İki hafta sonra nikahımız olacak sevgililer gününde evimizin eksik eşyasını hediye olarak istedim beraber yemek yaptığımızın hayallerini kurdum 13 Şubat‘ta teslim edildi kendisine 13’ü gece ilk okutladı sevgililer günümüzü ben de karşılık verdim tabii ki 14 Şubat‘ta çalışıyordum Mentel olarak çok yorgundum ve ilgi gösteremedim bir iltifatta bulunamadım
Kız arkadaşımla böyle bi diyalog yaşadık Görüşünüze ihtiyacım var?
burada kız arkadaşın hakkı sen haksızsın diyemem ya da tam tersini. Ama kız arkadaşının anlatmak istediği şeyi anladım ve doğru da buluyorum. Sende çalışıyorsun yorgunsun yoğunsun anlıyorum.. Ama kız zaten sana kalk tatile gidelim dememiş. Biz kadınlar olarak ilgiyi çok severiz. Erkeler de sever ama biz bir tık daha fazla. Bir çiçek alsaydın daha anlamlı olabilirdi veya bir kolye. Çünkü sen "eve eşya almış oldun." sevgiline hediye almış olmadın. Kız arkadaşın sana bunu güzel bir şekilde kırmadan izah etmiş. Çalışıyorsun ama herkes çalışıyor herkes yoğun herkes yorgun. Benim arkadaşım da 24 saatlik nöbetten çıkıp uykusuz bir şekilde kız arkadaşına sürpriz yapmak için onun şehrine gitti onu görmeye. Yani demek istediğim şey bunlar bahane değil. Eğer ki kız arkadaşın seni anlamamış ve olayı kavgaya sürmüş olsa anlayışsız olduğunu söyleyebilirdim ama öyle de değil.. İlişkiler de böyle şeyler olur bunlar önemli şeyler değil telafisi olacak şeyler. Güzel bir jest yaparsın gönlünü alırsın.. Sevgiyle kalın🌼
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim kendimce hediye anlam yükleyip almıştım insan sevdiğini mutlu etmek ister , bende 24 saat çalışıyordum elimden en iyi çekilde ilgilenmeye çalışıyorum kendimce ilgimi eksik etmiyorum gün içerisinde anlamlı romantik cümleler kuruyorum (farklı şehirdeyiz). 13 Şubat gecesi sevgililer günümüzü kutlayıp güzel itifatlarda bulunduk birbirimize 2 3 saat iltifatıyla şakasıyla muhabeet ettik 14 Şubat günü içerisinde de bi hediye almayı düşünmemiştim çünkü aldığım hediyeye anlam yükleyip almıştım. Benden gün içerisinde de sevgililer günü olduğundan farklı bi ilgi beklemiş bunu anladım.( ben gece sevgililer günümüzü kutladığımızdan gün içerisinde tekrar bi sevgililer günü ile ilgili bi girişimde bulunmadım açıkçası ama kız arkadaşımı da yok saymadım konuştuk story attım vs)
Merhaba , konuşmalarınızı okudum. Siz sevgilisiniz ve evleneceksiniz degil mi? evlenmeseniz bile sevgilisiniz. O senin kız arkadaşın ona dogru düzgün bir hediye alabilirdin. Ayrıca iltifat edebilirdin ya da dışarda bir yerede götürebilirdin. Hiçbiri yapmadın bari çiçek alsaydın. Kızla dogru düzgün konuşmamışsın bile , kadınlarla nasıl konuşman gerektigini mi bilmiyorsun yoksa nasıl davranman gerektigini mi bilmiyorsun. Bak ben hiçbir zaman maddiyata önem veren birisi degilim. Ama senin karşındaki kadın demek ki böyle şeylere önem veren ve dikkat eden birisi sana neler demiş. Bence git kalbini kazan, o kızın bile kalbini kazanamıyorsan başka hiçbir kızın kalbini kazanamasın. Çünkü yaptıgın ayıp bir şey (nokta)
Üzgünüm sevgilin haklı. Kız sana kırıldığı noktaları ve beklentilerini dile getiriyor sen hâlâ yorgunum bitkinim sayıklıyorsun. Elbette yorgun olabilirsin ama sevgilini dinlemiyorsun. Evinizin eksiklerini alman güzel fakat bunu sevgililer günü hediyesi diye aradan çıkartmaya çalışman çok yanlış. Mesela herkes çiçek buketlerini aldığı hediye takılarını sevgililer günü hediyesi diye paylaşım yaparken kız arkadaşın silikon spatula setini mi çekip paylaşacak. Daha ince düşünceli olabilirdin. Kız arkadaşın zaten senden çok birsey beklemiyor ama gönlünü hoş tutacak başka bir hediye alabilirdin.
