Çok ciddi bir karar alacağım bu adamla sizce olur mu yardımcı olursanız sevinirim?

Konuştuğum biri var. Kesinlikle çok iyi biri ailecek onu ve ailesini 11 senedir tanıyoruz melek desek az kalır yani. Kadın dilinden çok anlıyor inanılmaz sevgi dolu bir insan. Evlenirsem el üstünde tutacağına eminim çok yumsak kalpli ama çok emin değilim aklıma hep boş detaylar takılıyor. Takilmamam lazım ama takiliyorum. Mesela adam baya borçlu. Depremde evleri yıkıldı kardeşleri vefat etti. Depremde yıkılan evlerini borçla satın aldılar o ev gitti ama olmayan evin borcunu ödüyor hala. Yanı maddi durumu kötü olsa sorun etmezdim ama o baya baya baya kötü bir maddi duruma sahip. Bakın ayrıca hani hiç kimse diş görünüsunu beğenmediği biriyle birlikte olamaz ya ben onun diş görünüsunu beğeniyorum yani diş görünüşle alakalı aman aman yüksek beklentilerim yok ama yine de çok içime sinmedi. Bazen sırf iyi kalpli ve beni sevecek diye kendimi onu kabul etmeye zorluyorum gibi hissediyorum. Cidden ne hissettiğimi daha çok anlatamıyorum umarım anlamışsınızdır. Fikir belirtirseniz sevinirim. Ne yapmalıyım?

Çok ciddi bir karar alacağım bu adamla sizce olur mu yardımcı olursanız sevinirim?