Cimri erkekle olur mu?

Şimdi erkeklerin çoğu çıkıp diyecek ki maddiyat önemli mi. Onlar demeden anlatayım. Ben öğrenciyim ama aynı zamanda çalışıyorum da, uzun bir süredir hoşlandığım çocuk ise mezun, çalışıyor. Orta gelirli bir ailede büyüdüm. O da öyle. Öyle hesabı sürekli erkeklere ödeten biri değilim. Ödemeyi teklif ederim, onlar ödediyse tatlıyı veya bir sonrakini ben öderim. Neyse sevgililer gününde bu çocukla yemeğe çıktık. Ama menüden yemek seçerken fiyatlardan şikayet edip durdu. En ucuz yemeği seçti, ben seçerken de işte sen o kadarını yiyemezsin vs dedi. Bu beni oldukça rahatsız etti. Mekan arkadaşlarımla ayda bir yemek yediğim bir yer, öyle aşırı pahalı lüks bir mekan değildi. Hesap gelince hemen ödemeyi teklif ettim ama ben seni davet ettim ben ödicem falan dedi ödedi. Bu ilk cimriliğiydi ve sonrasında fark ettim ki her yerde böyle. İki üç kuruşun hesabını yapıyor. Bakın parası olmasa ben de anlayış gösterecek biriyim zaten ama mesele o değil. Böyle olunca da soğudum tabi. Aynı gözle bakamıyorum. Soğuk davrandığımın o da farkında ama kırmak da istemediğim için bir şey diyemiyorum. Ne yapmalıyım?
Cimri erkekle olur mu?