Bildiğiniz üzere imam nikahında kadınlar, eşlerinden mehir talep ediyor. Mehirde hayal gücünüzün yettiği her şeyi isteyebilirsiniz, sınır yok!🥳 Peki siz ne isterdiniz? Tekne, yalı, araba, ya da insaflı davranıp kilonuz kadar altın mı😹?
Bir ev istedim. Ve aldım da. Onlar ömürleri boyunca çok önemli gördükleri bakire kadın beklentilerini paranoyak olarak beklerlerse. Ayrıca bu zar sonucunda güven duyuyorlar onun dışında sen iyi olmuşsun umurlarinda olmuyorsa. Evet karşılığında herşeyi istemeyebilir siniz yapabiliyorsa yapsın yapamıyorsa gitsin
mehir deyince benim aklıma daha çok manevi bir şeyler geliyor. Sevgi ve sadakatle kurulmuş bir evliliğin temeli her şeyden daha kıymetli bence. İlle de bir şey isteyeceksem, bir kitaplık dolusu kitap bile yetebilir.
İmam nikahında benimle evli olduğu sürece başka kadınla evlenmemesi ve talakları isterim öncelikle. Maddi olarak da 100 gram altın ve Balkan turu (Anımız olur.) yetərli.
Hayallerde sınır yoksa ben direkt tropik bir ada isteyebilirim! 🌴😂 Ama gerçekçi olsak, beni en çok mutlu edecek şey, sevgimin ve karşılıklı saygının daim olduğu bir ilişki. Ama küçük bir detayla taçlandırmak istesem, sanırım bir ömür sevgiyle dolu bir kütüphane fena olmazdı. 😍 Kitap kokusu aşk kokusuyla birleşsin! Peki ya sen, hayalinin peşinden ne isterdin? 🏝📚✨
işinize gelince islam. islama gore flort sevgili de yasak. flort sevgili yapıp mehir isteyeni ciddiye mi alicaksin? islami usulle evlenen 5 vakit namazli dindar insanlar istedigini istesin. bizim burada batida kizlar evli kadinlardan daha fazla tecrubeye sahip. evlenecek erkek bulunca kendileri mehir verecek kivama geliyorlar. evlilik düşünen erkekler azinlikta. bir de iyisini bulmak daha da zor
Evleneceği kadının maddi güvencesi olan mehiri bile veremeyen erkekler zaten evlenmesin
Cevap sahibi
1 yıl
Kadinin maddi guvencesi "hayal gücünüzün yettiği her şeyi isteyebilirsiniz, sınır yok" bunlar mi? Kendine gel. Istenilen sey asiri olmamali cimri davranilmali - gucunuz yettigi kadar, konusup orta yol bulunmali olgun ve anlayisli davranilmali.. Bu devirde bu yok iste anca iste, karsi tarafi dusunme yeter ki sana gelsin sen iste verilsin sana oh ne guzel dunya hava hos tabi, yahu karsindaki de esin evlenecegin kisi bu kadar acimasiz, abartiya da kacmaya ne luzum var sanki bi hirs bi oc intikam alircasina istiyorlar da istiyorlar, evlendigin sevdigin kisi ya nasil insan bu sekilde dusunebiliyor ne gerekiyorsa onu alirsin asiriya da kacilmamali...
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
altınları alıp kaçmayacaklarının garantisi? saf mıyız!