AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Yakismamakla ilgili değil. Artık yaşlı kategorisine girdin. Aşk senin neyine de derler şimdi.
işte yaşlılara yakışmıyor aşk. biz en iyisi köye gidip fide filan yetiştirelim, koyunlara bakalım hayat böyle geçsin
Ne yaşlısı ya yeni olgun olmadıkmı 🤣🤣🤣🤣🤣
Bunun yaş ile ilgisi yok bence bu çağda en güzeli platonik aşk yaşamak. Gerekirse çabalamak, olmuyorsa da zorlamamak.
O kadar iyi anlıyorum ki seni, bizim yaşların genel problemi gibi bu durum
ohh akranım sonunda. ne iğrenç yaşlarmış be.. gençlikte var ne varsa.. valla pokum gibi hissediyorum yemin ederim ya.
:))) İnsan belli yaştan ya da yaşanmışlıktan sonra canım cicim sürecine katlanamıyor, soyut kavramlardan çok somut kavramlar daha değerli oluyor. Haliyle gerçekçi davranmak en iyisi
Yo ben katlanırım ama işte..
Tabi tercih meselesi ben mesela katlanmam, şöyle katlanmam eğer karşımdaki insandan eminsem tabiki katlanırım ama şüphe duyuyorsam zaman harcamam, o zamanı değen birine vermek daha doğru geliyor
Ben heyecanlanınca gençlerden daha sempatik duruyorum, eğreti durmuyor hatta imreniyorlar enerjime. Bence yaşla alakası yok sen depresyona girmişsin.
Valla ben de 32 yim, aşık olacağıma inancım pek yok☺️
Neden yok
Bilmiyorum ki, sende var mı?
Yok ama belli olmaz hayat bu. Yakışmıyor ki artık yetişkin oldum ben gençken olmam lazımdı
Her dönemin ayrı güzelliği var boşveer
Yaş sadece bi sayi dostum ya ne rakilmissin şu yaşa :)
Ama yakışmıyor. Aşk gence yakışıyor
26 yaşındayım bende aynı düşünüyorum aşk meşk işleri bana da yakışmaz
Sen biraz daha gençsin sana yakışır
Bilmiyorum zaten aşık olacak insanı bulmakta zor bulsam da bu kadar sıkıntı içinde aşkı düşünemem
Sizin aradığınız neyki bu kadar zor?
Benim aradığım bir şey yok
Düşünürsün merak etme.. bende öyle diyorum ama bendeki yaş geçti zaten
İkinizde yanlış düşünüyosunuz. Önemli olan, Doğru zaman ve doğru kişi mesele o dur
Aşkın yaşı yok ama aklın yaşı var. Sen böyle düşündüğün müddetçe senden geçmiş demektir evet.
Zaten bulmak zorlaşıyo yaş ilerledikçe 🤦🏽♀️
Kızım sizin ruhunuz kararmış, aşk ne yapsın size… sorun ruhunda yaşında değil
Tamamen haklısın bak ben hala balığa gidiyorum 🙊😳
Yasi yok bunun hayatta her şeyi yaşa baglamayin
ruhen rahatlaman gerek 40 yaşında genç kız gibi aşık olan çok
Bende öyle düşünüyorum herşeye geç kalmış… herşeyden eksik kalmış…
Aşkın varlığına inanmıyorum. Ben de 30-1 beni de bulmadı aşk. Sevdim ama bahsedilen aşk, cık yok hiç
Tam olarak gerçek birini seçmek için ideal bir yaş ve hiçbir şey için geç değil
Değil ama aşk değil de sevgi ve güven olsa daha kalıcı olur bence. Aşk geçici bir duxgu
Aşkin yaşı olmaz incir reçelini izle ve o gerçekten aşkı anlatiyor
Nasil yakışmaz ya aşık olmak için hiç de geç bir yaş değil sanki 70 yaşındasın
Ben aşk diye bir şeye zaten inanmıyorum ama yaşın getirdiği duyguları da kabul etmek lazım
30 yaş daha çok genç bence kendine şart koyma engelleme yoksa öyle geçer
ben de aynı durumdaydim taa ki ruh eşimi bulana kadar (ruh eşi lafın gelişi) ama cidden bu yaşta aşk değil de daha olgun mantıklı şeyler yaşıyorsun hayatın gerçeklerinden kopmuyorsun. ben de sanırım ilk defa bu 30 yaşımda karşılıklı anlaştığım birlikte iyi hissettigim birini buldum. umutsuz olma. aşk meşk boş ,,, sevgidir asıl olan ve onu da en iyi bizim yaş aralığında olanlar yapar.
Aşka inanmam sağlığın ve paran varsa her şey olur
Yakisir yakisir. Görücü usulü evlen gitsin. Aşkı işte o zaman yasarsin onu tanimak istedikce yasanir aşk. Oyle cilveli sozlerle aşk olmaz.
Öyle geliyor Herkes her şeyi yaşamıştır ben dışında hissi 😒😒😒
33 yaşındayım hala gerçekten seven ruh eşimi bulamadım.
