Abuzer ile çatışıyoruz🙄 şunu giyme bunu giyme aaaa çuval mı giyeyim diyorum😒 giy, diyor🙄😅

Abuzer ile çatışıyoruz🙄 şunu giyme bunu giyme aaaa çuval mı giyeyim diyorum😒 giy, diyor🙄😅

Giyimine karışmam. Şu istisna olabilir sadece ben onu tanıdığımda o tarz giyimi yoksa fakat ilerleyen zamanlarda sevgili olduktan sonra giyimi çok aşırı abartı boyutta açıksa eğer bunu açıkça söylerim bu durumdan rahatsız olduğumu belirtirim tanışırken böyle giyim tarzının olmadığını bende bunu bilerek seninle tanıştığımı söylerim. Kavga etmeden düzgünce konuşulur orta yol bulmaya çalışılır. Eğer bulunamıyorsa benim ona karışma hakkım olmayacağı gibi o da özgürlüğünden taviz vermek zorunda olmayacağı gibi ayrılık gerçekleşir.
Yukarıda yazdığımın aynısı kendim içinde geçerli karışmam ve karıştırtmam. Uygun olmayan giyim tarzım varsa açıkça söyleyebilir çözüm bulmaya çalışılır. Olmuyorsa ayrılık.
Olur ama nasıl olur. Ayrıntılar önemli.
Ben sevdiğim kadının açık saçık, dapdar, mini, dekolte kıyafetler giymesini asla istemem.
Bunun sebebi sevgilimi kısıtlamak istemem değil elalemin iğrenç bakışlarını ve düşüncelerini bildiğim için o iğrenç bakışlardan korumaktır. Bakanlar yine bakacaktır. Ama açık giyinmezse baksalarda bişey göremezler.
Ayrıca sevdiğim insan herşeyiyle sadece bana özel olsun isterim. Bende başka birine bakmam tamamen ona özel olurum.
Burada en önemli kural şudur. Sevgilinin giyimine karışıyorsan başka kadınlara asla dönüp bakmayacaksın. Başka kadınlara bakıyorsa sevgilisine karışmaya hakkı yok kimsenin.
Adamlık bunu gerektirir.
Giydiklerime müdahale eden erkeklerden nefret ederim. Tarz giyinmeyi seviyorum. Bazen dekolteli bazen kapalı giyiniyorum. Beni nasıl kabul ettiyse öyle devam edecek bi erkeği tercih ederim. Kıyafete karışan erkeklerin cahil olduklarını düşünüyorum. Onu çok sevebilir, aşık olabilirim ama sahibim değil bana nasıl giyineceğimi söyleyemez.
Bu Abuzer canımı sıkmaya başladı iyiden iyiye akıllı olsun akıllandırırım yoksa
Cevap
29Cevap
Hayır olmaz tabi ki de
Giydiklerim dar, açık vs ise giyimime karışması hoşuma gider. Ama kırmadan uygun bir dille bunu dile getirmeli yoksa inadına giyerim.
Abuzer kafadengi heriftir be ayrıca sevgilimin giydiklerine müdahale etmem yine de fazla açık olmasın
Çuval giy dedi. Çuval mı giyeyim yani🙄😅
abuzeri çıldırtma çarşaf giy derse çarşaf giycen fşcgaodşfüaşö
😒😒
Erkekler çok tuhaftır; bir kadını açık haliyle beğenirler, aşık olurlar ama sevgili olduktan sonra kısıtlamaya, kapatmaya çalışırlar...
Adama demezler mi; sen sevdiğin, aşık olduğun kadını başkasına çevirmeye çalışıyorsun diye...
Asla özgürlüğümün kısıtlanmasını sevmem onu yapma bunu yapma şuraya buraya gitme diyince sinirleniyorum geçenler üst düğmeğini ilikle diye tutturdu öylece çıktım
Müdahale ederim çok aşırı açık giyinmesini bedenini sergilemesini istemem, Kapansn demem ama aşırı miniler dekolteler ters bana evleneceğim kadınsa giydirmem
Olur bence, fazla kısıtlamamak lazım. Aşırı açık değilse giyebilir. Benim hatun zaten şalvar giyse taş oluyor yandık. sjjdjdkd
orada mısın
Evet
Nasılsın?
