AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bu devirde tasarruflu olmak şart ciddi ilişki isteyen birisi için. Enflasyondan haberin var mı senin
2 kurusun hesabını yapanla ciddi bişy düşünmem zaten cimri
Nasıl iki kuruş? Mevzu hesaplı olmak mı yoksa aç aç gezmek mi
Mevzu söyle ben sureklı erkek hesap odesın diyen andaval kızlardan degılım bu bir. Yemegı ben ödüyorsam içecekleri o öder. Vs. Ama erkeklik gururuna yediremeyip bu kdr yeterlı artık sen ödeme diyip 2 hesap ödetikten sonra surat asıp, borçlarım cok seninle dısarda nasıl goruscem siye para hesabı yapan bir erkek mevzu ( haftada bir yA da iki haftada bir görüşüyoruz) ama arkadaslarına gelince çıkıp içmesini yemesini biliyor.
boş ver onu tutarsız birisi. Arkadaşlarına eli bolsa sana da eli bol olmalı
Sanki sureklı ondan benimde hesabımı ödemesini isteyen sülük kızlardanmısım gibi konuşması soguttu
Haklısın bu konu farklı. Benim anlatmak istediğim şey şu; sürekli en lüks kafelere gidip, en lüks mekanlarda oturup sonra da hesabı erkeğe kirleten tipler var. Benim sıkıntım bunlara
Ya ne lüksü yA sıradan cafe sıradan fast foodcu ne lüksü O kadar yüzsüz paragöz olsam bu lafları işitmezdim emin ol dengesiz bu erkekler
Haklısın o zaman saygılar 😁
Eee ne yapmam gerekir
Onun arkasına geçip o lanet olası kıçına tekme basman önerilir
Yaşamım boyunca en nefret ettiğim kişiler cimriler🙂 Kız veya erkek farketmez.
Erkeklerin çoğu oyle zengin de olsa fakir de olsa
Sizler de paragözsünüz.
Himm, bilmem. Her zaman kendi parama güvendiğim için bilemiyorum 🙂
Benim de kendi kazancım var merak etme ama ben sürekli birileri elini cebine atsın diye beklemem sizin gibi.
@Mundaroln33 Maalesef, kadınlar erkekleri bankamatik olarak görüyor, halbuki herkes kendi geçimini sağlayabilir diye düşünüyorum 🙂
@Mundaroln33 bunu bana mı diyirsunuz?
Bu soruyu soran da bankamatik görüyor.
Kimseye güvendiğim bankamatik olarak gördüğüm yok. Hesabı kadın odeyınce bile erkeklık gururunuza yediremeyen ödetmeyen siz erkeklersiniz. Sonra 2 hesap ödeyip surat asan tavır yapanda sizsiniz. Sizin 2 kuruşluk aylık maaşınıza kalmadık oyle ucuz kızlardan degılım ama bir şeyleri demek için demek. Sözde efelık taslamak ama aksi olmak tam size yaraşan bir hareket. Cimri insanı kımse sevmez
Sen cimriysen seni de sevmezler.
Ben cimri olsam erkek ödesin diyen basitlerden olurum. Asıl pinti sensin ki baya içerlemişsin soruma
Nereden biliyon? Ben kendi paramı kazanan biri olarak gayet de arkadaşlarlayken hesap ödüyorum.
Kız arkadaşım olmadigi icin kizlarla buluşmam gerekmiyor merak etme.
Nerden biliyon benim paragöz oldugumu madem? İnsanlara etiket takmak ne kadar kolaymiş demi kendine yapılmasını istemedigin seyi bi daha sanaldan da olsa başkasına yapma
@Mundaroln33 ayrı görüş paylaşır mısınız 🙂 Bildirimleriniz bana geliyor. İyi günler...
@Mundaroln33 Kimse yoğurdum ekşi demez🙂 Bunu benim değil, beraber olduğum kişinin ve çevremin söylemesi lazım🙂
Yorumumu niye kaldirdiniz?
@Mundaroln33 Bilgim yok🙂
@Mundaroln33 Teşekkür ediyorum 🙂 İyi günler size..
Ben cimri olmadigim için karşındakinin cimri olmasıni da istemem
Eğer bokunu çıkartıyor ise olmaz!
Yoğun duyguların var ise söyle.
