Onu çok seviyorum o da beni seviyor fakat ailem bizi uygun bulmuyor. onun yaşam tarzını alışkanlıklarını sorun ediyorlar. onunla mutlu olamayacağımı onun capkin biri olduğunu söylüyorlar ama ben onun gerçekten beni sevdiğini düşünüyorum kötü bir amacı yok gibi bana geçenlerde ailen beni sana uygun bulmuyor seni çok seviyorum ama üzmek istemiyorum arada bir yüzünü görsem de yeter dedi ve hep şefkatli davranıyor bana ben onunla mutlu olacağımı düşünüyorum. Sizce birbirine uygun olmayan insanlar da mutlu olabilir mi yoksa ailem haklı mı?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailenin ve çevreninde görüşünü almak faydalıdır onlar senin göremediklerini görür dediklerine kulak ver ama karar da senin ben böyle bir kişiliğe razıyım diyorsan olur bu iş yanlız uyarılmana rağmen seçimini yaptıktan sonra ağlamaya hakkın yok bunu bil
Bana kalırsa madem seni sevdiğini düşünüyorsun o zaman ondan bu kötü özelliklerini değiştirmesini iste ve sına bakalım ne kadar sevgisi varmış çünkü anladığım kadarıyla seven bı insanda olmayan özellikleri var.
Herkes eğer kendin karar verirsen ağlamaya hakkın yok diyor huylarını değiştireceğini lek sanmıyorum ailem de aşkın sana bir faydası olmayacak aşk diye hayatını devam ettiremezsin falan diyorlar sizce öyle mi
Evet aşkın faydası yok bazen aşk sadece acıdır. Unutulmamalıdır ki biz insanlar aklı olan varlıklarız ve bunu kullanmalıyız eğer sadece kalp yeterli olsaydı iradesiz yaratılır hayvanlar gibi içimizden ne geliyorsa onu yapar mutlu olduğumuzu sanardık böyle bir yanılgıya düşmektense aklını kullan derim
Aklımı kullanamıyorum ben gerçekten kalbimin sesini dinlemekten
Ya o sesi kısar mantıklı düşünürsün ya da kalbine uyar ve o tatlı sesin nasıl acı ve çirkin bir şeye dönüştüğünü çaresiz izlersin.
Seçim senin
Gerçekten herkes öyle diyor ilerde pişman olur muyum
Bunu sen bilicensin ben veya bir başkası bu konuda sana net bir cevap veremez verende cahildir kale alma sonuçta hayatını paylaşacak olan sensin dimi iyice tart ve düşün
Ailene karşı saygılı ol ancak dünya işleriyle ilgili ailene de güvenme. Aileni bir konuştur sor soruştur dinle ama son kararı kendin ver. Ailen sen değilsin senin kalbini kimse bilemez. Herkesin iç dünyası farklı.
Ailem mutsuz olacağımı aşkın bana bir faydası olmayacağını söylüyorlar seni umursamadığında aşkın bir önemi kalmayacak sonunda bikacaksin diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum
Bilemiyorum. Haklı da olabilirler. Hayat tecrübesini kucumsememek gerek. Ancak sen öngörülerim çok güçlü diyorsan bilemem. Hakkında hayırlısı.
Nasıl uygun değil ki
Yaşam tarzlarimiz farklı karaketerlerimiz farklı neredeyse her şey farklı ama
Nasıl
Ya o sürekli eğlenen calkin bir insan bende normal bi ailenin kızıyım bu olay bile insanların olumsuz yorum yapmasına sebep oluyor
Belkide tersi
Belki sana öyle geliyor
Çapkın bir insan olduğunu söylüyorlar
Belki hiç çapkın değildir sana aşıktır
Ailemin de tanıdığı biri ama bu zıtlıklar olumsuzluklar beni hiç korkutmuyor
dışarıdan bende öyle duruyorum ama 15 yıldır tek bir kişiyi sevdim
Ben tanıyorum biliyorum bu durumu ama
Seviyorsan oda seni seviyorsa sorun nerde
Sorun ailemin güvenmemesi benim üzüleceğimi düşünmeleri
bilmiyorum ki bence geleceğe odaklı yaşaman daha mantıklı
Aile aile aile off ya
Seviyorsan sevgine sahip çık