Güncellemeler
+1 yıl
En son mesafe koyacagım dedi ama kendi bunca yıldır niye rahatszı olmadı onu anlamıyorum. Tam da kesemiyor gecmisten gelen bir bağı olduğundan. Adamın hastane islerini falan hallediyor sürekli doktor sevgilim
Güncellemeler
+1 yıl
He bide 4 yıl önce de adam is icin Trabzona gidiyoe sevgilimi de götürüyor. Adam evli degil tabi. Kötü bir yere gitmis adam sevgilim de dısarda beklemis bana ben girmedim dedi yemin etti
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ahh erkeklerin arasında böyle muhabbetler hep yaşanır. siz kadınalr gibi değiliz biz. normal karşılamalısın bu muhabbetleri
Her erkek degil o pislik gibi vok tabi çocuğu yeni dogdu bide
Ahh çocuğu olduysa adam resmen cinsel açlık çekiyor demektir ee bu durumda kızlara bakması çok nomral. ebnde geçtim o dönemden gerçekten çok zor. eğer kendine hakim olabiliyorsa gidip bir kadını becermeye kalkmadıysa bırak baksın bence bu çok normal. sana bile bakıyordur eğer güzel bir kadınsan..
Zaten ben buluşmak istedim sevgilim istemedi onla tanıstırmak
Normal karşılancak bişey yok. Demekki adam seviyesizin teki ve sırf sen de yapıyorsun diye normalleştirmeye çalışma
@Benyoğumaslında yaa normal olan uzun süre sevişmeyen bir erkeğin doluluğu abazalığı ve bunu artık saklamakta zorlanması ahh sevgilin bile seni o abazayla tanıştırmak istememiş seni de becermeyi ister diye. Gerçekten böyle azgın biriyle tanışıp ne yapacaksın ki
Bana arkadaşnı söyle cümlesi buraya cuk oturuyor. Sevgilinde rahatsız olmadığına göre.. Artı insan kimle takılırsa biraz ona benziyor
Ya ona üzülüyorum iste kendi neden rahatszı olmadı en farkedene kadar
Ayrıl gitsin ya böyle sevgilimi olur söz dinlemez arsız öf öff
Ya en son mesafe koyucam dedi ama böyle oldugunu hep biliyordu simdi ben diyince mi anladı
Mesafe felan koymaz ben tanırım bunları bunlar varya yaparım der yapmaz
Ya bence de ben de güvenemiyorum.1 yıl önce de bu muhabbet oldu kesicem dedi hala aynı adam gelince deli gibi peşinde. Bide afedersin adam kücükken bunu kötü yere götürmüs ama adam girmis iceri sadece
Hz. Mevlana ne diyor bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim durum bundan ibaret ayrılmak senin için kurtuluş
Ben de öyle düşünüyorum normal görünüyor sevgilim ama icten ice pislik olabilir
Üzüm üzüme baka baka kararır o yılışık tipten uzak dursun
Bence de
Arkadaşı seviyesiz diye kendide olacak değil. Sen sevgiline güveniyorsan sorun etme bence
Güveniyorum da öyle insanla bir araya gelmesi ne kadar dogru
Başka ortak noktaları vardır. Sana sevdiğin bir arkadaşınla görüşme derse ne hissederdin?
Hoslanmazdım tabi gecmisten gelen bagları var bide
Dediğim gibi insanlar arasında ortak noktlar vardır ki görüşürler bu demek değildir ki onun her yaptığına onay veriyor. Sanırım sevgilinde bu durumundan rahatsız. Kişiler ve karakterler farklı çok ta takmamak lazım diye düşünüyorum
Haklısın o noktada
Neden kesemezmiş
Ya en son mesafe koyacagını söyledi ama ben söyledikten sonra kendi rahatsız olması gerekirdi
Bide eskiden beri abi kardes ilişkisi olduğundan kesemezmis
iletiişimi kes
sevgilinide gönder bence tencere yuvarlanır kapağını bulur oda arakdaşını sevgilisne sulanmıştır
Nasıl yani off bence de ben de güvenemiyorum su an güncellemeleri de okusana
oda onun gibdir sevgilinden cesaret almasa sana öyle davranamaz
Bana davranmadı zaten yolda gördügü kıza demis
sanada yapmayacağı garantisimi var maymun adam