Kesinlikle katılıyorum. Kadın olsam yüzlerine bakmam
sevgilimde öyleydi ben 1 ay dayanabildim en son susadım dediğimde cami çeşmesinden su içeriz diyince bitti
değilim olmam da elimdekini insanlarla paylasırım yolda bır yardıma ıhtıyacı olanı görsem yardım ederım msada otururken paylasırım vs vs
mımarım almanyada yasıyorum 4700 net maasım var
Nedir mesela cimrilik diye tabir ettigin bir durumunu söyle, ona göre değerlendirelim
miletin isi gücü yok sizlere paramı yedircek
Evet
Cimri degil tutumlu erkekle olur
6 TL okul yemegıne pahallı dıyor
Okul yemegi normalde 3₺ falan oluyodu ondan
Cimri kadınla yapamam
Niye
Kesinlikle olmaz hayattan soğursunuz
Cimrilikten, cimrilerden Allah uzak tutsun..
Olmaz. Cimri erkek sevmiyorum.
Ben cimri adamla arkadaş bile olmam.
Nrden biliyon cimri oldugunu ya
İnsan kendini belli ediyor kör degılsen anlarsın
parası yoksa napsın
Ağlamasın bari
Cimri derken açar mısın biraz
2 kere hesabı odedı diye lafını yapıyor 6 TL okul yemegıne pahallı dıyor var da var
Cimri erkek ölene kadar cimridir değişmez
Degısmez..
Siz erkekleri sömürmeye iyi alışmışsnıız :D
Asla cimri biri ile mutlu olunmaz
Kendine cimriyse olabilir
Öğle mi
Öyle tabi belli eder insan kendini. Sogudum
Makeef olur sanki cebin de akrep var sanirsin
Evet var yallah
Vay be ;)
Uzak nefret insan olamamis
Aynen yA ben utanıyorum onun yerine
Ama cimri kadınla evlenilir:)
Niye
Parayi o tutardi
Tutumluluk neyse de cimrilik kadar rezil bişy yok karınla beraber dalga konusu olursunuz anca.
Evet
Olmaz olmaz kaç
ben cimriyim
Olmazz
Olmaz olmaz olmamali
Olmaz zinhar günah😀
Olur cimri demeyelim tutumlu siyelim
Olmaz
Karşı tarafın parasında ne hakkın var?
Olunmaz
Sevdaa accil yzar msın bi özeldn
zaman kaybı
Olur çok pranız olur
S git mk
Terbiyesiz
Olmaz
Neden sen de cimri misin
Bonkörüm ben harcama yapmaktan çekinmeme ama bencil birisi sadece para olarak değil, yataktada bencil olur kendi zevkini düşünür sadece seni yarım bırakır
Yatakta bencil degıl
Ama sogudum cimri biri
Ne kadar cimri ama ne yapıyor ne yapmıyor onu bi söyle bakayım
2 kere hesabı odedı lafını yapıyor neymiş cok borcu varmıs benimle nasıl gorusecegımı düşünüyormuş ki ona ödeten biri degılım yemegı ben odetım içcekleri o veya tam tersi. Ama bana bu kdr yeter sen ödeme artık dedi 2 sefer kendi odedi lafını yaptı ilk satırda anlattığım cinsten.
Sonra 6 TL okul yemeğine pahallı dıyordu vs
One öyle ya hahah paraya çok takılıyor demekki maddiyat olarak zor durumda veya karakter yapısı böylede olabilir para düşkünü, az harcayan, harcayınca öfleyen püfleyen... evet cimrilik varmış biraz haklısın
Zor durumda da olsa çalışıyor meslegı var ne yapayım ben de öğrenciyim babam zengin degıl ama oyle yapmıyorum bıktım soyle erkeklerden yA soguyunca sonra neden soğudun
Yok haklısın zaten bencil birisiyle işin zor cidden bu şu an böyle, ileride nasıl olur kim bilir
Bencil diyorum ya pardon cimri
O lafından sonra cok sogudum bugun görüşmek istedi istemedim dun de senden beklentilerim varmıs gibi davranman soguttu dedim bişy anlamadı ya da salaga yattı 1 haftadır soguklugum geçsin diye çabaladım ama olmuyor artık
1 aydır görüşüyoruz
1 kere soğuyunca geçmiş olsun daha s! ksen düzelmiyor, eskisi gibi olmuyor, cimriyle zor ya gerçekten harcamaktan korkmayan hatta sevgilisine harcama yapmayı sevenlerle birlikte ol
Olur
Hiçbir kız yüzünüze bakmaz olurmus
Oyle kisilerle gorusmeyeceksin
Kaç ondan
Kaçıyorum zaten sogudum
Çekilmez hiç uğraşma
olmazz
Olmaz