Aşkın yaşı yok. Muhakkak çıkar karşınıza aşık olabileceğiniz biri
Hayır geç degil normal yaş derim olgun olur olgun düşün
Hiç olmadoysa kötü. Nasip, belki başka bişey çıkar be
Ben oldum da noldu, erkek milletine güvenilmez.
İnan karına hiç güvenilmez
Çok geç değil. Kadın her yaşta , ömründe defalarca aşık olur.
Aşk bir sudur her yaşta akar D g*tümden söz uydurdum iyi oldu. 30 geç değil ya 70 lerinde bile sevgili olup yaşayan insanlar var
Bende yaklaşık o yaştayım evet aşkın gençlik halleri daha heyecanlı oluyor fakat bu işler kısmet canım aşkın hangi yaşta karşına çıkacağını bilemez kimse ama gençken yaşanması çok daha özel ve güzel olur orası ayrı
Her kurtlu baklanın bir kör alıcısı vardır ümidini yitirme
Kararsız olduğun belli. Senin durumun aynen bu:
https://youtube.com/shorts/f4xGCUUdY60?si=9q9tEbkW-W-Igy6NArtık çok geç 😁bundan sonra sadece çiftleşme için birini bulman gerekiyor 😂😂😂
andropozlu amca geldi..
Aşk her yaşta vardır yeterki doğtu kişi doğru zamanda çıksın gerini aşk halleder
Hiç bi zaman ask icin gec degil, 40 yasinda ilk evliligini yapan birisini dshi gordum
Hayır değilsin seks and the City izle karakterler ilk sezonda 30lu yaşlarındaydı
Aşkın yaşı olmaz ancak yaşanmışlıklar varsa insan temkinli oluyor ister istemez...
O yaşta akıllı olur seçici olur ve artık kimseye aşık olmaz bu gerçek
Haklısın bu yaştan sonra napcan aşk meş felan bırak boş ver
Sevdalanırsınız belki sevda olur, çünkü bazen aşk sevdaya dönüşür.
Zamanında kıymetini bilmediğim demek bu. Sanki ben bildim de. canım canım okudum. Boş ver artık geçti. Eskidikçe bahar geçer.
Ya bilemezdim gençtim saftim özgüvenim sıfırdı. İnsanlarla konuşamıyodum bile. Hayatımda problemler çoktu üstesinden gelemedim güçlü olamadım bazen hiç arkadaşım olmadı yalnız kaldım.
Zaten ne erkekleri ne kendimi taniyodum. Beceremiyodum aşk işlerini.
Derdin ne peki? Ne istiyorsun? Tanışalım yuva kuralım ama tek şart aldatma ve zararlı alışkanlık olmayacak
Bilmiyorum tanımıyorum ama yaşama amacın ne?
Bana aşık olan kişi 30 yaşında ve ikinci kez bulmuşken bırakmam diyor
Bende 29 yaşımda aşık oldum ilk defa , yaşa bakmıyor inan. Çok güzel bir duygu ama ayrılık kısmıda bir o kadar acı verici. İkisinide tattık vesselam güzel tecrübe kastık olgunlaştık ama dimi...
Bende 32 yaşındayım banada yakışmaz artık direkt evlilik olur olursa da
Ben de 30 um ama senin gibi içi heçmiş değilim 😂😂😂😂
:D:DD:D geçmedi bee ama yakışmadığını düşünüyorum bana
🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍
Aşk her yaşta güzeldir 18 yaşında farklı 30 yaşında farklı 60 yaşında farklı hissedersin o yüzden geç mi falan diye düşünme
Olabilir neden olmasın ayrıca 30 yaş artık çok büyük değil ki ayrıca benim kalbim hala pır pır atıyor yani
Neden öyle düşünüyorsunuz aşkın yaşı yoktur insan her yaşta aşık olur hatta 30 yaşta en doğrusunu yaşar
Dert etme bende senin gibiyim temiz insan varsa gelsin yoksa sg hayatımdan memnunum sende öyle ol
Kendini bitkin mi hissediyorsun bu neyin boşvermisligi
yoo.. bitkinlik değil de, umutsuzluk gibi.. umudum kalmadı geleceğe..
beni seven kimse olmadı. sevgilim oldu ama hoşlantı duydular aşık olmadılar biliyorum.
gençtim ben çok saftım eğlenceliydim ama romantik değildim
öyle işte
Romantiklik ile alakası yok sen kendine güvenini kaybetmişsin her şey den önce kendine vakit ayırmaya üşeniyorsun hepsi bu
Ayırıyorum ki.. güvenle alakalı değil aslında, sadece yakışmayacagini düşündüm ama saçmaydı..:) şimdi iyiyim
Hiç aşık olmadıysan doktora git, aşk işleri 5 yaşında başlıyor...
hoşlandım ama aşk yok ya..
bide tutkuyla hayranlıkla sevdim ama aşkkkk yok
Belki zor etkilenen birisindir.
öyleyim bu artık bariz.
çabuk hoşlanırım ama aşk derecesi zor.
70 yaşındakiler senden daha hevesli
Aşkın sevmenin yaşı yoktur güzel bayan
Aşık olmanın yaşı mı olur?
Hayır bence tam zamanı
aksine tam zamanıdır
Tam o yaştasın tatlım:)
💗:)