Kizlar dünyaca tanınmış birine aşk olduğum😭😭😭😭😭 allahım bu nasıl bi imtihan oda ona aşk olduğumu biliyor?

Arkadaşlar ben dünyaca tanınmış bir adama aşk olduğum hergun kahroluyorum ağlıyorum onunla arkadaş gibiyim ona aşk olduğumu biliyor ama bu konu hakında ağzını bile açmıyor onun maddi durumu iyi çocukluğundan beri zengin biri bazı ülkelerde evleri villaları var zaten kendiside vilada yaşıyor hergün yüz yüzeyiz onun resmini çizdim beğendiğini söyledi evine götürüp duvara aşmış ona kaldığım kupayı elinden hiç indirmez hep gelinde taşır beni sosyal medyadan takip etmiş hikayelerini sonuna kadar görüyor beni şaşırtan şeyde ailemi benide araştırmış babam hakında kimsenin bilmediği şeyleri o biliyor evimin nerde olduğunu da öğrendi bazen evimin yanından geçerken binamıza bakıyor beni üzen şey en güzel kızları onun peşinde çocukluğundan beri zengin ilan biri hiç yokluğu bilmiyor ben işe yokluğun içindeyim hergun ağlıyorum ben nasıl böyle birine aşk olabildim diye ama allah var durumumuz yok diye sanıyor küçümsemiyor hergun farklı kıyafet giyer ama beni daha da şaşırtan şey ona aldığım hediye ve aşk mektuplarını hala çekmecesinde saklıyor ve ona kaldığım kupayı kimseye dokundurmuyor arkadaşlar delirmek üzereyim hergun yüz yüzeyiz bana hergün günaydın diyor yanıma gelip bana bakıp sırıtıyor artık ne yapıcağını bilmiyorum bana akıl verin sanki bi filmin içindeymişim gibi hissediyorum

Kizlar dünyaca tanınmış birine aşk olduğum😭😭😭😭😭 allahım bu nasıl bi imtihan oda ona aşk olduğumu biliyor?