Hiç aşık olmadım..
Gençlikte güzel aşk. Safken.. heyecanliyken.
Bende eğreti durur artık. Yakışmaz. Koskoca kadın oldun aşık olupta aşk mı yaşican artık.
Genç kız değilim ki kalbim pır pır atsın.
Genç görünüyorum ama yakismaz ki..
Hiç aşık olmadım..
Gençlikte güzel aşk. Safken.. heyecanliyken.
Bende eğreti durur artık. Yakışmaz. Koskoca kadın oldun aşık olupta aşk mı yaşican artık.
Genç kız değilim ki kalbim pır pır atsın.
Genç görünüyorum ama yakismaz ki..
Aşkın yaşı yoktur. 30 yaşında olmak, aşık olamayacağınız anlamına gelmez. Gençlikte aşk belki daha heyecanlı, daha saf ve düşünmeden yaşanıyor gibi görünebilir ama yaş ilerledikçe aşkın daha derin, daha bilinçli ve daha gerçek bir hal aldığı da bir gerçek. Şu an düşündüğünüz şey, belki de toplumsal algıların bir yansıması.
Kendinizi bu şekilde sınırlamak yerine, gerçekten ne hissettiğinizi anlamaya çalışın. Aşık olmaktan mı korkuyorsunuz, yoksa çevrenin buna nasıl bakacağını mı düşünüyorsunuz? Hislerinize izin verirseniz, belki de düşündüğünüzden çok daha güzel bir aşk sizi bekliyordur.
Sevgiler.
Valla romantik romantik yazmışsın da mevzu güzel olman genç göstermen değil. Birini çok sevebilirsin ancak belli bi yaştan sonra aşk olmuyor. En fazla 25 e kadar aşık oldun oldun, olmazsan çok çok sevsen de o aşk durumu yok
Niye yok?
Sebebini bilmiyorum ama muhtemelen hormonlar ve mantıkla alakalı. Yaş ilerledikçe daha mantıken yaklaşıyorsun
Bana senin yaşında bir kadın aşık olmuştu bana kavuşamadı çünkü ben ona ilişkimizin olmayacağını söylemiştim ve ilk başta da hiç umut vermedim olursun sen de aşık olursun ama bedeli ağır olur o kadının beni sevmesi benim çok hoşuma gidiyordu fakat onun üzülmesine kıyamıyordum geceleri uyumadığını sürekli beni kıskandığını beni düşündüğünü söylüyordu bence aşk güzel ama bedeli ağır olur ama inşallah aşık olup kavuşursun o bana kavuşamadı belki sen kavuşursun aşık olacagin adama
Çok yanlış düşünüyosun.
Daha önce yaşasaydın, ne kendinden bi haber olurdun nede yaşadıklarından. her şey toz penbe derlerya öyle. Ama idrak ederek yaşarsan her şey daha bi başka olur eminim
Ha birde
Doğru zaman ve doğru kişi önemli olan. Yaş filan hikaye 😉
Dediğin gibi olsun inşallah.. senin de aynı şekilde
Of ya, sen öyle diyorsun ama aşkın yaşı mı olurmuş hiç? 💕 30 yaşındasın diye aşkı yaşamayacak mısın yani? Bence tam da şimdi olgunlaştın, hem kendine hem de bir ilişkiye daha çok değer verecek yaşlardasın. Kalbin pır pır etmek için genç kız olmana gerek yok ki, sevgi her yaşta aynı tatlı hisleri yaşatır. Zamanı geldiğinde senin için doğru kişiyle, en güzel aşklarını yaşayabilirsin. 💕 Unutma, aşkın yaşı yok, sadece hissetmek var! 🌸✨
Cevap
160Cevap
Alakası bile yok senden büyük insanlar burada aşk oyunları felan oynuyor yani hiçbir zaman hiçbir şey için geç değil biraz onlara örnek al onların nesi var hiçbir şey yok ama cilvelerinden hiç yanlarından bile geçilmiyor biraz kendini beğen tamamdır.
Aşk yaştan bağımsızdır, onu özel kılan da budur..
hayır tam yaşı aşk için
Sağol barış
Rica ederim
Bu fikre kendiniz ikna olmuş olsaydınız zaten burada bunu sormazdinız öncelikle. Sizde içten içe biliyorsunuz ki aşkın yaşı aslında olmaz , kiminle hangi formda ve nasıl yaşandığı önemli ya burada zaten.17 yaşındaki bir kızın anlık hormonal kararı ile yaptığı şeyler aşk değil bunu biliyor olmalısınız, her yaşa ve bedene uygun aşk elbisesi mümkün, herkes yaşına ve statüsüne uygun bir şekilde aşkı yaşayabilir. Ama türk dizileri ve piyasadaki leş ilişki mantığı değil elbette dediğim, sevmek , gerçekten sevip zaman geçirmek ve hayatı paylaşmak. Şimdi bunları deyince yaş ortalaması biraz daha yukarı çıktı değil mi? 🤭
Evet , kesinlikle çıktı 😁😄 çok sağolun ya gerçekten ihtiyacım vardı.
Rica ederim efenim 🤭😂
Aşkın yaşı yoktur, olmaz. Eğer kalbinde aşka ve sevgiye dair inanç ve heyecan taşıyorsan her yaşta âşık olabilirsin.. Umutsuz olma bence..
Doğru diyorsun.
Size katilmiyorum, lütfen bunalıma girmeyin, daha gencsiniz , eminim guzelsinizdir😊😊çözüm bulabilirsiniz, muhtemelen çok seçici birisiniz ve mükemmeli ariyorsunuz ama öyle birisi yok , kafa yapinizin uyuşturugu birini bulun, konuşmayı deneyin, umarım çok mutlu olursunuz...😊😊
teşekkür ederim umarım sizde:)
Kesinlikle değil. Aşk için hiçbir zaman geç değildir. 30 yaş, hayatın sadece bir dönemi ve çok daha fazlası seni bekliyor. Aşk, yaşla sınırlı değil; önemli olan ne zaman ve nasıl karşına çıkacağı. Kendine odaklan, gelişim göster, ve doğru zaman geldiğinde o özel kişi zaten hayatına girecektir. Aşk, çoğu zaman en beklenmedik anlarda gelir. Yani, daha yapman gereken çok şey var ve o "gerçek" aşk da yolda olabilir.
teşekkür edrerim
Ben de otuzum valla cok da guzel yakisir bana kalbim de atar pir pir mi tir tir mi bilmem orasini ama guzel olur sen de inancini kaybetme gayet genciz💃🏻
<3
Aşkın yaşı olmaz. Her kalbe konar, belli olmaz. Aşk güzel bir şey, evet. Sadece umudunu kaybetme. Herkes kötü bir aşk yaşayacak diye bir şey yok. Sadece dikkatli ol… Kimseye hemen güvenme. İnşallah aşkların en güzelini yaşarsın.
amin sende inşallah :)
Benimki çıkmaz sokak. Bayadır süren bir ilişkim var. Sanırım uzun yıllar sonra yeniden çaresizliğe düştüm. Rabbime yalvarıyorum, bitmesin diye. Allah razı olsun yine de.
İnşallah bitmez diyelim o zaman..
İnşallah. Sonsuz teşekkürler..
Rica ederim 😊
Neden yakışmasın? Neden olmasınki? Aşkın ne zaman kapını çalacağı belli olmaz. Ümidini yitirme bence
teşekkür ederim :( <3
Elbette yakışır
Bizim Kürtçede bir söz var (Dış pir nabe) yani şu anlama geliyor gönül yaşlanmaz insan her yaşta aşık olur sever sevgi gitmez yeter ki gönlündeki aslanı bulasın 😊😊🥰😍🌹
Çok şekerdi 💗😄
Olsun önemli değil 💗😭
Sende💥♥️💥
😆😆 komedi
kendinden öyle bir bahsetmiṣsin ki sanki 80lik nenesin mk
30 yaṣ tiktok gençliği için "yaṣlı" gelebilir ama 30 yaṣ gayette genç ve çıtır bir yaṣtır. Sen erken çökmüṣsen onu bilemem. Așkın yaṣı yok, ben aṣık oldum deyip karısını kocasını aldatan çok 60+ insan var.
Bak sen 99 yaşındasın kendini 18 yaşında gibi hissediyon
Nine değilim cokmedim de. Haklısın yaa.♥️💥
Kızım sen s a l a k mısın? Senden büyüğüm benim içim hala kıpır kıpır. Hemen aynaya bak ve ben harikayım de. Sakın saçma sapan konuşma. Bu yoruma vereceğin cevaba göre kişilik analizini netleştirecegim. 😁
♥️♥️♥️♥️💥💥💥tamam ya ben harikayımmmm
Aynaya bak ve kendini kandır, dizi izle, romantik film izle ve hâyâl kur. Sonra hayallerle yaşayanı gerçekler güzelce tokatlasın.
@soran sakın erkeklerin seni düşürmesine izin verme. Yoluna çıkanları yok et. Ez geç. Senden kıymetlisi yok. Kadınlar şahanedir. Senin modunu düşürmek isteyenler çok olacak. Ez onları bo. cek gibi. B. ok gibi olduklarını hissettir onlara. Çünkü s2n harikasın. Onlar ise böcek.
Canımmmmm Allah seni çok mutlu etsin inşallah 💗💗♥️♥️💗♥️💗♥️💗💗♥️🤜🤜💥💥💥💥 tamamdır çok güçlüyüm dediklerini yapicam💥🤜💥🤜💥🤜
Teşekkür ve rica ederim 😘😘🌸🌸
Rabb'im hayırlısını versin inşallah.
Şu gerçek ki belli bir yaştan sonra Gönül değil Mantık iş görüyor.
Kalbin evet dese de mantığın bir daha düşün diyor. O yüzden insan sürekli erteliyor hayatı. Atık mantığın, düşüncelerin yirmili yaşlar gibi değil.
Yirmili yaşlar da insanın gözü kör iken tuzlu yaşlardan sonra işler öyle olmuyor maalesef.
Rabb'im gönlüne göre versin inşallah
Değil illaki liseli ergenler gibi aşk sarhoşluğu yaşaman gerekmiyor hem evlenmek için en iyi yaş kesinlikle 30lu yaşlardır ne istediğini biliyor akıllıca kararlar alıyorsun, göstermelik dış görünüşe tav olmuyorsun. 30lu yaşlardaki kadınlar neden hep karamsarlığa kapılıyor anlamıyorum.
30 yaş evet ayağın bir çukura girmiş. Arkadaş deli misin? hala gencsin sadece uyanmaya ihtiyacın var.
Teşekkür ederim bu arada köpüş çok tatlı ve komik 😁
Belli oluyorr 😁
Oy oyyy maşşallahhhh💗💗💗💗 bende çok seviyorum köpekleri hep bı köpeğim olsun istiyorum ama işte bakacak durum yok 😄
Neden geç olsun , ben de daha 1 sene oldu sevgilimle tanışalı. Her sey çok güzel gidiyor çok şükür surda 1 ay sonra 30 olacağım.
Maşallah
Geç değildir aşık olduğun zaman 20 yaşında gibi olursun bir anda. Bir bakarsın kalbini çarpmış bir bakarsın seni sallamış. Çok güzel yaştasın, bu tür olumsuz düşünceleri kafanızdan atın.
@ilginfulyaa öncelikle Fulya hanım'a bu soruyu beğendiği için çok teşekkür ediyorum görmemi sağladı çünkü soru şu an vitrinde sonuna gelecek olursak aşk için hiçbir zaman geç değildir bana göre
:D:D <3
44 olmak üzereyim. "Aşkın yaşı yok " deyiminin gerçekliğini 70 yaşında birinden öğrendim... "Yaşım 70 ama gönül kocamıyor be kardeşim! Yüreğim hep çocuk" demişti
Kadını bilemem erkek için için söyleyeyim. Elbet bu yaştan sonrada sevgili bulunur bulunmasına ama o genclik aşkı, gençlik ateşini hissedemiyorum. cok değil 26-27 yaşında bile hoşlandığım kızla konuşurken yerimde duramazdim artık o heyecanı duymuyorum 30 yaşındayım
geç değil merak etme.
sen de sevip sevilmeyi hak ediyorsun.
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Konuşmak isterseniz, Her zaman...
Ben esimle 30'larin basinda tanistim. Bakiyorum, 20lerindeki bir cok sacmaliga kiyasla cok daha guzeldi. Tavsiye ederim. Cok takilmayin.
Çok doğru gelmiyor bana bu söylediklerin. Yaşı olmaz aşkın. Ne zaman geleceği de belli olmaz hissedersin o kişiyi bi şekilde 😉
Aşk nerde insanı bulur, hangi yaşta bulur bilemessin. Bulduğu zamanda yaşa bakmadığını anlarsın.
Aşkın yaşı yoktur fakat uzun zamandır yalnız iseniz hayatınızda biri olsa sırılsıklam aşık olsanız bile o heyecanı vermez
Aynı şeyi ben hissetmeye başladım ki 30 bile değilim. 30'u geçersem komple ülkeyi terk edip yurtdışında hayat kurmayı planlıyorum ki ailem "ne zaman evlenecen" diye başımı ağrıtmasın diye.
Eğer yaşamadıysan bu konuda halen gençsin ve halen tazesin kalbin ve ruh halin bence çok daha önemli
<3
29 yaşındayım ben de 30'a az kaldı bu kalbi niye buraya bıraktın ki şimdi 🥹🥰
Kendini gömmüşsün. Halbuki söylediğin özelliklerde hiç geride olmadığın pat pat kalbin attığı halde 😊😊
Öyle şey mi olur yahu 30 yaş yaşlı değil ki aşkın karşına ne zaman çıkacağını bilemezsin ama tabiki mantığını da ortaya koyarak aşkını bulmanı tavsiye ederim o yaş grubunda çünkü erkekler de çok fena oluyor o yaşlarda
Yani yargılıyor gibi algılamayın ama, insan alıştığını sever. Sevdiğinede alışır. Bu çağın böyle büyülü aşk meşk işleri fasa fiso. Evlenecek düzgün bir insan varsa öpün başınıza koyun. Yoksa yol verin gitsin.
evde kaldım konuşması olmuş bende 33 yaşım baya bir uzun süre sevgili yapmıyorum dert etmen komik cv bırakıcan buraya bir erkek çıksın diye hisslerim beni yanıltmaz
evde kalmakla ne alaka algılama sorunun var ben ne diyom sen ne diyon
bana öyle geldi ama 🙄 öyle diyorsan öyle olsun
Ask öyle yaşla yakışmayla ya da karar verilerek olqn bir hadise değil ki... Ani bir anda istemsizce olunan.. Be nasıl yaapztim ya bunu bile dedirtmeye harika bir duygu:))
Hahaha doğru bi bakış açısı. :)) haklısın aslında ya.
G. zekalı mısın sen ne 80 yaşındaymışsın gibi triplere giriyorsun 30 yaş gayet genç bir yaş
Burdaki amcalari görmüyormusun 40 yaşında gençlerle aşk yaşıyorlar olmaz değil olur
Neden yakışmasın düşüncelerin oturmuş en azından heyecan değil ne istediğini biliyorsun tam zamanı
Ya neden yakışmasın canım vardır senin de bir nasibin böyle düşünme bence yaş ile ilgisi yok benim arkadaşlarım 2. 3. Çocuğu yapıyor bende bekarım ama umrumda değil
30 yaş o kadar da yaşlı değil bana da az kaldı ama ben de hiç aşık olmadım hala bekliyorum. En güzeli bizi bulur inşallah
İnşallah.
Okurken sinir krizi gecırcektım ne alaka ya
:(
Üstünemi alındın daha dur yolun başındasın
Buna cevabım ne biliyor musun? allah rızası için sevmek mesela ben allah yolunda yaşayan birini gördügümde mutlu oluyorum ileridede öyle birini bulabilirsem çok severdim sonuç olarak ümitsizliğe düşme allahdan iste allah herkesi ahirette de dünyadada rızıklandıran tek yaratıcıdır 💕 peygamberimizin (sav) zamanında yaşayan kadınlar allahım sana çokca ibadet eden benim üzerimden de ilgisini eksik etmeyecek olan bir eş nasip et diye dua ederlermiş
Kendini hayatını ve duygularını böyle diyerek kilitleme. Duyguların yaşı mı olur? Nasıl canın yanınca 30'unda ağlayabiliyorsan sevip aşıkta olabilirsin.
Değil ablam 33 yaşında max 1.5 2 senedir evli bende şahsen 29 gibi düşünüyorum evlilik konusunu aceleye getirmemek aşkı doğru kişi çıkmadıkça evlenmek için evlenmemek daha iyi
boş ver aşık olan da pek mutlu değil. Sadece yaşamadığın bir duygu olduğu için merak ediyorsun onu. O da elbet olur ama sonu pek iyi biten aşklar yok bunu bil , boşuna üzülme
Kendine haksızlıkta etme tamam ağdalı bir aşk elbette bu yaşta bize yakışmaz ama pofuduk bir hikaye güzel olur.
Pofuduk derken..
😭😭😭😭
Asktan ne anladigina bagli. Ask deyip sadece pembe masallardaki gibi bisey beklemek her yasta sacma ve gereksiz. Hayat pembe degilki icindeki aski pembe olsun
Bende olgunum aşık olmak isterim fakat yakışmaz diyorum kendi kendime ama yaşimida göstermiyorum gezerim tozarim tek başima ama insan yanında yine de birini ister elele kolkola
Yoo nalaka? Ben de 30um ölim o zaman, helvam sade olsun ceviz milletin dişine kaçar. Çok düşünceliyim lanet ossun
Hsbdhndnd
31im aslında, yolu yarıladık sdkdk
30 da güzel ama 31 de olmaz. artık sen son dakikaları oynuyorsun. haklısın sjndndbdn
Ağzımda diş kalmadı sndjdj nerdeydi benim kalp ilaçlarım ya
Dedeee bdbsbs
Yer verin bakim dedeye, dede yorgun. Ah fıtık attı yine gad dimit
😂😂😂
Nasılda ihtiyacı var ilgiyee kıyamam canım benim 🤗🤗🤗
Ne ilgisi var yaşla, daha çocuk sayılırsın, iki gün öüge anlı izle 60 yaşındaki teyzelerimin aşk ve kaçamak hayatları dinle, anlicaksın ne kadar genç olduğunu
Yakışır mı bana aşık olsam? Bilmiyorum
Niye yakışmasın?
