Abuzer hariç tüm karşı cinsler bacım demiştim. Mantığımı devre dışı bırakan sadece Abuzer😅

Abuzer hariç tüm karşı cinsler bacım demiştim. Mantığımı devre dışı bırakan sadece Abuzer😅

Karşı cinste mantığımı devre dışı bırakacak özellik, sanırım samimiyet ve içtenlik olurdu. Bir insan gerçekten dürüst, açık ve kendisi gibi olduğunda, o kişinin içindeki samimi duygular beni etkileyebilir. İnsanların dış görünüşünden veya durumlarından çok, içsel dünyalarındaki doğruluk ve güven duygusu beni daha çok etkiler. Çünkü birinin, ne olursa olsun kendisi olabilmesi, bana daha derin bir bağ kurma isteği veriyor.
Olgun kadın olması ama mantığımı hiç bir zaman devre dışı bırakmam ben tabi ki de.. mantık kalbin önüne geçer bende.. bu yüzden de karar alırken genellikle beynimle daha çok düşünür ve karar alırım
Mantığımı devre dışı bırakmıyorum prensip olarak. Uçarı takılırsa çakılması daha muhtemeldir insanın. Hoşuma giden özellikler diyebiliriz, onlarda; zeka, duruş, gülüş, kaş göz, boy ve koku olarak listelenebilir.
Erkeklerin bilimsel olarak 8 den sonra beyni çalışmıyor o saatlerde onlarla tartışmayın beyin lobları devre dışı tıkanmış enfeksiyon kapıyor hahaha
Cevap
18Cevap
Olgunluğu ve hayatta bakış açısı güçlü, kendinden emin oluşu off jkjkj
Bıyık , güzel saç, alttan gülüş, sıcaklık, güzel sözler, iyi yarı ve uzun kumral bir erkek beni çıldırtır
Mantığımdan taviz vermem için yeterli sebep yok. Her zaman önceliğim mantıktır, mantıktan ve akılcı karar almaktan taviz vermem..
Söz konusu bile olamaz. Aşkımdan gebereyim, en ufak haraketi hoşuma gitmemişse ve bu hâlâ uyarmama rağmen devam ediyorsa biterr. Acımam
Özgüvenli ve kararlı olan tipler. Fiziksel olarak ise kalçası güzel olanlar😅
Süper soru.
Tam nedir çözmem lazım, ama bilip söylesem de spoiler olur burada
Mantık benim en güçlü silahım devreden çıkmaz 😀
Tüm mantığı devre dışı bırakacak kadar olmaz gibi. 🤔
Fok balığı gibi konuşan kızları gördüğüm zaman mantığı kenara bırakıyorum
Dün Abuzer benim için bitti dedin ama
Bitti eski soru bu😅
Valla eskimi bilmem İstanbul'da kar yağıyor daldık öyle
Sen abuzere bütün devreleri yakmışsın
Aşk böyle bir şey işte😅
Bu işin tadı kaçtı Abuzer 😂