor. Erkekler sürüne sürüne peşinde koşa koşa heba olacakları kadınları seviyor finalde 🤷♀️
27 Yorumla- +1 yıl
Cocuk senden daha giderliyse ondan bu sorunu yasamissindir. Dengin birini secseydin
- +1 yıl
Senin ederin 5 puanken 8-9 puanlik cocuga yurursun üzülürsün yani. Dengin birini bulmalisin
- +1 yıl
üzülmek istiyorum diyosan o da bir tercih, karışamayız :d haydi iyiaksamlar
- +1 yıl
Peki kadınlar neden naz yapıp peşinde koşturup ego yapıyo?
- 1 yıl
herkes aynı değil sen ehline deng gelmemişsin
+1 yılçünkü utanır çekinir
ayıca kadın sevildiğinden emin olmalıdır bu yüzden ilk adımı karşıdan bekler
diye düşünüyorum21 Yorumla
+1 yılÇünkü erkeklere güvenmezler de ondan mesela bi erkek yazdığı bir cümleyle bile ne istediğini belli eder ama kadın bir adım atsa yok ben öyle demek istemedim deyiverir. Yani erkeklere genelde pek güven olmaz.
00 Yorumlatahminimce kadın zaten duygularından eminse erkek tarafının bunu istediğini net bir şekilde göstereceğini bilir. kadın duygularını erkek adım attığında zaten göstermeye başlar
10 Yorumla
+1 yılBi kere ilk adımı attım atma sebebim çok hoşlanmam değili mezuniyet balosu vardı ve tek gitmek istemedim çocuk her ona baktığımda bana bakıyordu bende bundan cesareti aldım ve ilk adımı attım 2 yıllık düzenli bi ilişkisi varmış bilseydim ilk adımı atmazdım ama bilemezdim çünkü sevgilisi olan biri başka bir kızla bakışmamalı
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel paylaşım 😊👍
- +1 yıl
Teşekkürler🙏
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Bu arada benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
+1 yılBunu gurur meselesi haline getiren kadınlar var. Ben öyle değilim hoşlandıysam ilk adımı atmaktan asla çekinmem.
31 Yorumla- +1 yıl
Afferim vsana👍
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece senin benim gibi normal erkeklere adım atmazlar. Sorunlu psikopat mafyatik sadist erkeklerin hepsine ilk adımı da atarlar son adımı da... Mevzu budur...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAtmayı sevmiyorum.. Keyfim öyle istediği için..
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Çünkü aşığı sevişmek isteyeni, bir merhaba bekleyen yüzlerce at hırsızı erkek yüzünden "ne yapsam ne paylaşsam peşimden koşacaklar" algısı var.
10 Yorumla
+1 yılİlk adımı erkekler atar diye bir algı var, ki bazı erkekler ilk adımı atan kadınlara basit gözüyle bakıyorlar. Bu sebeplerden.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok severse atar ilk adımı, bir kadın. Çünkü aşık bir kadın hesapsızca sever.
02 Yorumla- +1 yıl
Yani demek istediğim hesap yapmaz sen ben diyerek onu kastettim.
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek avcıdır kadın toplayıcı. Erkek uğraşmadan önüne gelen nimetin kıymetini bilmez genelde. Zor elde edince kıymetli olur
01 Yorumla- +1 yıl
Vayy
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tam da bunu dusunuyorum erkekler bize gelince hosumuza gidiyor
06 Yorumla- +1 yıl
Ego yine tavan olcak diyon ha😁
- 1 yıl
Tabi peşinde kosuncankipir kıpır mutlu olursun
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılReddedilme korkusu sanırım. Bir de kendini ağırdan alma falan heralde bilemedim.
