Manita mı kalsın, suç ortağı lazım anasının kuzuları yolunu alsın. 🙈😎 Ah, ilgili alakalı tatlı dilli adama bayılırım, ne yapayım odun gibi erkeği ayol. #beyazorkidem😘
Flörtünüz sizi her gün arayıp sorsa sıkılır mısınız?
Selamlar. Flört dönemlerinin erken bitmesinin en büyük sebebi belikide çok fazla konuşup mesajlaşmaktan dolayıdır ilk günlerin verdiği heyacandan birbir lerine çok fazla vakit ayırırlar bir süre sonra konuşulacak bişi kalmadığında sıkılmalar başlar ve haliyle aralarında mesafe oluşur yapılacak yeni bişilerde bulunmayınca soğumada baş gösterir ve flört dönemi sona erer..
Evliyiz, gün içerisinde 7-8 defa konuşuyoruz, arada mesajlaşıyoruz hatta foto atıyoruz birbirimize. Ama bu birbirimizi sıkıyoruz demek değil. Birbirimizin özel alanlarına asla müdahale etmiyoruz. Biz böyle iyiyiz. Birbirimizden sıkılmıyoruz aksine gün geçtikçe ilişkimiz daha güzel bir hal alıyor heyecanımız hiç bitmiyor.
Ya şimdi şu şekilde Tamam iyi flörtüz falan filan Fakat yine konuşalım böyle Bugün ne yaptın Bugün uyandım kahvaltı yapacağım çarşıya gideceğim falan filan Yani açıkçası benim böyle her gün konuştuğun flörtlerim olmuştu Ama abi hani çok sıkıcı oluyordu Yani konuşacak konu bulamıyorduk sorun orada
Ben telefonla görüşmekten nefret eden biriyim. Kullandığım tüm uygulamaların bildirimi kapalıdır ve telefonum hep sessizdedir. Biriyle telefonda konuşurken rahat edemiyorum ve çok geriliyorum bu sebeple bu durum beni çok rahatsız ederdi.
Evet biz tam bir suc ortağı olduğumuz için arar konuşur hatta yeni yeni keşifler yaparız baş başa kalacağımız anlar için fikirlerimizi sunarız birbirimize
Bana ulaşabilirse kendisini tebrik ederim. Telefonum benden uzakta kıyıda köşede ve genelde sessizde olur. Beni arayanlarda bu huyumdan dolayı artık beni aramaktan vazgeçtiler. Ki zaten telefonla konuşmayı seven bir insan değilim. Bu yüzden bence o bundan sıkılır. Pes eder.
Sadece flört değil sürekli olanherşeyden sıkılıyorum. Ben arkadaşlarımla falan da her gün konuşmam. Sürekli olan şeyler bir süre sonra büyüsünü bozuyor ve sıkıcı olmaya başlıyor.
Bundan birkaç gün evvel biriyle konuşmaya başladım. Tam tatile denk geldi ve sürekli telefonda olmadığımı tatilde olduğumu söylememe rağmen (ailemle aynı evde kalıyorum tatilde) beni arka arkaya arayıp sıkboğaz etti. Blokladım çünkü beni bunaltıp zor duruma düşürüyor durumu bilmesine rağmen.
ben işi gucu olan bır adın ısterım yoksa butun gun evde oturan bır flort ya da sevgılı sureklı arayıp sorar kafasında kurar ama bır ısle mesgulse aksam ıkı cıft laf edersın bulusursun sınemaya gıdersın sevısırsın sureklı yapacak ve paylasacak bıseyler olur
Biri der ki tatlı dilli adam biri der ki sert olsun hayvan olsun biri der ki kıskanç olsun a.. ma koysun biri der ki güzel kardeşim olsun türk eekeklerine sabır eyle rabbimmmm
Hayatta dayanamam bu hayatta en sinir olduğum asla dayanamadığım tek şey var o da özgürlüğümün kısıtlanması. Sinir krizi geçirir kavga ederdim bu konuda acayip hassasım diğer kızlar gibi değilim.