Aşk İlişkileri Sevgilinizle her gün konuşuyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizle her gün konuşuyor musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı konuşurdum evet 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tabiki konuşuyorum bir gün konuşmayıp bir gün konuşacak halim yok ya :D 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Kendimle konuşurum ben ve kafama denk bir iki kişi. 0 0 Yorumla
dgnmrt Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl hergün hergün mesajlaşıp konuşunca artık bir süre sonra bir şey kalmıyor birde üstüne hergün buluşuyorsun belli bir süre sonra hoop kalıyorsun monoton bir hayat yaşıyosan 0 0 Yorumla
nazosderler Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl her gün konuşunuca konuşacak konu bulamıyoruz.. of bu çok çok kötü ama yine de konuşmadan duramam 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Sevgiliniz var mı diye soracaktın herhalde 😂😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Her saat konuşmam lazım 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Her dk konuşmadığım adamla sevgili olmam ben 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yokki 😆 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevgilim olsaydı konuşurdum evet
Tabiki konuşuyorum bir gün konuşmayıp bir gün konuşacak halim yok ya :D
Kendimle konuşurum ben ve kafama denk bir iki kişi.
hergün hergün mesajlaşıp konuşunca artık bir süre sonra bir şey kalmıyor birde üstüne hergün buluşuyorsun belli bir süre sonra hoop kalıyorsun monoton bir hayat yaşıyosan
her gün konuşunuca konuşacak konu bulamıyoruz.. of bu çok çok kötü ama yine de konuşmadan duramam
Hergün işte bile yazar 😄
Sevgiliniz var mı diye soracaktın herhalde 😂😂
Her gün ne her dk haber veiriiez herşeyi hep konuşuruz
Her saat konuşmam lazım
canım isteyince yaziyom
Her dk konuşmadığım adamla sevgili olmam ben
E yani, evet.
Varken evet yani😂
Yokki 😆
Yok ki konuaşlım
şu an değil iz ama ben her zaman konuşuyorum
Çok sıkıcı