Her gün konuştuğum biri var. İleride birbirimizden sıkılırız diye endişeliyim. Henüz sevgili olmadan sürekli iletişim halinde olmak normal mi? Zamanla heyecan azalır gibi hissediyorum.

Sen de Allah var öyle sorular soruyorsun ki arkamdan okuyanlar canıma okuyacak. 😃
Hangisiyle, telefonda mı sadece, ımm evet konuşuruz konuşuruz.. 😃
Evet telefonda 😃
İviiit o sebeple 3 hattım var 😃
Ahaha 😄
Selam,
Hemen hemen herkes bunu yapıyordur gibime geliyor 😅
Yani sürekli konuşuyordur diye düşünüyorum.
Bunun için endişelenme bence sende. Akışına bırak.
Mutluluklar dilerim💫
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌸
Flörtüm yok olmazda ama sevgili olmak için tanıştığım bir insansa müsait oldukça hergün konuşurum.
En azından hergün günaydın iyi geceler ve günün nasıl geçtiğine dair soru sorarim.
Flörtüm mü varmış 🤔 🤣
Her gün konuşulabilir ama bunu her bi kaç saatte bir yapalım demek değil tabi.
Ha aşk varsa benim bir fikrim yok 😐
O işe akıl ermez 😅
Cevap
16Cevap
konuşurum, sürekli yazmayan birine ısınamam.
Normaldir yani zaten flört aşamasında hergun merak edip yazmıyorsan ya da yazmıyorsa problem vardır bence.
Her gün konuşurum. Konuşmazsak ise bu sefer araya soğuklukta girebilir.
Her gün konuşulabilir ama çok sık olmamalı diye düşünüyorum.
3 ,4 gün öncesine kadar evet her gün konusurduk Rahmetli ile
rahmetli mi oldu tövbe bismillah ne ara :D :D :D
@Portakallı-Señorita benim için öldü artık üstüne toprağı atmadığım müddetçe cesedinin çürük kokusu rahatsız edicekti beni attım toprağı kafam rahat
konuşacak şeyiniz bitmiyor ve her gün konuşuyorsunuz, uyumlusunuz. dolu tarafından bak. 😂
Bakamıyorum 😂
@HalitZiyaKARTAL bir ara instagramdan tesadüfen konuşmuştuk, burda da denk geldiğimize inanamıyorum. 🙊
:DD hesabın aynı mı, geçerken yorum hoş gelince beğeneyim demiştim :))
@HalitZiyaKARTAL kapattım zaten uzun zamandır takipleşmiyorduk. 🤣 burda anonim kimliğimden ödün vermem. 😂
merak ettim şimdi kimdin diye :DD
@HalitZiyaKARTAL hatırlamazsın bile boşver 😂 her akşam Atatürk storysi atan hesap diyeyim, tanırsan ancak öyle tanırsın.
hafif bi çıkarırmışımsı gibi oldu ama öyle birden fazla hesap vardı, anonimliği bozmamak için hesabı mesajla mı sorayım
@HalitZiyaKARTAL yok sana karşı da bozmam anonimliği🤣
:DDD denk gelme bilgisine sahip taraf tek sensin yani :DDD ne konuşuyorduk bari, hem hesabı sildiğini söylemedin mi ki
bu arada aylar sonra ilk kez bugün uğramıştım :DDD
@HalitZiyaKARTAL çok uzun zaman oldu konuşmayalı, 1 seneyi geçmiştir. kader. 😂
:DD ben biraz alt kata ineceğim, arada bakmaya çalışırım ama yanıt hızım düşecektir, hala tam hatırlayamadım, fazla eksik bilgi var :DD
@HalitZiyaKARTAL hhahaha tamam 👍🏻
@kazstronay otomatik etiketleme mi var sende :D (pc den giriyorum)
@HalitZiyaKARTAL evet de burayı kirletmeyelim bence daha fazla
İlerde sevsen heyecan da azalmaz sıkılmazsın da rahat ol ama sevmeden önce sıkılma gibi bir durum olabilir.
Her gün konuşurum.
Bu sorun olmaz ama belli bir süre sonra konu birlikte vakit geçirmeye gelecektir.
O aşamaya gelinmezse konu kilitlenir.
Konuşurum evet ama saatlerce değil. Saatlerce konuşmak sevgili olmadan önce sıkabilir. 2 saat falan ideal bence
Flört değil de sevgilimle her gün konuşuyorum bence sıkılma gibi bir durum olmaz. İlişkilerde iletişim çok önemlidir.
Ben hiç konuşmuyorum o da kötü 😅 birini sevecek gibi olursam hemen kosarak uzaklasiyorum
Zamanla azalacaksa olmaz ki, ben her gün konuşmaya çalışıyorum.
biz sürekli konuşuyoruz ve konuştuğumuz sürenin farkında bile değiliz boşver konuş ne olacak ki evlendikten sonra da başka konuları konuşursunuz
Haftada bir öyle her gün günaydın günün nasıl muhabbeti puuff
Benimde Olursa Konuşurum Onu Yapmayacaksın Buraya Gitme Dediği Zaman Zaten Mesafeye Gider O İş
Flörtüm bile yok ya djdkdkdk
😃
Ben çok sıkılıyorum. Rahat ilişki insanıyım.
Günde 10dk dan fazlası zarar
Ben Flörtüm Yok Olmadı Hiç
Konuşsam dert konuşmasam dert, bilmiyorm
Haftada bir konuşuyoruz sevgilimle
Olursa konuşurum.
No flört.
Yes erik 😂😂
@Karamelaaaa aynen 😅
Kabusun olucam😂😂
@Karamelaaaa aslında kabusları severim 😂
Tamam kesin kâbus olucamm o zman👻👻👻
Yok ki konuşalım.