Sizce arkadaşımla birlikte kuruntu mu yapıyoruz?

Bugün dersimiz olan hoca ders saati gelince gelmeyince bir aradım, bana eskiden öğrencisi olan şimdi üniversite de ders veren biri ile karşılaştığını ve sohbet ettiklerini söyledi, beni de davet etti bende gittim.

Çocuk evli mi bekar mı sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama yüzük yoktu. Bu çocuk farklı bir fakültede lisans öğrencilerine ders veriyor ben başka bir fakültede doktora öğrencisiyim ama onun verdiği derste benim alanımla ilgili. Bu hocam ikide bir git o derse gir müsait vakitlerinde vs dedi. Bende olabilir falan dedim çocuk hemen fakülteyi sınıfı tarif etti falan.
Sohbet ederken çocuğun babasının özel bir hastane sahibi olduğunu vs anlattı hoca. Çocukta yaptığı işleri vs anlattı ve anladığım kadarıyla hali vakti yerinde.
Dersine girme ihtimalim için numaralaştık hemen. Sonra sohbet muhabbet devam etti hocam sürekli beni ona övüp durdu. Hani çocuk beni bir konuma getirecek pozisyonda da değil neden övdü anlamadım.

Hocam kahve alır mısın benden falan dedi ben nazikçe reddettim teşekkür ettim bunun üzerine çocuk benden olsun lütfen gibi bir şey dedi sonra bende kahve içmediğimi söyledim. Başka bir şey iç dediler onu da nazikçe reddettim ama benim için kahve almayı teklif etmesi hocanın teklifini geri çevirdiğim halde merak uyandırdı.

Son olarak sohbetimiz bitip ayrılacağımız zaman hocam masadan ilk kalktı yürümeye başladı sonra bu çocuk kalktı ama iki adım atmadan durdu telefonla uğraşıyor gibi yaptı ben yanına gelince bekledim öne geçsin diye buyur ettim sonuçta oda hoca, görmemezlikten geldi sanki benle bir şey konuşacak gibiydi ama ben o an anlamadım ve önüne geçtim yürüdüm 🥲

Arkadaşım hocamın belki bizi yakıştırdığı için tanıştırmak istediğini düşündü, ilk başta bana mantıklı gelmedi ama fakültelerimiz farklı ve birbirinden uzakta hocam çocukla karşılaştığını söyledi bana çok zor bu ihtimal bu yüzden düşündürücü geldi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz umutlanmalı mıyım?

Sizce arkadaşımla birlikte kuruntu mu yapıyoruz?