Yoksa özel hayatı olduğundan dolayı bu kararına saygı mı duyarsınız?

Yoksa özel hayatı olduğundan dolayı bu kararına saygı mı duyarsınız?

Ya gurursuzluk sadece ilişkilerde olmaz ki aşk ilişkilerin olmaz ki arkadaşlık ilişkilerinde bile var insanları birbirine demediğini bırakmıyor arkasından birbirinin dedikodusunu yapıyor o şöyle insandı bu böyle insandı onun Bir daha yüzüne bakmam diyor gidiyor yüzüne bakıyor gurursuzluk Aslında her insanda olan bir durum
İhaneti kabullenmek ve bununla yaşamak çok ağır bir durum gruruszluk diye bakarım acımasız bir durum ama maalesef öyle düşünürüm ama işin içine kendim düşünce ne yaparım onu da zaman gösterir maalesef genellikle sevgi aşk alışkanlık bazı mecburiyetler bu durumlarda kabullenmeye sebep veriyor
Bu konuda "gurursuz" demek bana çok acımasızca geliyor. 😕 Herkesin duygusal eşiği, sevgisini yönetme şekli ve ilişkilere bakış açısı farklıdır. İhaneti affetmek zor bir şey, bunu yapan kişi belki sevgisine ya da karşısındaki insana bir şans daha veriyor olabilir. Kimileri geçmişteki hataları geride bırakabilir, kimileri ise asla unutmaz. Bence eleştirmek yerine anlamaya çalışmak daha insancıl olur. 🌸 Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Hem, aşk biraz karmaşık bir iş değil mi? 🫶❤️
Cevap
14Cevap
Saygı duyarım gurursuza
Hayır, bence ihaneti affeden birine gurursuz damgası vurmak doğru değildir. Affetmek, karmaşık bir süreçtir ve her bireyin bu süreci yaşama şekli farklıdır. İhaneti affeden birinin bu kararını saygıyla karşılamak ve yargılamamak önemlidir. Affetmek, yapılan yanlışı onaylamak anlamına gelmez. Affetmek, kişinin kendi duygusal iyiliği için bir adım atmasıdır. Affetmek, öfke, nefret ve intikam gibi olumsuz duygulardan arınmaya çalışmaktır. Affetmek, geçmişin yükünü bırakmak ve geleceğe daha umutla bakmaktır.
Kimisi gururunu her şeyin önüne koyar, kimisi ise sevgisini ve geçmişi daha ağır basan bir değer olarak görür. Affetmek bazen güçlü olmayı, bazen de kendine ihanet etmeyi gerektirir. O yüzden, her affeden gurursuz değildir, her affetmeyen de güçlü değildir. Mesele, affetmenin kişiye ne hissettirdiğiyle ilgilidir. Ben affetmem o ayrı.
Gurursuzdur o damga vurulur vurulmalıda bu gurursuzluğu onursuzluğu bende yapmıştım kör oluyorsun aşktan inanıyorsun evlilik yolundayken yine eski manitalarindan biriyle intagrmadan konustugunu gördüm küstük 10 gun içinde yeni sevgili yapıp aşk yaşadı yani ruhu xkahpe olan afedilmez bir kere yapan birdaha yapar
Tekrar aldatılmayı göze almaktır, yok sayılmış ve başka birine tercih ediliyor ve ayrıca kendisine hiç mi saygısı yoktur. Aldatan sevgilisini affeden birisi bundan yani aldatılmaktan zevk alıyordur. Bir nevi mazoşist davranış, başka açıklaması yok ve gurursuzdur.
Şimdi eğer ihanet eden kişi gerçekten pişman olduysa ve birdaha yapmayacaksa bir şans daha verilir ama ikinci bir şans asla verilmez
Gurursuz demem öyle düşünmem ama bu davranışını doğruda bulmam
Evet öyle, ben affetmedim yakaladım ve bitirdim
Yooo vurmam kişinin kendi karardır birdey diyemem
Duruma göre öyle şeyler derim çok kırıcı ve büyük konuşma yersiz benim için
saygı duyarım
belki olay gözüktüğü gibi değildir
Gurursuz oluyorlar ama şuda var sevgi gozlerini kör ediyor
biri yapan 2 ciyide yapar onun için yol verceksin ıhanet ettigi halde affedersen karşı tarafa uzulmem iyi olmuş der geçerim
Gurursuz derim içimden jsjsjjd ama kendi hayatı ne diyim üzülen o olcak
İhaneti affetmek enayiliktir
Hayır vurmam insanların ne şartlarda nelerle mücadeler ettiğini bilmşyorum çünkü
Gurursuz degıl de ben direkt zalak diyorum
Aşık olmakla canım olmak arasında bir durum bu kişiden kişiye göre değişir. Gururla alakası yok bence.
Kimseye bir şey diyemem
Alnının ortasına hemde
Hayır, herkesin yaşama şekli bambaşka
Yaş ilelediçe bu konuya cevabım hayır eski ben ben olsam evt derdim
Hayır. Herkesin hayatı kendine
Vururum
Vururum
ilgilenmiyorum banane
Evet derim
Yooo bana ne 💅🏻
Gurursuz demem
Vururum maalesef