Kız gerçekten düzgün bir kızdı, güzeldi ve bana çok aşıktı ama o ayrılmak istedi. Onu sevmediğimi, kandırdığımı düsündü. Kalbi kırıldı, güvenemedi bana. Ben barışmak istedim ama çok sert davrandı, inanmadı, nefret ediyordu benden.
1.5 aya yakın geçti. Ben başka kızlarla takılmaya başladım. Ama açıkcası 2 hafta önceye kadar aklımdaydı bu kız. Ama yeni kızla takılmaya başlayınca *beraber oldum falan* unuttum gibi oldu.
Bu kız bana mesaj atmış. Şöyle yazmış. " Seni çok seviyorum. Lütfen bana son bir şans ver. Daha iyi birisi olacağım sana. Bir daha kızmayacağım, küsmeyeceğim. Beni yine sevmesen de olur, kendimi sana bu sefer sevdireceğim. Her şeyi yapacağım elimden gelen. Bir gün şans ver bana, istediğin zaman. Ne zaman sevilmek istersen. Ben yalnız olacağım hep zaten, benim için daha iyi bir yer yok. Senin yokluğunu bile başkasıyla olmaya tercih ederim" yazmış.
Ne yapmalıyım bilmiyorum. Onu biraz da ben üzdüm, benden şüphelendiği için bitirmek istedi. Yoksa bitirecek bir kız da değildi. Ama şu an baskası var. Bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onu şüphelendiricek ne yaptın çünkü bi insan durup dururken şüphelenmez ilk önce bunu düşün yaptıgın hataları düşün direk karşı tarafı suçlama bu işleri daha da zorlaştırır bide şu an ki kızla aran nasıl eğer onu seviyosan ve eski sevgln istedi diye gidersen o kızada ayıp olur ama şu an ki konuştugun kişiyi çokta sevmiyosan hani onsuzda olur kafasundaysan yine bi düşünebilirsin ztn sen bi şans daha versemmi diye sorduysan içten içe istiyosundur ama ona sevgini hissettir hissettirmiyceksen girme o toplara o daha kötü umarım senin için hayırlısı olur
Ben onu istemediğimi söyledim "artık seni hayatımda istemiyorum, bir daha bana ulaşma" yazdım. bir süre sessiz sedasız kalırım, o da unutur gider beni. beraber olmamamız gerekiyor, artık ne o bana güveniyordu ne de ben ona güveniyordum..
Keşke ona herşeyi açıklasan neden yazmak şstemediğini ya da neden konulmak istemediğini net açıklasaydın o da yanlış anlamış sende ama olmuyosada zorlamamak gerek
Bir noktada beni o kadar seven birisini bulamam diye dönmek istiyorum gibi ama artık seviyor muyum bilmiyorum. Öfkeliyim ona beni bıraktığı için, asla bırakmayacağını söylemisti. Asla ayrılmayacaktık. Artık kim bilir ne yapmıştır o 1.5 ayda güvenemem ona. Dönemem. Büyümesi ve vazgeçmesi gerekiyor. İlk beraberliğini benimle yaşadı. O yüzden unutamıyor belki de
Olabilir dediğin gibi sende haklısın senin kızgınlığını anlayabiliyorum eğer öyle şeyler yapıcak bi kız ise seni bjrsktıktan sonra düşünme bile
evet evet
Bu kız şansı hakkediyor yaa, şu an hayatında biri yoksa olun tekrar.
Hayatımda birisi var yeni başladı. Biliyorum beni çok sevdi. Ama büyük hatası oldu, aramızda yaşanan bir şeyi aileme anlattı. Kızın üstüne yürüyüp bileklerini sıkmıştım sinirlenip. Kolunu morartmıstım. Aileme anlattı oğlunuz şiddet uyguladı diye ailemle aramı bozdu.
O zaman sen haklısın biraz da
@ranayım62829 Haklıyım tabi, aileme bahsetmemesi gerekiyordu. Aramızda yaşanmıs bitmis şey. Olgun davranmadı. Onu dövmedim bir şey yapmadım.
Kiz iyi yapmış, ne olursa olsun şiddet yanlış😡😡
Abarttı, bileklerini morarttım sadece. Arşivde eski sevgilimle fotoğrafımı sakladığımı görüp bana hakaret etti sen yalancısın dedi, senden ayrılmak istiyorum iğrenç bir insansın falan dedi. Anı olarak duruyor dedim. İnanmadı. Ama gerçekten de önem arz etmiyordu. O böyle der demez sildim fotoğrafı. Ama ayrılmak istiyorum yalancı falan diyince bileklerini sıktım çok öfkelendiğim için de morartmısım. Bir de bileğinden tutup onu yere attım. Biraz korktu falan
Evet böyle bileklerini morartman doğru değil yanlışın olmuş ama bazı insanlara göre anı olarak saklanıyo böyle fotograflar çevremde arkadaşlarım böyle yapıyo en azından ama bende kıskanırdım çünkü kendisi için öyle değil fotograf saklanıyosa onu seviyo algısına kapılmış e birazda o da haklı
Ohaa aq daha ne yapcan sen ya aklı varsa dönmesin sana yaptıkların gerçekten korkunç ve bunu hakketmemis kız
hak etmedi belki ama ben de hak etmedim, aileme bahsetmemesi gerekiyordu, aileme ne diyeceğim şiddet uyguladığım kızla barıştım mı diyeceğim, bizim için artık bir gelecek yok.
ne diye dönmek istedi bilmiyorum, tamam çok seviyor ama aklı basına gelsin biraz, siddet uyguladın diye ayrılıyorsa dönmemeyi de bilmeli
Evet şu an canım yapıp dönmek istemiş yanlış yapmış siz bence tekrar olmayın 2niz içinde öyle daha iyi