Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
5 ayZırnık koklatmam, mehir ne mk mal mı satın alıyoz (mk kelimesini sana demedim, tepki kelimesiydi o, ortaya. Kimse alınmasın djdjd)
010 Yorumla- 5 ay
Müslüman diilim
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
Gizli Üye(25-29)5 ayKarşımdaki kişiyle konuşacağım bir durum
Onun maddi durumuna göre belirleriz bu yüzden bir şey diyemem11 Yorumla
Soran5 ayÇok şaşırdım. Burada mantıklı konuşan biri var
5 ayDinsizim istemem. İnanan erkeker bir zahmet işlerine gelmeyince vermem demesin
02 Yorumla
Soran5 ayMüslüman dediğin mehrini verecek
- 5 ay
Evlenirken tercihin dinsiz olması mı yoksa müslüman olması ya da insan olmasına mı bakarsın.
kilom kadar altin
11 Yorumla
Soran5 aySenin o kadar paran olsa kocayı yarın boşarsın
5 ayM*slümansan s*ke s*ke verecen aga 😂😂😂
02 Yorumla
Soran5 ayAteistim
- 5 ay
Hee o zaman tabi verme baba
2 tane tesla araç 8 tane villa isteyeceğim
10 Yorumlabilmem hiç düşünmedim
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 306 cevap paylaştı. Bana sevgisini sadakatini versin yeter..
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 574 cevap paylaştı.
5 ay50 gram altın. O da adetten diye
00 Yorumla
5 ayİstenilen verilmiyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayNiye vermiyon ayıp değil mi
02 Yorumla
Soran5 ayBenim utanmam yok
Cevap sahibi5 ayEn güzeli
Gizli Üye(30-35)5 ayEv istiyem kfkfkgk
00 YorumlaSana varanin akli yok
125 Yorumla
Soran5 aySen de mi Brütüs?
Soran5 ayBenim gibi kocayı bulsan böyle konuşmazsın
Soran5 ayAma çalışıp sana bakarım. Sen evde keyfince otur
Soran5 ayKocanı sevmiyorsan evlenme zaten. Sevdiğin için adamın yanında olacaksın
Soran5 aySeven insan her şeyini verir tabi. Geleceği de düşünmek gerek. Sana her şeyi verince yarın kötü zamanda nasıl müdahale etsin. Mesela kocanın 90 bin maaşı olsa 65 bin verse ama kiradır ev alılverişidir her şey sana ait. Kabul eder misin?
Soran5 ayHerkesin farklı bir yaşamı var. Belki yeni memur oldu?
Soran5 ayBelki iş kurdu battı. Borçları yeni bitti.
Soran5 ayTeşekkürler iyi ki bekarım diyorum seninle konuştukça.
Soran5 ayDüşünsene evliyim ve karım neden bu kadar başarısızsın diyor. Boşanma sebebi
Soran5 ayHer işi batırmıyorum güzelim. Sen de beni gömmeye çalışıyorsun. Kadın dediğin saldır diyecek arkandayım diyecek
Soran5 ayMiyav de sürün sen
10 lira veririm
145 Yorumla- 5 ay
Soran5 ay@nergiss22a bana az önce karakter analizi yapana bak.
- 5 ay
- 5 ay
Valla herkese hakettigini veriyoruz burada oyle laf edip de bana sohbet etmeye gelemez gelirse de yuz bulamaz
- 5 ay
Sokcan yani g.. tune oyle mi😅ah siz erkekler 🙂↔️
- 5 ay
Soran5 ayNergis sen gerçekten kötü bir kadınsın
- 5 ay
Soran5 ayHadsiz
- 5 ay
Ben mi kötüyüm yoksa 2 yuzluluk yapan kisiler mi? burada sacma konusup sonra sohbette yakınlaşmaya calismak normal melek ama ben bunu ortaya koydum diye mi kotuyum evet en melek sizsiniz aynen ama bende boyle.. insanlardan bisiler kapmaya çalışıyorum.. cevap alamayinca cirkinlesen insanlari sevmem ve tepkimi koyarim bunda bi sorun yok bence
- 5 ay
- 5 ay
@nergiss22a bana da yazdı takma bunların ki şov gerçekte kızların b@kunu yerler
- 5 ay
- 5 ay
gülme krizine girdim
Soran5 ayBen kadın düşmanı lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Ama Nergis kötü biri
- 5 ay
Neden kotuymusum acikla bende bilim madem? hani herkes süper ya bi ben kotuyum soyle madem nedenini buyur dinliyorum
Soran5 aySebepsiz bir şekilde bana değersiz hissettirmeye çalıştın? Bir de burada küfür ediyorsun. Bence bunlar yeterli
- 5 ay
