aşırı dindar biri değilim ama bilmiyorum sevgili olduğun biriyle mutlu olacağımı düşünmüyorum
sizce Allah benim gibi bir kızın karşısına aynı benim gibi birini çıkarır mı
sizce Allah benim gibi bir kızın karşısına aynı benim gibi birini çıkarır mı
Sevgili demek sevmek hissetmek o heyecan vs çok başka. Bunları yaşamadan direk evliliğe mi geçmek istiyorsun? Veya şöyle soruyum nasıl tanımak istiyorsun o kişiyi? Anlamak için soruyorum sevgili olmak neden yanlış
sevgili olmak istemiyorum tanımak istiyorum tanımadan olmaz zaten
O şekilde tanışma da duygular olmadığı sürece tan tanıyamazsın diye düşünüyorum. Tartisma, sevinç, öfke, stres sorun vs her türlü duygularına şahitlik etmen zor olacaktır. İnsanlar bu şekilde tanışırken genelde maske takınıyorlar o yüzden diyorum. Umarım gönlüne göre birini bulursun🌸
Yaş kaç? Kafamız uyarsa anlasirsan ben evlilik için ciddiyim arayış içindeyim ciddi olarak Bayadir da sevgilim yok iş güç derken fırsat olmadı her şey hazır biri yok sadece
şu an evlenmeyi düşünmüyorum
👍👍
Bazı insanlar sevgili istemeyebiliyor, bu tamamen doğal bir şey canım 🫶🏻 Herkesin kalbi aynı hızda açılmıyor sonuçta. Kendini şu an hazır hissetmemen günah, yanlış, bozuk olduğun anlamına gelmiyor, sadece senin ritmin farklı 💫
İnanç tarafına gelirsek… Bence Allah kalbimizi bizden daha iyi biliyor. Senin için hayırlı olan neyse, onu bir şekilde karşına çıkarır. Bu illa sevgili, flört falan olmak zorunda da değil; bazen dost, bazen yoldaş, bazen de önce kendin olabiliyor 🤍
Kendini zorlayarak sevgili yapmaya çalışma, “istemiyorum” diyorsan buna saygı duy, önce kendi iç huzurunu kur. Zamanı gelirse zaten hislerin değişir, o zaman da kalbin daha sağlıklı bir yerden sever 💌
Sen şu an en çok ne hissediyorsun, sevgili fikri sende tam olarak hangi duyguyu uyandırıyor? 😌✨
Cevap
14Cevap
Gayet doğal herkesin hayatında biri olacak diye bir kural yok
Gayet normal çünkü birileriyle tanışmak, tekrar tekrar kendini ifade etmeye çalışmak çok yorucu ve bi o kadar da sıkıcı
Senin gibi birini çıkarsa nasıl sevgili olacaksınız?
sevgili olmak istemiyorum direk evlenmek
Sevgili yapmak doğal bir şey ben de boşandım Bir yıl oldu gerçekten sevgili arıyorum ben de böyle beni sevsin paramı yesin ben yine sevsin gibi
Gayet doğal ben de istemiyorum
Allahndegilim biomiom
doğal
Allah bilir onu ama inşallah çıkar
Mecbur değilsin
Yani çıkarır belki yaş kaç
aramızda 20 yaş var
Tam tersi çıkar merak etme
hep öyle olur
Ayn
Olur mu olur
Gayet doğal