Ben de 30 yaşındayım çok abes gelmesin normal geliyor bana. Beni etkilemeyi başarmış biri şu gereksiz yığın ordusunda.
Niyetim takılmak değil tanıyıp sonrasına sonra bakmak.
Ben de 30 yaşındayım çok abes gelmesin normal geliyor bana. Beni etkilemeyi başarmış biri şu gereksiz yığın ordusunda.
Niyetim takılmak değil tanıyıp sonrasına sonra bakmak.
Cevap
11Cevap
Yani bu cok zor bişe değil geç karsısına vaktiniz varsa bişeler içip bi konuşabilirmiyiz de ama 40 yas üstü yani bunun ileriside var unutma idare edip geçinebilicekmisin
Nasıl idare edip geçinebilecek misin derken?
Bunu dedim teklif ettim ama şehir dışına gitmisti köklü olarak
Geçimden kast ettiğim ikiniz aynı çocukluğu yaşamadınız bi insanın alt yapısıdır çocuklukta yaşadıkları izlediği çizgi filmlerden arkadaslık ortamına eğitimine hatta o günki teknolojiye kadar bugun gunumuz şartlarıyla seninle aynıymış hissi verebilir ama ilerleyen süreçte özellikle aynı evi (yuvayı) paylastığında bazı farklılıklar ortaya daha net cıkmaya başlar
Hani en basiti şöyle düşün bugün sen benim yasıtım sayılırsın sence bizim neslimiz ile 2000 li nesil ne kadar uyum sağlayabilir arada bildiğin kültür farkı var biz onları onlarda bizi anlamıyo bunu aynı şekilde 90 lar grubu ile 80 ler grubunu düşün ne kadar aynı hayaller ve düşlere el uzatabilirler
Denemeden bilemeyeceğimiz şeyler.
Fazla yaş farkı yok ona kendini göster yani ilgini v. s
Aynı ortamlarda olsak olurdu belki de artık o fırsatımizda yok. Ara ara mesaj atabiliyorum sadece.
Onun yaklaşımi nasıl
Samimi ve saygılı belli ama duygusal hiç bir şey yok gibi. Yaş farkı ona çok geliyor olabilir.
Etkilesen kendinee baglasan
Uzaktan mümkün mü?
Evet tabiki
Hayatında biri olup olmadığını öğrensem deneyeceğim de onu bile öğreneceğim imkan yok.
Konuşarak sorabilirsin muhabbet arasında
Bilmiyorum 🥺
Çekinme bence ilk mı bu
Açılmak istediğim ilk kisi evet. Herkese böyledir diye düşünmesinden bile korkuyorum
Korkma bence
İstersen taktik verebilirim sana yaz bana
Açıkça konuş ne var bunda
Rezil olmaktan korkuyorum. Şok olur kesinlikle. 😔🥺
Neden rezil olasın özgür iradenle özgüvenle açıkça hissini belli ediyorsun evli degilse tabi
Değil kesinlikle değil öyle çarpık ilişkilerin insanı değilim
Tamam o zaman git ifade et kendini bundan çekinme
Burada soru soracağına git konuş
Bir yıldır cesaretimi toplayıp açılmadım ama hep iletişimde kalmaya çalıştım anlamamış mıdır ki?
En kötüyü düşün reddetse ne olur bak 1 yılın boşa geçmiş
Bakalım denemeye çalışacağım 🥲
Haberdar et sonucu
Yakın zamamda zor ama başarabilirsem tamamdır 😊
Ok
30 yasindaki bir kadin icin abes olmaz emin olun
Ne düşünür acaba.
Onu bilemem.
evli degilsen zor olmasa gerek
Değilim. Zor geliyor bana çok değerli çünkü benim için.
Keşke görüşme imkanımız olsa. Bu önceden vardı sonradan şehirler ayrıldı. O zaman da başbasa görüşme fırsatımız olmadı.(başlangıçta)
Açıkça düşüncelerini söyle
Aramızdaki iletişimin bozulmasından veya gözünden düşmekten korkuyorum.
Böyle de için içini yicek ama
Hiç sorma
Ne olucaksa olsun korkma
Tansiyon hapinin ustune ismini yazabilirsin
Aşkın yaşı yoktur 👣 💋 💋 👣 💋
İlk sevgilin mi olcak o
Adamakıllı açılacağım / açılmak istediğim ilk kişi. Daha önce ya birileri tanıştıriyordu ya da kendileri geliyordu.
Anladım, yakışıklı mı peki neden sevdin
Özel sebeblerim olmakla beraber öz güvenli, merhametli, yardimsever ve ben beğeniyorum azıcık saçları dökülmüş olsa da. 😄
Aa çok iyi saçları çıkar yaa belki, ben Bi şeyi merak ediyorum sorunu beğendim takip alırsan sevinirim..
Ya bak 2 gün sonra kalkmaz onunki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa ne güzel işte birileri seni bu kadar etkilemiş! 💕 Yaş bence sadece bir sayı, eğer ruhlarınız uyuşuyorsa asla sorun olmaz. Ona açılırken kesinlikle dürüst olmalısın ve hislerini samimi bir şekilde dile getirmelisin. Kim olduğunu, neden ilgini çektiğini ve niyetinin ciddiyetini açıkça söyle bence. İnsanlar dürüstlükten hoşlanır, sakın dolandırmaya çalışma lafları, direkt ve doğal ol. Heyecanını karşıya hissettir, ama rahatsız da etmeden! Aşkta yaş sınırını boş ver, özgüveninle parla! 😍 Peki birine açılırken hangi cümleler daha etkili olur sence?