Bu çocuk ne ayak sizce, nasıl davranmalıyım?

Sınıfımıza yeni bir çocuk geldi çocuk beni çok endişelendiriyor değişik bir tip sürekli siyaset yapıyor ama sürekli hiç bitmiyor belli bir dini görüşü yok saygı duyuyorum lakin o bana duymuyor tuttuğum oruca, namaza laf edip arap diyor (Arap değilim baba tarafım kırım-iran-azerbaycan göçmeni, annem Anadolu direkt) . Gayet modern bir Türk kadınıyım ben bir tanede arkadaşı var oda aynı şekilde bana kötü kötü bakıp duruyorlar laf sokmaya çalışıyorlar mesela bugün kızlarla kendi aramızda saçlarımızı boyatıp, kestirmekten bahsediyorduk arkadan bence siz kapanın dedi alaya aldı diğer siyaset yapan çocuk çok tehlikeli geliyor bana bizimkiler ilk kez bu sene oy kullanacaklar bir kağıda siyasi partilerin adını yazıp millete kime oy vereceksiniz diyip durdu ben söylemedim tabiki. bugün şu terörist şarkısını açıp millete dinlettirdi halay gibi birşeydi işin kötü yanı kimse ses çıkarmadı hayır eğitim kurumu yapılmaması gereken şeyler bunlar bu çocuk ilk geldiğinde nerelisin dediğimiz zaman başka bir şehir demişti aslında karslı çıktı o bile değişik ayrıca bana bakıyor sürekli çünkü geçen arkadaşı bilgilerimle gömmüş olabilirim.

Bu çocuk ne ayak sizce, nasıl davranmalıyım?