KKizlar ben dünyaca tanınmış birine aşk oldum oda biliyor bakişiyoruz arkadaşlar bana akıl verin çok üzülüyom?

Arkadaşlar dünyaca tanınmış bir adama aşığım oda ona aşk olduğumu biliyor bakişiyoruz her şeyimize öğrenmiş evimi bile öğrenmiş bazen aramasıyla evimin yanindan geçerken duruyor binaya bakıyor babamın iş yerini ve babam hakında ailem hakında bi sürü şey öğrenmiş ben fakır bi ailede doğdum fakir bi mahallede büyüdüm halada o makalede yaşiyorum sevdiğim adam ise zengin bi ailede doğup büyümüş evi saray , bi sürü vilalari var ve çoğul ülkede evleri var vilada yaşıyor bütün Kizlar onun peşinde çok üzülüyorum çok korkuyorum ona verdiğim hediyeleri hala saklıyor hata ona verdiğim kupayı bile elinden hiç indirmiyor boş olsa bile geziyor o kupayla hergun bakişiyoruz

Artık yoruldum tükendim bi adın ona aşk olmuş iş yerindeki temizlikçilerden sevgililer gününde o kadın aşk olduğum adama açılmış adamda kadına tepki vermiş yüz vermemiş ama kadın hep onun peşinde

Artık çok yoruldum tükendim arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım

KKizlar ben dünyaca tanınmış birine aşk oldum oda biliyor bakişiyoruz arkadaşlar bana akıl verin çok üzülüyom?