Sizce bu çocuğa karşı nasıl davranmalıyım? Ona karşı cool olmak istiyorum hemde aklını karıştırmak?

Aynı sınıfta olduğumuz 1. sınıftan beri beğendiğim bir çocuk vardı. (2 yıllık ön lisans) İlk yıl arkadaşlarımla konuşurken kantinde sınıftan biri duyup bunu çocuğa yetiştirmiş. Çocuk normalde fotoğraflarımı beğenmişti iki tanesini sınıfta hiç konuşmuşluğumuz yok normalde. Sonra bu çocuk bu haberi duyunca benim fotoğraflarımın beğenisini silmiş. Hikayelerime geç bakmaya başlamıştı. Sonra 2. sınıf başlayınca ben çocuğa göz ucuyla bile bakmadım gram umursamadım bu sefer çocuk yine bana yakın davranmaya başladı. Masamıza geldi oturdu benle konuştu. Dün de beraber kongreye gitmiştik sınıfça bazı kişiler orada çekindiğim bir fotoyu beğenmiş etek-tişört kombini yapmıştım ayna fotosuydu. Çocuk normalde gerçekten yakışıklı hala beğeniyorum ama karakterini hiç beğenmiyorum. Ona karşı tavrım değişmeyecek hala umursamaz olucam çünkü fotomu beğenmesi hiçbir şey değiştirmiyor fakat şunu çok merak ediyorum egodan dolayı mı böyle davranıyor yoksa yani beni yinede görünüş olarak beğeniyor da mı benim ondan hoşlanmam onu mutlu ediyor

Sizce bu çocuğa karşı nasıl davranmalıyım? Ona karşı cool olmak istiyorum hemde aklını karıştırmak?