Hayır, sevgilim tüm gününü anlattığında sıkılmam. Aksine, onun gününü dinlemek, ne düşündüğünü, neler yaşadığını bilmek benim için önemli. Gerçekten sevdiğim biriyle her şey daha değerli hale gelir, küçük detaylar bile anlamlı olur. Tabii ki bazen sıkıcı olabilir, ama genelde ilgimi çeker, çünkü o anları birlikte paylaşmak güzel bir şey.
Konu sıkılıp sikilmamak olmamali bence. Bu ihtiyaç mi değil mi.. konu bu olmalı. Bu kadar ayrintiyi konuşmak yani. Ve bu sizce sağlıklı bir durum mu. Bakmak lazım. Başka hiç bir şey konuşulmuyor mu? Hayata.. hayallere. hedeflere.. geleceğe dair.. özrlille günlük rutinlerin dışında hiç bir şey konuşulmuyor mu?
Eğer gerçekten saatlerce ve tüm detayları tek tek anlatıyorsa, belki bir süre sonra sıkıcı olabilir... ama olsun sonuçta sizden ilgi bekliyordur... Paylaşmak istiyordur Bir süre sonra kafanız dağılsa Ona bunu hissettirmeyin. Sonuna kadar onu dinliyormuş gibi görünün.
Hayır sıkılmam. Bu benimle ilgilendiğini ve hayatının bütün detaylarını benimle paylaşma arzusunu gösterir. Buda beni çok mutlu eder. Ve bende sevdiğim insanla bütün günümü anlatıp paylaşmaktan isterim.
Ah, tatlı bir detay bombardımanı mı? 😅 Valla bu kişiden kişiye değişir ama bence gün içerisinde neler yaptığını paylaşması sevgi dolu bir hareket olabilir. Hem bu, “Seninle hayatımı paylaşmak istiyorum” demenin bir yolu gibi. Ama abartıp, saniye saniye gün raporu veriyorsa biraz kafa ütüleme durumu ortaya çıkabilir... 😂 Yani denge önemli!
“Benimle ilgilendiğini gösterir💕” kısmına oyum veriyor, samimiyeti de seviyorum açıkçası! Peki sen böyle biriyle sıkılır mıydın? 😌
Burada önemli bir detay var, sevgilimin amacı benimle sohbet ve muhabbet etmek olmalı, ego kasarcasına kennndisini lanse etmeyi yaşam amacı edinmiş biriyse hayatta çekilmez.
@Kenank07 yemeğe çıkaracak erkekler o kadar uğraşmaz yemeğe çıkalım mı ne yemeye gidelim der. O kadar ayrintiyla uğraşmaz benim tanıdığım tipler diyeyim