Çocuk bunu pek dikkate almıyor arkadaşlığa devam ediyor kız her geçen gün aramıza mesafe koyuyor kıza karşı sertde davrandım pek laftan anlamıyor napmak lazım cidden bugün falan canımli cicimli yaklaştı belki çocuk dedi. Ama gizliden gizliye bozuyor aramızı.
Yakın arkadaşız fazla gülüyor benle iken kız kendini her yere davett ettirebilen istenmese bile yüzsüz biri. Kizla sıkıldığını anlıyorum aynı ortamda. Ben kafa başladığımda hemen bana cemkiriyor. Hareketlerime bir laf söylüyor susuyum diye kaale almiyorm ama arkadaşımı benle gorusturmeyecek kıvama geldi durum.
Yok öyle değil ben çocuğu anliyorm kız o kadar baskı yapıyor ki yani beni bile yoneticek artık öyle bir baskı huzursuz oluyorum huzursuz olmuyayim diye kaçıyorum mesela çocuktan kızdan çocuk gözünü açsın artık bir dur diyebilsin diye ya nerdee aptal çocuk.
cane bizimki bitti bitti, sekiz senedir hasret çekiyorum.. üç mesaj yüzünden bitti bitti.. aşk içerneyen mesajlardı.. mezardan birini kaldır, biriyle konuşsun illaki üç mesaj yazacak tır.. bizimki boğ bir sebepten bitti.
Çocuk sadece kızın ne yapmaya çalıştığını anlamıyor. Ve ya anliyorsada s. lak gibi kendine ortada bişey baskı yaptirmasina izin verdiyor. Yani beni adam yerine koyacağına kız kendi baskı yaptırarak elinde oynatıyor çocuğun her şeye de kabul
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilinle mi aranı bozuyo
Yakın arkadaşız fazla gülüyor benle iken kız kendini her yere davett ettirebilen istenmese bile yüzsüz biri. Kizla sıkıldığını anlıyorum aynı ortamda. Ben kafa başladığımda hemen bana cemkiriyor. Hareketlerime bir laf söylüyor susuyum diye kaale almiyorm ama arkadaşımı benle gorusturmeyecek kıvama geldi durum.
Yani aslında kız çocuğa aşık ama onu sevgili olarak görüyor çocuklada hislerimiz vardı bizim yandı onlarda tabi
Arkadaşının aklı varsa görüşmeyecek duruma gelmez
Görüşüyorz ama ben soğuk yapiyorm artk arkadaşından mesaj attırıyor.
Neden soğuk yapıyorsun sende kaşınıyorsun aranız bozulsun diye herhalde
Bana hakaret ediyor kız orada çıt yok hala egosunu okşuyor kızın.
Nasil samimi olabilirim ki
Kız hakaret ederken seni savunmayan insandan hayır gelmez
Kız benden korkuyor aslında devamını getiremedik su kavganın bir türlü.
Yok öyle değil ben çocuğu anliyorm kız o kadar baskı yapıyor ki yani beni bile yoneticek artık öyle bir baskı huzursuz oluyorum huzursuz olmuyayim diye kaçıyorum mesela çocuktan kızdan çocuk gözünü açsın artık bir dur diyebilsin diye ya nerdee aptal çocuk.
Kız beni cidden ilgilendirmiyor. İstedigini desin ben yine ona ağzının payını veriririm çocuğun aptal olması problemim.
Uzak dur sanaldan ve reelden
Çocukla mi
alçak olan çokk
Tamam her insanın karakteri aynı değil ama ben gül gibi arkadaşımdan olacagm bu alçak insan yüzünden.
bende boyle bittim
Ee karşı ciksaydiniz ben onu yapıyorum ama benm gül gibi arkadaşım kör
bizmkisi körlüğü bıeak
dipsiz kuyıya düştü..
Ben böyle alçak insanlara kendini kullandirtanlarida aptal olarak görüyorum yanlışım varsa deyin
elden ne gelir
Düşün abi çalıştır kafayı valla kaybetmek istemiyorum yeter artık bı kerede cidden içi kin olmayan kazansın.
cane bizimki bitti bitti,
sekiz senedir hasret çekiyorum..
üç mesaj yüzünden bitti bitti..
aşk içerneyen mesajlardı..
mezardan birini kaldır, biriyle
konuşsun illaki üç mesaj yazacak tır..
bizimki boğ bir sebepten bitti.
İzin verme
İzin vermiyorum ama yoruldum nereye kadar sacmaladigimi düşünüyorum çocuk çok aptal çünkü.
Çocuk mu bosuyo
Yok kız kız çocuğa aşık çocuklada biz gülüp eglenebiliyorz kizlayken çok mutsuz kız baskı yapiyo buna
O kızda manipüle ediyor hemen trip falan yapıyor. Belki arkamdan neler diyor. Cocuktan soğutmaya bakıyor laf sokarak bana.
Git konuş
Çocuk sadece kızın ne yapmaya çalıştığını anlamıyor. Ve ya anliyorsada s. lak gibi kendine ortada bişey baskı yaptirmasina izin verdiyor. Yani beni adam yerine koyacağına kız kendi baskı yaptırarak elinde oynatıyor çocuğun her şeye de kabul
Konuşsamda aynı değişen bir şey yok soğuk yapıyorum arkadaşından mesaj attırıyor.
Aman boş ver