Ah bu iletişim meselesi işte! Sevgililer Günü’nde her iki taraf için de duygusal bir eşleşme bazen tam yerine oturmayabiliyor. Burada sen hediye seçimine anlam yüklemişsin, o ise daha farklı bir şey beklemiş gibi görünüyor. Bu da çoğu ilişkide normal bir durum aslında ama birbirinizi kırmaktan ziyade neden böyle düşündüğünüzü konuşmak en iyisi 💜
Mesela onun daha "özel" bir dokunuş beklemiş olması anlaşılabilir, senin de mantıklı ve kullanışlı bir şey seçmen. İşin özü, duyguya odaklanmak ve birbirinizi yormadan konuşmak. Bugün küçük bir jest yapmayı düşünebilirsin mesela. ✨ Önemli olan niyet, unutma! 😊
Hediyenin iyisi kötüsu olmaz derken insanlar hediyeden bahsediyor 😃 Sen silikon servis takımı almışsın. Bu bir hediye değil.
Ancak o da gülüp geçmek yerine konuyu çok ciddi hale getirmiş. Bu da yanlış. Ama sen de o bozulduğu halde bir dahakine telafi ederim diye tatlıya bağlamak yerine gereksiz bir savunmaya girmişsin. Hediyeyi o mutlu olsun diye almadın mı? Olmamış işte, bu bilgiyi alıp gelecekte farklı seçeneklere yönelmeliydin, yaptığın savunma bir yere varmıyor.
Sonuç: siz birbirinize gıcık olmuşsunuz, bundan geri dönüş çok zor. ve bu ikinizden de kaynaklı.
Kız haklı. Kötü konuşmamış güzel bir dille açıklamış Ev eşyasından hediye mi olur Allah aşkına. Ayrıca 14 şubatın geleceği günler öncesinden belli. Birde siparişle almışsın. İki dakikanı ayırıp bir çiçek yanınada takı seti, ayıcık vb. bişeyler almak zor bişey değil. Düşüncesizlik etmişsin meşgulüm deyip üste çıkmaya çalışma. Bi çiçek al gönlünü al bence
Evlenmeden önce bir kez daha düşün derim. Milletin ağzında bir manipüle kelimesi. İki satır kitap okumaz, sosyal medyada duymuş habire söylerler. Sen evlenmeden bir kez daha düşün. Orada annemiyim diyor, sen kendine eş, çocuklarına da anne seçiyorsun abicim.
Ya aslında ikinizinde haklı olduğu kısımlar var. İlk olarak abi sevgililer gününde öyle Bi hediye mi alınır. Diğeri evet onu düşünmüşsün ama bazen düşünmek yetmez ona da düşündüğünü belli edeceksin. Zaten senden büyük bir şey değil anlamı minik bir hediye bekliyor. Bence özür mahiyetinde ufak bir hediye al derim
Sevgililer gününde servis kaşiklari hediye almak mi? Ama bu evin ihtiyacı elbette onu da al ama Sevgililer gününde değil kız haklı dicem senin de niyetin iyi.. gönlünü al küs kalmayın
kız bahsettiği konuda haklı hediye ev olarak ev eşyası alınmaz ama sende bunu farketmeden yapmışsın bi dahakine dikkat edebileceğini düşünerek uzatmamalıydı kız
kötü niyetle yapmadığın belli ama normal bir gün değil sonuçta sevgililer günü bir kolye bile alsan daha iyi olurdu belki düşünememişsindir ama en azından gönlünü al sonuçta sevgilinde bişeylere heves ediyor ve bunu senden beklemesi çok normal
Kız net haklı ve sen sürekli çalışıyorum çalışıyorum psikolojim bozuk diye yakınıyorsun belli ki bu durumda demek ki ilişkiler sana göre değil hayatının odak noktaları farklı. Hiç bir kadına özel günlerde ev eşyası alınmaz.
spatula kaşıklar ve aşk tanrıları, pazarları tatil ve akşam güneş altında memnuniyetsizliği insanın, kaybetmenin telaşı ve korkunun yalnızlığı, çokça laf, bolca karmaşa… gelirsen anca sen gelirsin bu işin üstesinden mert
Boyle bir talebim mi var disi. Primitif seni 😅😅😅 dinime soven musluman olsa. Nesin Lisa Ann misin, Lana Del Rey misin? Ne iciyonuz kizim siz, kendinizi bi bok saniyonuz? Allahım ya, ne guldurdun beni...
burada kendini bir halt sanıp hiç bir halt olmayan tek canlı varlık sensin dostum buda büyük ihtimalle kızların yüz vermemesine karşın içindeki nefreti hemcinsimlerimi kötülüyerek attığın aşıkar ajajajaja komiksin:)
2 3 kelime öğrenmiş ve sürekli onu söyleyerek kendini havalı sanan tek hücreli senle daha fazla diyaloga girmek istiyorum yeterince midemi bulandırdın. Allaha emanet ki olmasan da olur:)