Sevgilimin yengesiyle olan gereksiz samimiyeti?

Sevgilimin abisinin karısı üst katlarında oturuyor ve yengesinin getir goturunu genelde sevgilim yapıyor evin en küçüğü diye. her buluştuğumuzda arıyor acmayinca da üst üste arıyor. Ben bu durumdan rahatsız olunca bana cikisip sen ne ima ediyorsun diye bağırdı yükseldi, ben eniştemle bu denli samimi olsam rahatsız olmaz mıydın dedim aynı şey mi dedi yengem büyüttü bizi faln dedi arancak bı durum varki ariyo dedi 8 yaş büyük kendinden ama yengesiyle sırdaş gibi her şeyini anlatıyor. Hastaneye goturuyor bazen abisi eve gelmeyince beraber arabaya binip onu aramaya gidiyorkar cunku abisi itin teki eve gelmiyor ilgiisi yok karisina. Son olarak ben dün baktimki yengesiyle 16 şubattan sonraki mesajları var sebebi de bana ayıcık aldığı için yengesi beğendi mi diye sormuş ondan mesajlari silmiş. Yengemde vardır mesajlar diyince bı baktikki yengesinde de 16 şubattan sonraki mesajlar var. Huzursuz olmakta haklı miyim çünkü beni suçluyor ama bu ne yani resmen kocası gibi her şeyi yasinden isteyip her şeylerini birbirlerine anlatıyorlar. İlişkim 3 yıllık bu sebepten bitermek istemiyorum acikcasi
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar benim kafamın pis olduğunu dusunmekte haklı olabilirsiniz ama aynı durumu benim kuzenim kayniyla kaçtı yani bu durumlara şahit olduğum için sağlıklı dusunemiyor olabilirim
Sevgilimin yengesiyle olan gereksiz samimiyeti?