Hoşlandığım bi çocuk var napsa kızamıyorum çünkü seviyorum. Ama benimle ilgili söylediği şeyler (arkamdan) artık sinir etmeye başladı. Ona göre kimse bana bakmazmış, ben onun peşinden o yüzden gitmişim. Platoniktik açılamadım utangaçtım açılma zamanını biraz kaçırdım çünkü gerçekten çekindim ilk defa ben birisine duygularımı söyleyecektim beni takipten çıkarmasaydı işte her neyse.
Ama onun arkadaşı olduğunu bilmediğim bi çocuk bile yazdı bana sonra arkadaşı olduğu için tersledim ve çocuğu çıkardım takipten onu sevdiğim için. Bunu bilmiyor bile. Yani ona göre çirkinim herhalde bilmiyorum ama önceden ekliydik birbirimizde ve benim fotomu beğenmişti (hoşlandığım çocuk) Bende yeni öğrendim o dediği lafları Aynı sokakta oturuyoruz. Onların orada park var bu yaz yine o parka gitme ihtimalim var arkadaşlarla. Ona karşı çok cool olmak istiyorum. Onun da o parka gelme ihtimali var beni gördükten sonra gelebilir yani kendince hava yapıyor yani benim yanımda da sergileyecek o tavrını muhtemelen
Ama onun arkadaşı olduğunu bilmediğim bi çocuk bile yazdı bana sonra arkadaşı olduğu için tersledim ve çocuğu çıkardım takipten onu sevdiğim için. Bunu bilmiyor bile. Yani ona göre çirkinim herhalde bilmiyorum ama önceden ekliydik birbirimizde ve benim fotomu beğenmişti (hoşlandığım çocuk) Bende yeni öğrendim o dediği lafları Aynı sokakta oturuyoruz. Onların orada park var bu yaz yine o parka gitme ihtimalim var arkadaşlarla. Ona karşı çok cool olmak istiyorum. Onun da o parka gelme ihtimali var beni gördükten sonra gelebilir yani kendince hava yapıyor yani benim yanımda da sergileyecek o tavrını muhtemelen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çocuğun yüzüne bile bakma. seni çirkin olarak gördüğü için sadece egosunu tatmin etmeye çalışacak ve oynayacak. dikkat et.
Ya böyle onu çıldırtmak istiyorum kudursun sinirden napabilirim
Bakmıycam zaten ilk yapacağım şey o olacak
Güzel giyinmeye çalışıcam saçlarımı falan da boyatıcam bu yazın zaten boyalıydı ama dibi geldi
Biraz fikir veremez misiniz lütfen gerçekten fikre ihtiyacım var
Niye çirkin diyor ki durduk yere mi
Yani öyle demiş bilmiyorum
Çocuk biraz sessiz sakin bir tip arkadaşlarını da tanıyorum yani onlara göre zaten
Öyl olduğunu düşünüyor musun sende eğer değilsen çocuk boş sıkıyor
Ama bir şey var biliyorum bunu ego yapmak için yapıyor çünkü bana güldü hep bakıştık yani gülümsedi baktığı zamanlar
İlk zamanlar iyiydi flört gibiydik
Yani hisleri var gibiydi
Boş sıkıyor derken
Hacı ilişkini sormuyorum dediği gibi miisn
Yani öyle değilim bence ki ondan sonra bana illa yazanlar oldu teklif edenler öyle olsam teklif edenler
Değilim öyle olsam teklif eden olmazdı diyorum arkadaşı bile yazdı bana yani bilmiyordum tabi o sıra arkadaşı olduğunu
Anladım o zaman o seni sinir etmeye çalışıyor
Ki o çocuktan sonra da yazan oldu sadece o değil tip olarak güzelim bence kendimi o kadar düşük görmüyorum
Ya gerçekten mi
Sizce o zaman hisleri var mı yani bana karşı ilk baş öyle yapıp şimdi böyle olması
Ne gerçekten mi öyle olmadığını düşünmüyorsan seni sinir etmeye çalışıyor işte
Ve ben bu çocuğa karşı cool nasıl olabilirim yani bende ezilmek istemiyorum onun karşısında onu görünce çok yumuşuyorum ama yumuşamamak istiyorum
Ya o zaman bende sinir etmek istiyorum onu nasıl yapabilirim kardeş biraz fikir verebilir misin bana lütfen bir erkek olarak fikre çok ihtiyacım var
His var mı bilemem Cool olmak istiyorsan sende yüz verme bakma ters yap
Bunlar yeter mi cool olmak için
Onların orada takılsam mı sizce peki yani parka gitsem mi o da illa ki oraya gelir diye umuyorum
Bilemem ben bir kız nasıl sinir eder erkeği ters yap işte daha ne olabilir sende ona çirkin de bir şey de hakkında
Git istersen orada belli edersin kendini
Aynen öyle yaparsam daha iyi olacak peki teşekkür ederim
Rica ederim
Yaşlar kaç
19 yaşındayız
Anladım hiç sevgilin oldu mu daha öncs onun oldu mu
Onun bilmiyorum oldu mu ama benim oldu 1 tane lisede 3-4 sene geçti
Tamam kanka umarım olur bu iş iyi akşamlar
Ne demek istediniz anlamadım pek biraz ima yaptınız sanki ama teşekkür ederim iyi akşmalat
Sevgilimin az olma sebebini merak ediyorsanız eğer öyle her önüne çıkanla sevgili olan bi tip değilim karakterime uygunsa sevgili oluyorum flört ettiğim çok kişi oldu ama kendim anlaşamayacağımı bildiğim için sevgili olmadan bitirdim
Kriterlerim var yani benimde kendimce bi sevgili potansiyelim var
İma falan yapmadım sadece meraktan sordum bu işlerde nasıl diye herşeyin altında mana arama
Tamam o zaman pardon ben yanlış anlamışım kusura bakmayın öyle birden sorunca
Yok yok iyi akşamlar