Sizce bu cocuk cimrimi eger oyleyse ne yapmaliyim?

Arkadaslar sevgilimle 8 aydir birlikteyiz sadece bir defa dogum gunumde bi kolye aldi oda cok pahali bishey degil benimle hep para muhabbetleri yapiyor herkes kendi hesabini kendi odesin filan diyor iste arkadasinin sevgilisi cocugun yerined eoduyomus hesabi filan boyle seyler anlatiyor hep yaani cuzdaninda para goruyorum kafeye filanda goturmuyo 3-4 defa gitmisizdir genelde parklarda filan takiliyoz bazen markete giriyoz ordada maks harcadigi para 100-150 yaani arkadaslariyla disari ciktiginda 500-1500 filan harcadigida oluyor bana gelince yok ben kucuk hediyelerle mutlu olan biriyim yani bir cikolata bile verse mutlu olurum yeminle ama hicbisey yapmiyor ben ona aliyorum ama hediyeler marka kiyafetler filan yani bilerek bana aldiriyo bazen parasini sonra sana atarim diye ama hediyem olsun diyorum alamiyorum parayi zaten biraz garip cocuk evlilik dusunuyoruz okulum daha bitmedi evlenirsek okul masraflarini senin ailen karsilar evimizin mobilyalarini onlar alir filan diyor annenlerden ne kopara bilirsen bize kardir diyor altin filan aldir diyor sizce bu cocuk cimrimi eger oyleyse evlenilirmi bunla bide cok tembel calismak filan sevmiyor ama beni cok seviyor sizce ayrilmalimiyim

Sizce bu cocuk cimrimi eger oyleyse ne yapmaliyim?