Alışveriş & Hediyeler Mehir olarak ne isteyeceksiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soru aklıma buradan geldi 😄 Güncellemeler1 yıl yok mu arttıran😅 Güncellemeler1 yıl Güncel Mehir olarak ne isteyeceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ツdᵢₐₘₒₙdₑyₑₛღ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evlenmeyeceğim ama olsaydı hiç bir şey istemezdim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mehir olarak yalıyı istiyiciim 😂mehir olayı için geç kaldım da şu an isteyecek olsam evlenmemesini 😁😂 1 0 Yorumla
tinkerbelll07 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl 5 tane kuzu 1 tane inek 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Niye hayvan istiyorsun peki değişik bir istek anlamak istiyorum 🙃 Yorumla tinkerbelll07 1 yıl Bakarız oynarız köyde yaşamak istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Köyde yaşam zor olur ya ama niyeyse bu istek sempatik tatlış geldi ☺️ Yorumla tinkerbelll07 1 yıl Olsun zorluğa alışırız sonra da kuzuları ciftlestirir satarız Yorumla Soran 1 yıl Hahaha işi ticarete de döktü helal 😆 Yorumla tinkerbelll07 1 yıl Inekten de süt yoğurt heheheh Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% 1 yıl Varını yoğunu 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Şu an sana karşı bu dayı gibi tepki verdim ☺️www.instagram.com/.../?igsh=MW43a2VzNmZ6dzM2ZA== Yorumla Bazenn12 1 yıl Beni alan yandı Yorumla Soran 1 yıl Hahaha kendini Bilmen de güzel olsun kız sende ömrünü vercen haklısın 🤣☺️ Yorumla Bazenn12 1 yıl 😉😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben senin tarafını tutuyorum 😄 saygılar Yorumla Bazenn12 1 yıl Şaka yapıyorum be yine de sağol Yorumla Soran 1 yıl Gece gece tebessüm ettirdin sen sağol 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkek arkadaşım kendisi dedi sana veririm petrollerden birkaç tane o yüzden mehir olarak konyada çok güzel bir tane evleri var onu isterim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sende buna inandın mı 😆 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Heralde inancam aileler tanıştı yakında evleniyoruz Yorumla Soran 1 yıl Petrolleri verir yani buna inandın helal 😅 Arap şeyhi olsa zor onu diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kardeşim hepsini mi istiyorum ucundan az da olsa vermek zorunda vermezse de napim çocuklarımızın her birine verir o zaman daha çok petrolü gider benlik sıkıntı yok yaş tahtaya da basmam kaç yıldır tanıdığım adama da bir zahmet inanayım Yorumla Soran 1 yıl Dediğin gibi olsun bişey demedim 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onun dediği gibi olur o konu onun malı sonuçta yıllardır emek harcamış ama sözünde durur onu bilirim Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl İmkanı neye el veriyorsa 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen iyi niyetli birisin belli ki :))) Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evlenmeyeceğim ama olsaydı hiç bir şey istemezdim.
Mehir olarak yalıyı istiyiciim 😂mehir olayı için geç kaldım da şu an isteyecek olsam evlenmemesini 😁😂
5 tane kuzu 1 tane inek
Niye hayvan istiyorsun peki değişik bir istek anlamak istiyorum 🙃
Bakarız oynarız köyde yaşamak istiyorum
Köyde yaşam zor olur ya ama niyeyse bu istek sempatik tatlış geldi ☺️
Olsun zorluğa alışırız sonra da kuzuları ciftlestirir satarız
Hahaha işi ticarete de döktü helal 😆
Inekten de süt yoğurt heheheh
Varını yoğunu
Şu an sana karşı bu dayı gibi tepki verdim ☺️
www.instagram.com/.../?igsh=MW43a2VzNmZ6dzM2ZA==
Beni alan yandı
Hahaha kendini Bilmen de güzel olsun kız sende ömrünü vercen haklısın 🤣☺️
😉😂😂
Ben senin tarafını tutuyorum 😄 saygılar
Şaka yapıyorum be yine de sağol
Gece gece tebessüm ettirdin sen sağol 😅
Erkek arkadaşım kendisi dedi sana veririm petrollerden birkaç tane o yüzden mehir olarak konyada çok güzel bir tane evleri var onu isterim
Sende buna inandın mı 😆
Heralde inancam aileler tanıştı yakında evleniyoruz
Petrolleri verir yani buna inandın helal 😅 Arap şeyhi olsa zor onu diyorum
Kardeşim hepsini mi istiyorum ucundan az da olsa vermek zorunda vermezse de napim çocuklarımızın her birine verir o zaman daha çok petrolü gider benlik sıkıntı yok yaş tahtaya da basmam kaç yıldır tanıdığım adama da bir zahmet inanayım
Dediğin gibi olsun bişey demedim 😅
Onun dediği gibi olur o konu onun malı sonuçta yıllardır emek harcamış ama sözünde durur onu bilirim
İmkanı neye el veriyorsa
Sen iyi niyetli birisin belli ki :)))
Mehir olarak yalı istiyim
İmkanlarına göre isterim.😅
Mehir kim
Kocamı