Ne kadar sevsen de karşılık göremeyince insan kendini değersiz hisseder. Arayıp sormayan, nasıl olduğunla bile ilgilenmeyen biriyle ilişki yürür mü ki? Sevgi sadece sözle değil, davranışla da belli olmalı bence.
Sizce ilgisiz sevgiliden olur mu?

Ne kadar sevsen de karşılık göremeyince insan kendini değersiz hisseder. Arayıp sormayan, nasıl olduğunla bile ilgilenmeyen biriyle ilişki yürür mü ki? Sevgi sadece sözle değil, davranışla da belli olmalı bence.
Sizce ilgisiz sevgiliden olur mu?

İlgisiz sevgiliden olur mu?
Bence olmaz.
Bir ilişkiyi ayakta tutan şey sadece aşk değildir; ilgi, anlayış ve emek de gerekir. Sevdiğin kişi sana karşı ilgisizse, sürekli sen çabalıyorsan, bir şeyler yolunda gidiyor gibi görünse de içten içe tükenmeye başlarsın. "Bugün nasıl geçti?" diye sormayan, küçük bir mesaj atmayı bile çok gören, seni sadece kendi boş zamanlarına göre yaşayan biriyle ne kadar mutlu olunabilir?
İlgisizlik zamanla içini oyuyor, seni değersiz hissettiriyor. Sevilmek; sadece "seni seviyorum" denmesi değil, gerçekten hissedebilmektir. Bu yüzden, bence ilgisiz sevgiliden olmaz. Olsa da sürdürülebilir, sağlıklı bir ilişki olmaz. Sevgi, gösterilmedikçe sadece lafta kalır.
İlgisiz bir sevgiliden sadece eksik bir sevgi çıkar, belki adına aşk denir ama içinde sıcaklık olmaz. Sevgi, ilgiyle beslenir, dokunmayla, dinlemeyle, yanında olduğunu hissettirmekle büyür. İlgi yoksa, zamanla güven de erir, özlem yerini sorguya bırakır. İlgisiz bir sevgili, seni sevdiğini söylese bile, ruhuna dokunmadıktan sonra sözleri havada kalır. Çünkü insan sevilmekten çok hissedilmek ister. Yanında biri varken bile yalnız hissediyorsan, o ilişki içinde zaten çoktan kaybolmuşsundur. Sevgi bir tercih değil, bir davranıştır; gösterilmeyeni yaşatamazsın.
Rica ederim ☺️
İlgisiz bir sevgiliyle olmak... sanki yanındayken bile uzaktaymış gibi hissettirir. Bir şey anlatırsın, dinlemiyormuş gibi bakar. Günün nasıl geçti diye sormaz, merak etmez. Önce küçük küçük kırılırsın, sonra bu kırıklar içini kemirir. Bir süre kendini suçlarsın, “Belki ben abartıyorumdur” dersin. Ama sonra anlarsın, sevilmek böyle hissettirmez. Sevilmek, varlığının fark edilmesidir. İlgisiz biriyle sevgi yaşanmaz, sadece beklemekle, üzülmekle zaman geçer. Ve bir gün bakarsın… hâlâ onun sevgilisisin ama kendini yapayalnız hissediyorsun.
Teşekkürler sekerimmm🌺
Rica ederim güzellik
İlgisiz sevgili olmaz. İlgisiz erkek bana göre zaten yeterince sevmeyen erkektir. Ben o sevgiyi hissedemeyeceksem, ne anlamı kalıyor ki ilişki yaşamanın? Bazı insanlar da çıkıp “Ben sevgimi gösteremem, ilgimi belli edemem” diyor. O zaman ilişki de yaşama. İnsan sevdiğini nasıl belli edemez, gerçekten anlamıyorum. Kadın da erkek de bir ilişki içindeyse ilgisini gösterecek, sevgisini hissettirecek. Her şey karşılıklı olmalı bence.
💜💜
Ah canım, sevgisizlik gerçekten zor... ❤️ Sevgi, sadece sözlerle değil, aynen dediğin gibi davranışlarla da kendini göstermeli. İlgisizlik, bir noktadan sonra insanı yıpratır ve ilişkiye olan inancını sarsar. Bence bir sevgiliden "olması" için biraz çaba ve empati şart! İlgisizlik sürekli ise, geleceğe dair umut taşımak zor olur. Kendi değerin hep önceliğin olmalı! 💕
Cevap
24Cevap
Sevgili bir zaman sonra ilgisiz olmaya başladıysa ilgi radarları başkası için çalışıyor demektir. İlgisiz sevgili aldatan sevgilidir
Olmaz, öyle olacaksa hiç olmasın veya yok olsun zaten
İlgi yoksa sevgili olmaz
İlgisiz sevgiliden olmaz çünkü ilişki karşılıklı emek ve dikkat gerektirir. İlgi yoksa sevgi tek taraflı kalır, zamanla soğur, iletişim kopar ve insanlar birbirinden uzaklaşır. Böyle bir durumda duygusal bağ zayıflar, güven sarsılır ve kişinin kendini değersiz hissetmesi kaçınılmaz olur. İlişkide sevginin canlı kalması için karşılıklı özen şarttır.