04 Yorumla- +1 yıl
Aa ne zaman dedim öyle afjsjdj
- +1 yıl
Hatırlamıyorum demiş de olabilirim😂
- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılKadın saçını süpürge etse ne erkek istemediktenten sonra
Ama erkek severse hiç onu istemeyen kız bile mutlu olur o yüzden erkekten beklenir01 Yorumla- 11 ay
Mutlu olur diyon sever demiyon erkeğin sevgisi yetmez asıl peşinden koşan kız daima alır siz kızlar işi bilmiyonuz
+1 yılAslında bu kalıplaşmış bir kural gibi bir şey oldu ilk adımı erkek atacak deniliyor ama tabular yıkılmalı
00 Yorumla
+1 yılAdım atmasını beceremiyorlar ondan, karşı taraftan beklerler hep
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Simdiki erkekler bile ilk adımı atmıyorlar kadınlardan beklemek abes olurdu zaten 😀
02 YorumlaÇünkü adım atmak erkeğe, elini uzatmak kadına yakışır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Bu sene de bekâr gezeceğiz Atmak gerek ama işte çevre baskısı var bende
15 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çünkü ilk adımı erkeğin atması gerektigine dair kemikleşmiş bir algı var
11 Yorumla
+1 yılFıtratımız bu, başka türlüsünü kabul edemiyoruz 😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke ilk adımı atsalar kadınlar kçhep bizden bekliyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Yine bir toplum algısı. İlk adımı erkekler atmalı erkek gibi davranmalı düşüncesi.
00 Yorumla
+1 yılErkege ait rollere girismek istemedikleri icin. Erkege yakisir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler yeterince egoist zaten gerek yok şımarıyolar
00 Yorumla
+1 yılBuna farklı bir cevap verebilirim 'Ego' her kadın için değil gerçi ama 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü adım atınca bu cepte zaten başka kızlarla da görüseyim mantığında oluyor bir çok erkek ( her erkek demedim bir çok erkek dedim isteyen üstüne alınsın)
00 YorumlaÖleceklerini falan sanıyorlar sanırım
11 YorumlaSeçim yapmaktan zamanları mı var
11 YorumlaGenel olarak kadınlarda 'erkekler adım attığı, peşinden koştuğu kızı sever' mantığı var. Bana gelecek olursak çekingen ve utangacım onun hoşlantısından emin olsam bile ilk adımı atamam
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk adımi atsak basit dersinuz atmasak niye atmiyosunuz dersiniz türko erkekleri geneliniz dengesizsiniz
00 Yorumla
+1 yılKanka o kızın karşısındaki erkeğe ve de kızın kendisine göre değişen bir durum hem belkide kızlar ilk adımı daha çok atıyor bunu nerden bilebiliriz ki
00 Yorumla
+1 yılbu konuyla ilgili erkeklerin yakinmasi sacma geliyor bana cunku adim atilmamasinin sebebinin %98 i erkekler sonra geriye kalan cart curt seyler
00 Yorumla
+1 yılBen reddedilme korkusundan dolayı atamıyorum kendi içimde platonik ilerliyor 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Reddedildn mi hiç
- +1 yıl
@traderhkn4141 evet
- +1 yıl
Agladn mi peki reddeilince
- +1 yıl
@traderhkn4141 evet üzüldüm
- Aile & Toplum konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar abaza varken atmalarına gerek yok ki.
11 Yorumla
+1 yılAtmama gerek kalmıyor onlar geliyor zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Ahaha napiyim gdjdg
Utanıklıyızdır
02 Yorumla
+1 yılAttık da ne oldu sad😏
07 Yorumla- +1 yıl
Yalan oldu fgkjxk
- +1 yıl
Altı üstü bir senemiz gitti tabi caam😏
- +1 yıl
Etkisini düşün sad😬🙄
yooo ben atmam..;)
01 YorumlaSperm yumurtaya gider, yumurta sperme değil..
10 Yorumla
+1 yılO şeref erkeklere ait 😊
00 Yorumla
+1 yılAma ben atıyorum:<
00 Yorumla
+1 yılÇünkü eşeklere semer vurmaya alışmışlar 😄
00 YorumlaNasıl atılıyordu ilk adım yaa 🤪😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 16,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeçen degl seçilen olmak istiyorm
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin popiktosu kalkmasın diye 🥲
00 Yorumla
+1 yılatıyor ama yakısıklı erkeklere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben attım ne oldu mabadını kaldırdım anca
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtarım niye erkekten bekleyem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYumurta sperme koşmaz
00 Yorumla
+1 yılbasit görünürüm diye düşünür
00 Yorumla
+1 yılDostum kadınlar gerçek değil uyan artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye atayım ki
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri