Eski sevgilimin beni böyle umarsızca bırakmasını kabul edemiyorum ne yapmalıyım?

Koskoca 8 ay geçti ayrılalı. Bir kez bile buraya gelip soramadım. Niye derseniz güya sürekli tartışmadan ötürü benden ayrıldı. Ama benden ayrıldıktan 1 ay ya 1 ay sonra mesaj attım bir bahaneyle. Bana yazma mesaj atma lütfen hayatımda biri var dedi. 1 senelik ilişkiyi hiç etti. Söyler misiniz hani adalet vardı hani karma vardı. Sevgilisi dediği kız , benim arkadaşımın eski mesai arkadaşı. Eski sevgilim doktor kız hemşire. Yani harika gerçekten. Bir kez bile dile dökemedim. İçim öyle öfke üzüntüyle dolu ki geçmiyor takma kafaya geçer demeyin. Bu ihanet değil de ne , kız için hiç hoş şeyler duymadım. O kadar üzülüyorum ki. Yan yana fotoğraflarını bile gördüm. Ne yaşadın ya ayrıldıktan 1 ay sonra bile olmamış fotoğraf atıp herkese ilan edecek kadar. Yani benim canım çok sıkkın üzüntüm çok ama çok büyük. Kabuk edemiyorum içim yanıyor kavruluyor. Çok sevdim onu değer verdim önemsedim. Şimdi rafa kaldırılmış tozlu bir kitabım..
Eski sevgilimin beni böyle umarsızca bırakmasını kabul edemiyorum ne yapmalıyım?