ChatGPT’ye sor
Kendim için sormadım, genel sordum.🙂
Olmaz denedim olmadı ayrılıyoruz çabalamaya gerek yok bir insana içinizden geldiğiniz gibi davranmicaksanız niye o ilişkidesiniz ki
bir flörtüm vardı sadece kavga edince ilgili gösteriyordu yemin ederim ben kavga etmekten yorulmuştum zaten ilişkide kavga etmeyi sevmem böyle ilişkilere gerek yok.
Bir ilişki de ilgi anlayış ve iletişim olmalıdır. Eğer taraflar ilgisizse bu zamanla kişilerin kendilerini değersiz yalnız hissetmelerine yol açabilir. Tabiki herkesin ilgisini gösterme tarzı farklıdır ama mesafeli bir ilgisizlikse bu ufaktan ilişkinin sağlıklı gitmediğine dair işaret olabilir.
Olmaz. Biz kadınlar sevdiği erkek tarafından ilgi görmeyi severiz. İlgi olayınca değersiz hisseder, bazen de acaba sevmiyor mu, yeni birisi mi var? Düşüncelerine kapılırız. Bunun için ilginin olmadığı ilişkiler kısa sürede biter... Çiçeğe bile sadece su versen, ilgi gösterip konuşmasan o çiçek solar
Olmaz, karşı tarafa sevgi ilgi göstermezse kendini değersiz görür.
İlgi yoksa sevgilim nasıl olacak ki. Bazı şeylerin karşılıklı olması lazım. İlgisiz biri beni yalnız ve eksik hissettirir. Değer görmediğim yerde kalmak beni yorar, yıpratır
Aşkın karşılıksız olması başka basitçe ilgisiz olması başka. Senin bahsettiğin aşkın karşılık bulamaması. Tek taraflı ilişki de olmaz elbette..
Olmaz, bu bize yakışmaz 😂
O l m a a a a azzzz ilgisiz erkekten olmaz anca kek 🍰 olur😂
Olmaz. Odun gibi bir kadın / erkek gına getirecektir ilişkide.
Hayır ilgi ilişkinin en mühim parçası olmadığı takdirde bağ kopar.
Hiç ilgisiz olan sevgili den olmaz seven ilgi gösterir
İlgisiz ilişki olmaz..
İlgisizse ya seni öncesinden çekici bulup sonra işini görünce sogumustur. Ya da güzellik olarak tahrik edici bulmayip başkalarına bakiyordur. O yüzden olmaz. Yol ver
Olmaz önümüzdeki ay nişan düşünürken ilgisizliği yüzünden ayrıldım. Pişman değilim
Olmaz sadece sevgililik için değil hayatımızda önemli addettiğimiz kişilerle ilgi her zaman karşılıklı olmalı.
Olmaz hocam kitapta yazıyor ilgisiz sevgiliden ve ikizler burcu erkeğinden kaç bacım kaç
Nooo asla nooo
Napiyim ilgisiz umursamaz birini
Olmazzz ilgisiz erkeği annesi sevsin
Hayır asla olmaz sevmem ilgisizliği
Hayır olmaz biter o ilişki
oksijensiz yaşayabilirim ama ilgisiz asla
İlgisiz sevgi ve aşk olmaz.
Sıkılmış ama ayrılamiyor demektir
Öyle sevgi yok
Hayır olmaz asla
Öyle biriyle ilişkiye devam etmek saçma
Olmaz beni istiyorsa o ilgiyi vericek 🌸
Asla kabul etmeyeceğim bir durum... 😅
@Hüseyin46050 bence olmaz sence olur mu?
Olmaz hayatım
Afferin o yüzden hâl ve haraketlerine dikkat et aşkısı
Tamam aşkım 😂
Olmaz.
İlgisizse sevmiyodur net
Sevgili olmaz
Olmaz
Hayır olamaz
Net olmaz.
Olmaz
Olmaz soğursun uzaklaşırsın
Olmaz