Kızlar, ne olur kız arkadaşımla yaşadığımız bu durumla ilgili fikir verin?

Kız arkadaşımla 1 yıllık bir ilişkimiz vardı ve her şey yolundaydı. Aptalca bir şey yüzünden tartıştık ve ikimiz de aşırı tepki verince tartışma büyüdü, ayrıldık. İnadımız ve gururumuz yüzünden 6 ay ayrı kaldık, ama ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz. Yılbaşından sonra benim mesaj yazıp adım atmam üzerine buluştuk ve barışıp ilişkimize devam etme kararı aldık. İki gün önce kız arkadaşım benimle önemli bir şey konuşmak istediğini söyledi. Buluştuk ve konuştuk. Ayrı olduğumuz süreçte üniversiteden yakın arkadaşı olan bir çocuk var, onunla yakınlaşmış ve aralarında iki kere cinsel olarak bişeyler geçmiş. Fakat çok ileri gitmemişler. Ben ısrar edince detayını anlattı ama burada anlatamıyorum, dediğim gibi belli şeyler yaşanmış fakat son noktaya gidilmemiş. Defalarca yemin etti aralarında duygusal bir şey olmadığına ve beni sevdiğine. Duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm tabii ki. Fakat onu çok seviyorum ve 6 ay benim için resmen cehennem azabı gibiydi. Dolayısıyla ondan bir daha ayrılmaya dayanamam. Lütfen, yalvarırım beni yargılamayın ve fikirlerinizi paylaşın. Onu her şeyden çok seviyorum ve ilişkimize çok değer veriyorum, asla onu kaybetmek istemiyorum. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Yargılamadan, ciddi şekilde cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
Kızlar, ne olur kız arkadaşımla yaşadığımız bu durumla ilgili fikir verin?