Hep dusledim hayal ettim. İyi ve anlayisli bir es istedim. Kapali, utangac, hanim hanimcik ve hamarat. Yollarimiz kesisir belki gunun birinde ben hala seni ariyorum guzel esim. Kavusursak uzun uzun sarilacagim sana sohbet edecegiz ve sana sarilip sensiz gecen gunlerime agliyor olacagim cunku hersey zor geliyor bana. Mutluyum saniyorlar degilim bircok seyim var saniyorlar sensiz ruhen fakirim. Her nerdeysen delicesine ozleniyor ve seviliyorsun🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Olur
Ne zaman olur
Bunu nasıl bileyim
Çağlar?
Evet zehra sen misin
Hayır değilim
Peki kimsiniz
Nazan?
Hayır hayır değilim tanımazsın sen beni
Peki siz nerden taniyorsunuz cikaramadim , merak ettim kimsiniz🙂
Bu sorularına birkaç kez daha denk gelmiştim oradan biliyorum seni
Konustuk demek ki
Soru altında yorumlaştik sadece
Hmm anladim🙂
Bu aradığın kişiyi N basharfli birinin yerine koymak istediğini de biliyorum hatta😔
N kim nazan mi , evet onunla konusuyorduk ama gitti , onu ozluyorum 😔hem de cok
Ne kadar oldu bu olay yaşanalı
Bayagi oluyor yilbasina yakin konustum en son nazanla sonra izini kaybettim simdi bulsam keske🙂
Bulursun inşallah
Nazan eger sen isen bu lutfen gizlenme
Ay vallahi değilim ya
Tamam degilsin🙂hangi yorumda yazistik cozemedim neyse
Ne işle meşgulsün merak ettim
Muhasebeciyim siz
Öğretmenim ben
Nerede istanbuldami
Evet
Kapali misiniz siz de
öyleyim
Oradamisiniz
Cok guzel🙂 kinse var mi hayatinizda
Şu an için askıya aldım o işleri, bir müddet istemiyorum
Hmm bir sorun olmus sanirim, belki ilerde olur🙂 tanimak isterdim sizi
Bir sorun olmadı da istediğim gibi bir erkek olmadığını kabullendim sadece. Teşekkürler ama mizacimızın uygun olduğunu düşünmüyorum ayrıca beni başkasının yerine koyacak biriyle yapamam
Baskasinin yerine koymam tabiki her insan ayridir. Ben mutlulugu ariyorum sadece ve mutlu etmek istiyorum. Sadece konusalim eger isinamazsan olmaz , ben mutlu edecegimin garantisini veririm sana
Mutlu olmaya ikimizin de hakki var🙂
Sağol ama dediğim gibi mizaclarimiz farklı. Ben aradığın gibi bir tip değilim
Niye farkli peki , nasil bir mizacin var gizemli hanim🙂
Utangaç falan değilim hatta tam aksine özgüvenli girişken sayılırım
Tamam olsun🙂 yine de bu engel degil ki tanismaya
Erkeklerden tanışmayacak konusamayacak kadar bıkkınım. Biryere varmayan flortleşmeler, pişmanlık getiren tanışmalar. Ah ahh
Sana garanti ediyorum pisman olmazsin cunku ben herkes gibi degilim , anlayisli ve samimiyim bunu kendin de gorebilirsin. Sadece bir sans istiyorum
Konuşma tarzını biliyorum fazla iyisin sen, benim aradığım erkek bu değil içim bayılır, eril erkek seviyorum
Eril yonumu de gosteririm eglenceli yonumu de 🙂 cok romantizm olmaz
Gizemli kiz🙂🙂
Makus talihim degismedi yine🙂
ya hayır öyle düşünme. doğru zaman doğru kişi efsanesine ben çok inanıyorum. senin de zamanın gelecek ama o kişi ben değilim
Umudum gittikce azaliyor😔 mental sagligim bir gelip bir gidiyor cok da iyi hissetmiyorum acikcasi. Yoruldum gercekten hem de cok yoruldum eskisi gibi guclu duramiyorum artik
beklentilerimiz olmayınca umutsuzluğa düşmemiz normal ama yine de hayat herşeye rağmen güzel. sen de kendin için yaşa bekleme onu. akışa geç. olması gereken olsun
Hersey yolunda gidiyor ama hep onsuz da birseyler eksik. Delicesine yalniz hissediyorum bazen , o olsaydi diyorum hersey mukemmel olmasa da en azindan beni anlayan biri olurdu. Ona anlatacak o kadar cok seyim var ki😪😪
spesifik birini beklemek yerine hoşlandığın herhangi bir kadınla denesen olmaz mı
Olmadi denedim , buyuk uzuntuyle bitti o hikaye de
neden bitti
Hoslanma vardi aramizda ama aska donusmedi ve o arkadasimi secti ben yine yalniz kaldim
fizisel özelliklllerin nasıl merak ettim seni boyun saç rengin ten rengin burcun ne
1.75 boyundayim 69 kiloyum kumralim burcum koc
koçlar bu kadar kibar ve duygusal mı oluyormuş şaşırdım. ahh neyse senin için özel dua edeceğim. şimdi gitmek sorundayım kendine iyi bak canını sıkma
Tesekkur ederim biraz da olsa iyi oldum🙂sen cok iyi bir insansin ve insallah senin karsina da ozel biri cikar.
Hiç evlenmedin mi?
Hayir
Tanımadığın birini bekliyorsun yani
Evet yillardir bekliyorum