Arkadaşlar askerdeki sevgilimle ayrıldık?

bir kavgada hemen aramız bozuldu mesajlaşırken hiç beni merak etmiyordu kendisi çok geniş bir insan ama ben öyle değildim 2 ay boyunca onun telefonu hrgün hep fotograf atardım adam gibi beklemeye calıstım ama olmadı beni merak etmiyosn dedim doğru düzgün söyledm sacma sapan nedener sundu işte ililenmediğimden yakınıyosn gibisnden öyle şey olur mu dedimilgilenemesen ben san hiç trip atarmıym falan dedim zaten atmıyordumda sonucta askerdeydi hiç kavga çıkarmamaya calısırdm kendme hareketlerime dikkat ederdim yanında kaldm destek olmaya calıstm beni merak etmiyosn neden sormuyosn napıyosn dediğinde hazırlanıyorm sen diyodm insan bir neryee falan der kesnlikl sahiplenme duygusu yoktu en son aradı işte sakin sakin konuşmaya calıstm eski sevgilisi hakkında bişeyler duymuştm onlara inanmıyorm sana inanıyorm hep dedim neer neler dedim ama benimle dalga geçer gibi konuştu güldüü çok komiksin bilmem ne canımı çok yaktı anlıcağınız evde sinir krizi geçirdim sözüm erkeklereee sizi adam gibi bekleyen bir kıza hiç böyl dalga geçerek knuşurmuydnz bir sorununuz varsa yoksa daha çok mu sahipleinirdiniz !'!!!
Arkadaşlar askerdeki sevgilimle ayrıldık?