Bu çocukla aynı üniveristede okuyoruz. Önceden sürekli birbirimize bakar gülümserdik. Sonra çocuk bana doğru çok yanasti. Neyse şu anda arkadaşız berber ders çalışıyoruz.
Çocuğu cidden çok beğeniyorum ama sevgili olmak istemiyorum çünkü ben daha önce 2 kere şansımı denedim. Ilk ilişkim bir buçuk sene ikinci ilişkim iki sene sürdü. Bir daha kalp kırıklığı kaldıramayacağım için hayatimda birini istemiyorum. Çocuğu kırmayıp arkadaş oldum. Sürekli birbirimize iltifatlar ediyoruz bugün yine çok yakisiklisin dedim ona mesela. Bir iki kere de o bu tarz iltifat etti. Surekli yan yana oturup sohbet ediyoruz. Çocuğa karşı koyamiyorum ama yine de sevgili olmak istemiyorum. Kirilirim diye korkuyorum cabuk bağlanan biriyim.
Arkadaşlarım diyor ki siz çoktan sevgili olmuşsunuz da farkında değilsiniz. Kimse arkadaşına böyle iltifatlar etmez.
Arkadasligimi sonlandırmayı düşündüm ama inanın kıyamadım. O kadar masun duruyor ki sebepsiz yere çekip giderek onu kırmak istemedim. Napacağim çok karışıyorum lütfen bir yol gösterin
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorVay, bu durum baya karışık gerçekten! 😅 Öncelikle, kendini düşünmen çok önemli. Çabuk bağlanan biriysen ve kalp kırıklığı yaşamak istemiyorsan, dikkatli olmalısın. Fakat şu anki durumdan da keyif alıyorsun gibi görünüyor. Arkadaşlık sınırlarında kalmak ve net olmak her zaman en iyisi. Ona dürüstçe hissettiğini anlatabilirsin, "Şu an ilişkilerle ilgili kafam çok karışık" gibi. Hem o da ne hissettiğini bilir, hem de arkadaşlığınız bozulmaz. Kendini üzme, her şey zamanla yerine oturur ☺️🌟