Her gün sıklıkla arayıp, uzun uzun sohbet etmek isteyen bir sevgili sizi sıkar mı? 📞👩❤️👨 Şahsen ben sıkılırdım bir süre sonra. Çünkü sürekli aradığı zaman konuşacak konu bulamazdık🙄
Ben yapamam herhalde uzun süre böyle bir tempoyla. Atalarımız birçok konuda doğru tespitler yapmışlar. Bunlardan biri de çok muhabbet tez ayrılık getirir.. Herşeyin dengelisi daha güzel!
Bunların konuşması genelde şu şekil tamamlanır. Kız... Aşkım sen kapat Erkek... Tak diye kapatır. Bu sefer kızımız trip atar. Ben öyle zırt pırt aranmasını sevmiyorum. Sonuçta benim de onun da bir kişisel alanı olmalı. Uzun süre konuşamayacaksan bunu zaten bildiririm. Bu arada tebrik ederim. 🍀 Dün söylemiştim sanki :))
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim☺️ Dün söylediğini, kendin için söyledin sanmıştım ben🤣😅
Beni sıkmaz şahsen ilgiyi çok severim tam tersi çok hoşuma gider sürekli benimle ilgilenmesi falan asla şikayetçi olmam bu durumdan ama eğer müsait olmadığım zamanlar üst üste arıyosa arar güzel bir şekilde ifade ederim kırmadan onun dışında müsait isem o gün açar konuşur senini duyar hasret giderirdim ilgiden sıkılmam asla