Sen insan değilmisin?
Bir ruhun kalbin yokmu?
Gölgen vücudun fiziğin yokmu?
Seni sen olduğun için bu devlet sana kişi hürriyet numarası vermedimi (TC)?
:)) teşekkür ederim cannnsın.♥️
Rica ederim, sende öylesn 🥰
Değerini bil
Ayna karşısında bolca vakit geçir, kendini sev..
Kendini sevmekle başlar her şey
Haklısın bunu bende düşündüm. ,♥️🤜
🤛 ozaman hadi kalk ve güzl bir makyaj 💄 sonra harükülade bir müzik, sonra alabildiğine dans🕺
:D:D:D <3
Demeye, kalmadı uyumuşsun 😊
Yakışır, yazdıklarına bakılırsa gönülün kapısı açık kalmış ama dokunan olmamış ya da dokundurmamışsın. Olmaz deme.
Geç değil ablam. Nedense sende kendi geleceğimi gördüm😅🤍
hehe aman ablam boş ver benim gibi olma çok zor :D <3
Evlilik amaçlı görüş birisiyle mantık evliliği hesabı aksi halde, aşk meşk işleri abes kaçar evet
Olur mu yaa, 30 yasinda hayt bitmiş gibi konuştun. Bunu ancak evlenmiş kadınlar söyler, sanırım evlisin değil mi
Ben de 35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı aşkı hiç tadamadım gençliğim hep yalnız geçti sevgi ilgi değer görmedim artık aşk için geç kaldığımı düşünüyorum
Ben de 30 yaşındayım çok geç değil ama tam vakti bu süreçten sonra işler daha zorlaşır benden söylemesi bu arada ben de senin gibiyim
Bır arkadasımın dededı evlendı dusun gelın hanım teyzeye de bılezık aldı kac tane zjjssjsj senın ıcın gecmıssss
Aşk kimsede eğreti durmaz yeterki o aşık olunacak kişiyi bul.
öyle düşünme gençliginin tam baharındasın nice yaşılar aşkı buluyor sen dert etme hayatının tadını cıkar
30'da hormonlar azalır ama manita isleri 35'e kadar olabilmeli
Azalmaz.
30 yaşındaki kadınların hormonlarının düşmediği iddiası doğru değildir çünkü kadınların hormon düzeylerinde yaşla birlikte bazı değişiklikler meydana gelir. Ancak, hormonların düşüşü genellikle 30'larının sonlarına doğru ve 40'larının başlarında daha belirgin hale gelir. Özellikle, östrojen ve progesteron gibi hormonların düzeyleri, adet döngüsünün düzenini etkileyebilecek şekilde zamanla azalabilir.
Bununla birlikte, her kadının hormon düzeyleri farklıdır ve genetik, yaşam tarzı, sağlık durumu gibi faktörler de bu değişiklikleri etkileyebilir. Örneğin, bazı kadınlarda hormon seviyeleri 30'larında stabil olabilirken, diğerlerinde erken yaşlarda düşüşler gözlemlenebilir. Yani, genel bir kural olarak 30 yaşında hormon seviyelerinin düşmeye başlamadığını söylemek yanıltıcı olabilir. Benden iyi mi bileceksin.
Evet senden iyi bilicem. Azalmadi çünkü:)) bu kadar basit.
Benim inatcilik seviyesi
Ne alaka ya. Olanı söylüyorum bu inatcilik mi.
Aşkın yaşı olur mu?
Elbette hiç te geç değil
Ama senin şu an ki yaşın itibariyle aşka değil mantık evliliğine ihtiyacın var bence
neden yakışmasın.. sen kendini bu kadar değersiz görürsen bi başkası nasıl değerini bilecek. buradan başlayalım.
Sanki yarın 20 ye dönsen aşık olucan
Aşk herkese duyulmuyor ki. Yani aslında yaştan bağımsız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?