Ben üni 2. Sınıf öğrencisyim 2 yıllık bi ilişkim var okulum 2024 haziranda bitiyor 20 yaşındayım sevgilim 22 yaşında kendi işini kurdu askerliğini yaptı maddi durumları iyi ve ailen okıl bitince adı koyulsun nişan olsun diyorlar bende öyle istiyorum bi yıl bekleyip 2025 te düğün doğru düşüncedemiyim sevgilimin nişanlanmamız için hiçbir engeli yok sizce doğrumu düşünüyorum ona nasıl söylemeliyim yani böyle olması gerekiyor bence bi ad koyulmalı çok geziyoruz çünkü akrabalar vs biliyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Citlat o zaman
Çıtlattım diyelim ters tepki verdi o zaman ne yapmalıyım yola devam mı etmeli yoksa bahanelerin arkadsına saklandığını düşünüp bırakmalı mı ve erkek olarak onun bunun peşinden koşması gerekmez mi
Bisey gerekmez o ne dusunuyor bilmiyosun. Ona qnlat onu taniyan sensin. Seni anlamali. Tepkisine gore dusunup gerekeni yaparsin.
Peki bi engeli yokken işte durum anlattığım gibiyken nişan istemem normal dimi
Evet normal niyetler evlilikse olumsuz bakmicaktir.
Şöyle bi durum var bide abisi var kız 21 yalında o da ünisi bitti anında nişan oldu 1 yıl içindede düğün olucak ve aynı zamanda kendi işlerini kurdular ve düğünü erketemedsn benimde istemem normal yani dimi
Evet normal konus bence
Dimi zaten niyeti varsa ne yapar eder gelirler istemeye gönül eğlendirmek değilse çünkü durumu iyi olmayan insanlar bile sevdikleri için neler yapıyorlar haksız mıyım
Evet konus gecerli bi sebep varsada soyler 3n azindan.
Dimi ikinci dönem haziranda abisinin düğünü ondan sonra konuşmaya başlıyım ama ne diyim direk ne zaman grliyorsunuz beni istemeye mi
Ne dusunuyosun de adini koymayalim mi de. Herkes bilirken ben rahat olamiyorum de
Sana bir şey daha sorucam haziranda kuzenlerinin sünneti var ve ben olamıycam ona güvenmeliyim dimi tabi abisnin nişanlısı normal olarak orada olucak sakin kalmalıyım kız yılışık biri sevmiyorım hiç
Guven sorunun var sanirim. Genelde iliskiniz nasil
Yani iyi ama annesini ne yazıkki kırığım yani diğer kızı tutuyor sevgilim biraz basık karakter ailededr öyle hani konuşamıyor ne yapıcam bilmiyorum nasıl aşarım napmam gerekir
O zaman kotu. Evlendiginizd3 seni ezebilir yani annesi. Neden kirginsin annesine?
Ya işte diğer kızı tutuyor sevgilimizde doldurmaya çalışıyır ama başaramıyor ayrılmıyoruz bi anne basıl böyle kötü olabilir ve asla kötü yanım olmadı ona her gittiğim yerden hediyeler getirdim her cuma mesaj atarım arar sorarım ama işte… bu nişa. Konusunda çekincemde annesi açıkçası
Sana tavsiyem annesine karsi ezilme. Sendeki o cekinceyi gordukce tepene biner. Rahat ol seni sevmiyosa sevmez sen melek olsanda. Bu yuzden onu fazla onemseme. Cekinsin senden. Yoksa esin olur ve annesi manipule eder sen haksiz olursun. Isin zor acikcasi
sizin seçiminiz.
Yani sen olsan böyle ilişkin olsa ne yapardın
Acele etmemek olurdu daha ufaksınız. Bu işin bide maddiyat kısmı var.
Dediğiö gibi maddi durumları gerçekten çok iyi ve abisi var onunda anlaştığı kız 21 yaşındaydı okulu bitti anında saö nişan oldu kendi işlerini açıyorlar onun masrafı varken düğünü ertelemeyip 170 milyara sadece salon tuttular yani sen düşün istemem normal değil mi
Bence 25 yaşın öncesi bu olaylar için çok erken tabiki senin kararın ben 26 yaşındayım bu olaylara hala götüm yemiyor. Zaten evlilik gibi beni zincirleyecek bir şey istemiyorumda.
Yok bizim olay için yazdım o bakış açısından bak kendide ciddi düşğnüyorım diyen biri yani ve böyle düşünen biri olduğunu düşündüğüm şçin işte yazdım buraya
Size kendim açımda baktım desem.