İyiyim , teşekkür ederim düşündüğün için.
Bir erkek giyme diyorsa vardir bi bildiği.
Neden uzerine israr edilir anlamiyorum. Herseyi direkt söylesen zaten anlamiyorlar ki.
Benim bu erkek. Tamam her giydiğine karışmam ama, çok da abartmamak lazım.. Kıskanıyoruz arkadaş ne yapalım yani.
Karışmayacağım birini hayatımda isterim. Sadeliğin zerafeti der susarım. Abuzer abiye saygılar selamlar biz mağaramızda mutluyuz bence 😅😅
Sınırları baştan çizersek kimse kimseye burnunu sokamaz. Olmazdım kabul etmiyorsa da bağlanmadan bitmesi daha iyi olur.
Bazen karışabilir ama. akillinbir kadın zaten kendi istediği yapacaktir sanki erkek karar vermiş gibi hissettirip.
Baştan birbirlerine uyumlu insanlar bir araya gelerek sevgili olmalılar ki sonradan çatışma yaşanmasın. Müdahale olamaz, direkt uyum olmalı..
Olmaz. Kısıtlayıcı biriyle ilişki sürdüremem.
Hoşuma gitmez ama zaten absürt bir giyimim yok.
O onunla olur mu bu daha iyi olur diye daha şık olmam için gösterdiği hayretten öperim 😘
ilk tanıştığınızda çığlak değildi ise karışmamanız lazım. öylr görmüş begenmişsen hakkın yok
Yok artık yeter ta şurama geldi gitsin köyden kız bulsun benden uzak olsun.
benim kız arkadaşım orası burası açık gezemez gezerse kapı önü
Karışman gereken biriyle olmaz zor… ya düzelirse ya tutarsa diye zaman kaybetmeye lüzum yok…
Olmaz kısıtlanmaya gelemem zaten böyle bir duruma düşürmem kendimi
beni ilk nasıl gördüyse sevdiyse öyle sevmeye devam etsin :D
Ohh kıskanabilir aşkım üzgünüm ben elendim. Abartı olmayan kıskançlık çekiyor beni. (Aramızda)
Aynıkiyafeti başkasıgiyince bakmayacak ama bakarsa gözünü oymalısın
Giyimim müdahale edilecek bir giyim değil. O yüzden edemez.
Güzel ve şık giydirmeye çalışıyorsa öperim o hatunu
Beni başka gözlerden kıskanmazsa olmaz ama çok karışırsa da olmaz
Olmazz, yani o tarz kıskançlıkları olan birisiyle olmak istemezdim
Olmuştum, sevdiğim için sorun yapmıyordum.
giydiğine karışan adamın kendine güveni yoktur. Kendine güveni olmayan adamın seninle işi yoktur
aslaaaaaaaaaaaa karışmamalı red flag. ama bazı durumlarda karışmamsıda red flag
Yahu neden müdahale edilsinki bayan edepli erkek ise usluplu olursa anlayış kardeşim
Bir erkeğin kadına vereceği en büyük ceza Özgür bırakmasıdır goood night
Olmaz, istemem öyle hanım ben işin 2 çıkış yolu var ya alışmayı öğrenecek ya da boşanacak😠😡
Etmesin fikir versin
Bir kaç tane abaza sana yazıyor diye çok havalara girme sitedeki herkes sana ölmüyor bütün erkekler dersen bende bazı kadınlarla seni eş değer tutarım..
olur ben isterim
Olur. Sevgiliysek oda edebilir bende.
olmaz ya gercekten asiri abarti oluyor
Hayır olmaz. Ben ona moda dersi vereyim🤣
Çok sıkarsa olmaz fazla bunalmaya gelemem
Böyle sevmiyorsa sevgili olmasaydı
Olmaz. Asla katlanamam
Giyiniş önemli abuzeri üzme
Olur sevgili yapma o zaman
Ağlamak istiyorum, hayır.//
Ben karışırım o bana karışamaz!
Bir süre sonra hoş olmaz