Yemin ederim canım çok acıyor ne yapmam lazım?

Sevgilisinin olduğunu bilmeden bildiğiniz flörtlestik o bana açıldı ama ben onun kadar net konuşmadim bana açıldıktan sonra hayatımda biri var dedi ben neye uğradığımi şaşırdım midem bulandı gözüm seyirdi ya çok kötü oldum ama onun karşısında çok güçlü durdum. İkimizde köpek gibi birbirimizi istiyoruz ama ben hayatında biri olduğu için geri çekildim canım çok acıyor sürekli aklımda kafayı yicek gibi oluyorum düşünmekten ama o benim bu durumda olduğumu bilmiyor sadece ona bunun doğru olmadığını yanlış olduğunu söyledim ve dikkat etmemiz gerektiğini söyledim arkadaşlar bana karşı duygusal bir şeyler beslediğinden adım kadar eminim bakın heves falan değil bir kaç gündür hiç konuşmadık biz normalde bir iş yapıyoruz geri çekildik ama canımız da yanıyor hayatında ki insan ona tipoloji olarak hayata bakış açısı olarak uyan biri değilmiş ama iyi biri ve onun için fedakarlıklar yapan biriymiş bende ise tam olarak istediği kişiyim ve o hayatındaki kişiyi çerçevesinden kimse bilmiyor sadece bana söyledi oda açıldıktan sonra vicdan azabı çekmemek için dürüst davrandı ne yapıcam bilmiyorum çok zor durumdayım?
Yemin ederim canım çok acıyor ne yapmam lazım?