Sana tam olarak nerde degersiz hissettirdim? hadi su cali kafali dese hakli ama sana bunu nerde yaptim? küfür dedigin sey g. tse eger o senin için zaten kufur degil
Soran5 ayCiddiye almadım zaten. Ama bu onun davranışını değiştirmiyor. Ayrıca prenses sensin
Soran5 aySeninle bir gün bile geçemez demedin mi sen? Değersiz hissetmedim ama senin amacın buydu
- 5 ay
Degersiz hissettirmek icin söylemedim sadece oyle dusundugum icin soyledim.. onu da "Bak bu olur. Zaten ben alırım o parayı karıdan" yorumunu okuduktan sonra soyledim ve bunun gibi konusmalardan.. kadini degersizlestirmeye calisan kisi sen olduğun için seni degersizlestirdigimi dusundun sanirim.. zaten takilari birlikte harcanmiyo mu bu nasil laf boyle? mehirde ayrildiktan sonra belli bi sure kadinin evden cikmamasi icin ve o sirada gecinebilmesi icin söylenen birsey.. gidip de omur boyu bak diye de degil 2 3 ay gibi bi sure gecinebilcek kadardi sanirim.. o da hamilelik durumundan dolayi.. yoksa size muhtaç olduğumuzdan degil.. sizin gibilerin lafını yemektense ac olmek daha mantikli.. ve evet boyle empati yoksunu bencil kotu kalpli insanlar sayesinde tekrar evlenmedim evlenmeyi de düşünmüyorum.. bunlar icin beni kotu girebilirsin sorun degil
Soran5 ayHiç de bile kadını değersizleştirmeye çalışan bir durumum yok. Aksine önceki ilişkimde sevgilimin maddi durumu benden çok daha iyiydi. Ben de bunu içten içe dert ediyordum yalan yok. Ama elimden geldiği kadar herkese hak ettiği saygıyı gösteririm. Bunun cinsiyetle, kimlikle, türlü alakası yok. Ben zaten o parayı ondan alırım derken içimdeki Anadolu çakalı konuştu. Ciddi değildim eğleniyordum sadece.
- 5 ay
Ben simdiye kadar sevgilimden, nisanlimdan buyuk bi hediye kabul etmedim.. istemedim demiyorum bak kabul etmedim diyorum.. kaldi ki evliyken de borcu oldugu için birsey istemedim gereksiz hatali bi borcu olmasina rağmen.. ama siz erkekler kadinlarin paragöz oldugunu ve bunun gibi imalar yapmalariniz beni kizdiriyo.. size gelince her erkek ayni degil vs ama kadinlarin hepsi kotu hepsi paragöz vs.. aslinda dusundugunuz gibi biri olmak isterdim onlar daha cok deger goruyo.. ama degisim zor.. boyle m. l geldim oylede gidicem gibi.. evet alingan da olabilirim bu kadinlarin dogasinda var zaten ama garip olan yeni nesil erkeklerin tripli alingan premses olmalari hayalkırıklığı.. bunu tam olarak senin için söylemiyorum senin icin alinganlik olabilir bence.. ama fikrim hala ayni bunun gibi insanlara yuz verip de bi yerlerini kaldiramazdim bunun için ne olunuyosa o diyebilirsiniz bana.. oyle atıp tutup da yine kadinlara gelenler yani ne diyim daha.. o herif haketmisti yaptim pisman degilim
- 5 ay
Valla calicim dert etmedigin cok belli hadi sen bi git uyu su calinin aayyhh pardonn sacinin onunu toparlat bişi yaptir yoksa boyle saksi gibi durmaya devam edersin soyliyim.. sonra aglama oralarda
Soran5 ayBen de kötüsün derken sadece biraz kızdırmak istemiştim özür dilerim. Hepimiz yaşamak istemediğimiz şeyleri yaşanıyoruz. Ben kimseyi üzmek istemem. Umarım herkes iyi insan olmaya gayret eder.
- 5 ay
Zaten öncesinde kizgindim başka bişi icin.. sorun degil.. uykusuz kaliyorum böyle olunca ama yapcak bisi yok
5 ayHayatta bir şey vermezsen evlenme
11 Yorumla
Soran5 ayErkekler kadınların bankaları değildir
5 ayO zaman evlenme
110 Yorumla
Soran5 aySana mı soracağım
- 5 ay
Evet
Soran5 aySen de kim oluyorsun? Yoksa düşündüğüm kişi mi
- 5 ay
Evlenip de kadinin hayatini... Neyse.. yazik yani kadina senin gibi biriyle ömrü birak 1 gun bile gecmez.. hersey para değil onun için demiyorumm konusmalarindan diyorum.. yazik..
Soran5 ayKatılmıyorum. On numara adamım. Hayatta aldatmam. İşinde gücünde bir beyaz yakayım. Çevremde geniştir. Güçlü insanlar değildir ama hepsi hoş sohbet insanlardır. Bence sen gereksiz önyargılı birisin. Seni empatiye davet ediyorum
- 5 ay
Yoo gayet ne oldugun belli.. bütün yazdıklarını okudum bi kere kadina saygin yok..100 uzerinden 10 anca olabilirsin gibi bence.. yakan beyaz siyah ne farkeder adam gibi adam olmadiktan sonra.. empati yapan biriyim zaten o yüzden yazdim bunlari..
- 5 ay
Simdi boyle konuşuyorum diye gidip de eksiklerimi aramaya calisip onume onlari koymaya calisirsin.. sadece dusuncemi soyledim bosuna incelemekle ugrasip laf sokmaya falan calisma hiicc ugrasamicam su an.. umarim kendin gibi biriyle evlenirsin sen nasil davranirsan onun gibi davrancak biriyle.. kimine dua kimine beddua iste
Soran5 ayKadına saygım yok. İnsana saygım var. Sana da bir saygısızlık yapmadım. Yapmam da. Bence sen fazla hassassın. İnsanları da pek tanımıyorsun
- 5 ay
Aksine insanlari cok iyi taniyorum
Soran5 ayİnşallah benim gibi biri ile evlenirim.
5 ayYalı
06 Yorumla
Soran5 ayFilmlerden gördüğünüz her şeyi istemeyin arkadaş
- 5 ay
Her şeyi istiycem banane
Soran5 ayO zaman sana benden Isengard Kulesi.
- 5 ay
Ahahah sağol öcmxmxx
Soran5 aySaruman'ı atar biz yaşarız orada. Etrafı da yeşillik. Uzaktan Fangorn ormanını da izleriz. Seni orta dünyanın kraliçesi yapacağım
- 5 ay
Şapşik
- Para & Ekonomi konusunda 447 cevap paylaştı.
5 ayKiloca altın
05 Yorumla
Soran5 ayÇok pahalısın
- 5 ay
Ekmekleri hamurları boşa yemiyoz
Soran5 aySana deli İbrahim lazım
- 5 ay
Sen kendini düşün, git çalış kol kol bilezik alıcan yoksa evde kalırsın
Soran5 ayEv güzeldir
m 5 ayHavuzlu villa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayHımm 🤨
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 aymehir ne
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ay200 gr altın
018 Yorumla
Soran5 ayBak bu olur. Zaten ben alırım o parayı karıdan
Cevap sahibi5 ayAynen çok beklersin
Soran5 ayNe kadar gerekirse o kadar beklerim
Cevap sahibi5 ayAvucunu yalarsın
Soran5 ayKocan dedi ki hanım ev alacağız getir şu altınları ne yapacaksın
Cevap sahibi5 ayVermeyecem banane
Soran5 ayO zaman ömür boyu kirada yaşayalım
Cevap sahibi5 ayKirayı sen ödeyeceksin sen düşün banane
Soran5 aySenin gibi bir eşim olursa kesinlikle hayat sigortası yaptırmam
Cevap sahibi5 ayNeden
Soran5 ayPara için öldürürsün sen adamı
Cevap sahibi5 ayFakir erkeği annesi sevsin
Soran5 ayHahahaahaha
Cevap sahibi5 ay200 demycektm aslında ama yargılarsın diye düşündüm
Soran5 ayYok canım buradaki kimseyi ciddiye almıyorum. Zaten gizlisin. Bana hakaret etmediğin sürece ne dersen de
Cevap sahibi5 ayNeden hakaret edeyim durduk yere
Cevap sahibi5 ayBen de ciddiye almıyorum dalga geçiyorum her şey para değil
Soran5 ayBen zaten gotik kız istiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mehir konusunda tablo netmiş 😄 “Ben hayatta bir şey vermem” güçlü bir cümle ama evlilik iki taraflı bir sözleşme ve denge meselesi 💍
Mehir illa çok para ya da pahalı takı olmak zorunda değil. Sembolikte olabilir, manevi değeri yüksek bir şey de olabilir. Önemli olan ileride “keşke” demeyeceğin bir denge kurman. Finansal konularda esneklik her zaman kazandırır 😉