Ailem, yaşım ilerlediği ve yakında hukuk bölümünden mezun olacağım için artık nişanlanmam gerektiğini söylüyor.
Hayatımda üç farklı kişi var ama biri artık tamamen geçmişte kaldı. Eski sevgilimle evlenmeyi düşünüyordum, ancak beni yabancı biriyle aldattı ve hala düzgün bir hayat yaşamıyor. Bu yüzden onun geri dönmesi söz konusu bile değil.
Diğer iki kişi ise ailem tarafından da bilinen ve değerlendirilen insanlar. Birincisi, bilgisayar mühendisi ve oldukça iyi bir maaşı var. Ailem onu tanıyor ve uygun bir eş adayı olarak görüyor. Diğeri ise annemin kuzeninin oğlu, yani çocukluktan beri beni isteyen biri. Küçükken ailelerimiz tarafından birbirimize uygun görülmüşüz, hatta “beşik kertmesi” olarak adlandırılmışız. Şu anda işini bırakıp polis olmaya hazırlanıyor.
Açıkçası, yaşadıklarımdan sonra kalbimin kimseye bağlanamayacak gibi olduğunu hissediyorum. Bu yüzden duygusal olarak hangisine şans vermem gerektiğini bilmiyorum. Sizce üniversite mezunu ve benimle aynı eğitim seviyesinde biri mi, yoksa çocukluğumdan beri beni isteyen akrabam mı daha uygun?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer