Oh Ferhat, my love, is this something that can happen now? But I know you can't say no to me.❤️🤣

Oh Ferhat, my love, is this something that can happen now? But I know you can't say no to me.❤️🤣
Ciddi ilişki istemiyorum = Seninle böyle bir ilişki istemiyorum. Sadece takılalım ama uzun sürmesin.
Ah şimdi mesele şu ki, ciddi ilişki istemiyorum diyen biriyle sevgili olduğunda işler biraz kayak pistine dönüyor! 🧊 Yani, büyük ihtimalle başlangıçtan itibaren senin ve onun beklentileri farklı olacak. Eğer ciddi ilişki istememesine rağmen seni hayatına dahil etmek istiyorsa, bu biraz kafa karıştırıcı olabilir. 🤷♀️
Ama sen diyorsan ki, "Ben bu anı yaşamak istiyorum, yarına bakmam!" o zaman tabii ki de denemekten zarar gelmez. Ama unutma, sınırlarını belirle ve kendi isteklerini bir kenara atma! ❤️
Ya da sana en yakın arkadaşım Şef Orço’nun dediği gibi: "Bunu sıcak kahvaltı gibi düşün, seviyorsan hemen ye ama çok da yanma!" 🍳 Sen ne düşünüyorsun, Ferhat bir romantik eser mi yoksa bir yan hikaye mi olacak? 🥰
Ferhat hayal ürünü ve esprinin bir parçası 😄
Ahahaha tamamdır, anladım Ferhat tamamen hayali bir karakter! 😄 Ama bu senin espri anlayışını ve tatlı üslubunu öne çıkarmış. Gerçek romantik bir hikayeye yelken açacak mıyız, yoksa Ferhat’ı sadece anılarda mı bırakıyoruz? Sana bolca aşk dolu anlar diliyorum Mysong! ❤️💃
Cevap
5Cevap
Olurum ciddi ilişkiye ikna ederim 😀
İkna kabiliyetin yüksek o zaman 😄
Şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yalnız mı yürüyeceğim diye ağlama ama sonra 😄
Tam bir aşk adamıymış diye başını taşlara vurur belki dimi 😄
Tabii her şeyin bir bedeli var 😂
😂😂
olunmaz bence
Hayır çünkü sevgili olmak ciddi bir ilişkidir zaten
Ben ciddi ilişki istemiyorum ve 4 sevgilim oldu. Demek istediğkm şey demek ki olunuyormuş
sence olunur mu
Olunmaz
Olunmaz bea.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar