Eski sevgilim barışmak istiyor ne yapmalıyım?

Kız gerçekten düzgün bir kızdı, güzeldi ve bana çok aşıktı ama o ayrılmak istedi. Onu sevmediğimi, kandırdığımı düsündü. Kalbi kırıldı, güvenemedi bana. Ben barışmak istedim ama çok sert davrandı, inanmadı, nefret ediyordu benden.
1.5 aya yakın geçti. Ben başka kızlarla takılmaya başladım. Ama açıkcası 2 hafta önceye kadar aklımdaydı bu kız. Ama yeni kızla takılmaya başlayınca *beraber oldum falan* unuttum gibi oldu.

Bu kız bana mesaj atmış. Şöyle yazmış. " Seni çok seviyorum. Lütfen bana son bir şans ver. Daha iyi birisi olacağım sana. Bir daha kızmayacağım, küsmeyeceğim. Beni yine sevmesen de olur, kendimi sana bu sefer sevdireceğim. Her şeyi yapacağım elimden gelen. Bir gün şans ver bana, istediğin zaman. Ne zaman sevilmek istersen. Ben yalnız olacağım hep zaten, benim için daha iyi bir yer yok. Senin yokluğunu bile başkasıyla olmaya tercih ederim" yazmış.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Onu biraz da ben üzdüm, benden şüphelendiği için bitirmek istedi. Yoksa bitirecek bir kız da değildi. Ama şu an baskası var. Bilmiyorum

Eski sevgilim barışmak istiyor ne yapmalıyım?