Aşk sevgili konularında şanssızım. Yıllardır yalnızım.
Kendim bulamıyorum artık. İş ev arası gidip geliyorum.
Aşk sevgili konularında şanssızım. Yıllardır yalnızım.
Kendim bulamıyorum artık. İş ev arası gidip geliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence bu sizin kararınız.. ben konuşmazdım kendim aşık olmak isterdim
Evet senin yaşında ben de öyle diyordum.
Aşık da oldum da. Aşk da karışık bir durum tartışılır. Ayrıca burada kastedilen mantık değil yine tanışılcak etkilenme sevgi oluşcak mı zamanla ona göre zaten ciddileşir Neyse sen kendin aşık oldugnla evlebnşrsin umarım
E bi yerlerden başlamak lazım değil mi sence de?
Asıl önemli olan senin ne istediğin.
Bi ilişki istiyor musun sorusunun cevabı ne?
Evet
O zaman bi yerlerden başlayacaksın.
Kısıtlı bi çevren var ise ya çevrenin buldukları ile görüşeceksin
Ya da kendine yeni bir çevre edineceksin.
İnternet ye bunun için bi yol.
Aktivite kulüplerine katıl.
Yürüyüş,
Koro,
Sinema,
Okuma,
Gezi
Vs vs vs vs.
Önemli olan çevreyi değiştirirken de yapmaktan zevk alacağı şeyleri yapman ve buna yönelmen
Teşekkür ederm
Teşekkürü, bu kadar basit şeyler için harcama.
Hiç önemli değil
😀
Evlenmek zorunda değilsin. Ölüme çocuk getirmeniz için sizi brileriyle zorla tanıştırıyorlar, unutmayın. İçinizden geleni yapın.
Nezaketen tanışa bilirsin konuşmak istemediğin kimse ile konuşmak zorunda değilsin
Bence görücü usulü değil gönlünün istediğini seç beğen evlen
Uygunsa neden olmasın. Belki seveceğin biridir.
Belki tanımadan bilinmez
Tek sıkıntısı ailenin ilk adımda müdahale etmesi hoş değil. Oldu bittiye gelmesin.
O kötü evet. Ama öyle bi şey kabul etmem zaten. Sadece konuşalım diye bi vesile olmaya çalışıyolar aslında. Ciddileşcek mi söz evlilik tarihini ben başkasının kararına bırakmam
Neden peki, sohbet mi ilerletemiyorsun ilişkilerinde yoksa bir yerden sonra sohbet mi tıkanıp kalıyor
Yok sohbetlik durum değil. Ya hoşlandıklarım ya sevgilisi vardı ya istemedi. Bazılarını ben istemedim. Aşık oldum terk edildim. Ondan sonra hayatıma kimseyi de alamadm derken yaş bu oldu
Biraz daha rahat olmalısın bence insanlar hakkında, benim sonradan fikirlerini dinleyerek sevmeye başladığım çok insan oldu, bir de yaşım geç oluyor artık evlenmem lazım diyerek yanlış ve hatalı kararlar vermekten kaçın, önünde koca bir ömür var, özellikle ailenin görücü usulü baskısı olursa sonradan seversin vesaire, dinleme derim.
Yok ya baskıcı değil ailem. Hiç sevmeden de evlenmem. Tanışılır sevgi duygular olursa olur zaten.
Konuşabilirsin belki kaderindeki senin için hayırlısı olan kişi o kişi olabilir.
Bende artık iş tamamen görücüye dönmek üzere
Asla asla deyip bir süre sonra mecbur kalcaz
Asla demiyorum. Hiç demedim de. Ama bir yaştan sonra yeni insan tanımak birliktelik kurmak vs zor oluyor.
Ben demiştim. Evet zor güvenmek
Bence güvenmek en kolayı. Bu yaşlarda artık her şey oturmuş oluyor iki tarafta da. Güvenirsin ama karakter huy su yaşantı vs bunlardan vermen gereken ödün çok daha büyük oluyor ve bu insanı daha çok zorluyor. Yani doğrudan anlaşmalı gibi olman lazım
Şahsen bu devirde birine güvenmek bence en zoru. İllaki iki taraf da ödün verecektir sevgisi için.
Her türlü zor ama
O verdiğin ödünler bir yerden sonra seni mutsuz ediyor ama
Evet gorucu usulu daha iyi zaten
Neden peki
Güvendigin biri tanistiriyorsa kefil oluyor demektir bi insani ayni catinin altina girene kadar taniyamassin sevgiliyken rol yapabilir o yuzden disardan bi gozun bakmasi her zaman daha iyidir dusunuyorum benim fikrim
Evet o doğru. Bi de ailesini biliyosun aile de önemli. Ayrıca bu şekilde olunca sana kötü davranma kandırma gibi ya da başka amaçlarla yaklaşmamış olur
Aynen oyle
Yokkk biraz daha bekle. +40 ol jsjsjs
Dalga geçme
Eee tamam da biraz kapılarını açsan mı artık?
Araya birilerinin girmesnden hoşlanmazdm
o zaman kendin bir şeyler yap.
Boş geçme yani belli olmaz
hayır bence hiç gerek yok.
Evet konuşmalısın.
Tabiki neden olmasın yani
ilaki insanları tanımak için konuşmalısın
Ben de öyle nasip demekki olmuyor.
Senin tercihin. Nasip kısmet
Tanış
Tanış
Tanımaktan zarar gelmez