İş arkadaşımın sevgilisi bana mı yürüdü yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

İşyerinde molada terasta sigara içiyorum. İse de yeni bir kız başladı. 1 ay oldu düzgün bir muhabbetimiz yok. Karşı bankta oturuyor. İşyerinde de sevgilisi var ki sevgilisinin sigara icmesinden de hoşlanmaz. O gün bana "senin sigara icmemen gerek" dedi. Ben de espriye aldım ve "sigara faydalıdır bırakılmaz" dedim. Kız döndü "askerlik yaptın mı" dedi. Garipsedim. "Hayır" dedim. Bu sefer de "yapacak mısın" dedi. Aradan iki hafta geçti ben gene sigara molasındayım. Bu sefer sevgilisi ile içerde yemek yiyorlar. Terasta diğer köşede de bir çift var. Özel bir şey konuşuyorlardı ben de sigaramı içip içeri girdim. İçeri girince o kızı ve sevgilisini gördüm. Normalde araları iyi değil. Sevgililer ama kız pek yüz vermiyor ilgilenmiyor. Neyse ben tam içeri girdim beni gördü "dışarıda tek başına ne yapıyorsun. Eğer yalnız olduğunu bilseydim senin yanına gelirdim" dedi. Anlamadım cvp da vermedim ve o zamandan bu yana 1 aydır sürekli yardımcı olmaya geliyor. Hatta bir keresinde sevgilisi kıza "gel yemeğe çıkalım" dedi. Kız ise çıkmamış. Haberim yok.. alttan benimle muhabbet etti. Sevgilisinin yanına gitmedi. Bunu bana çocuk anlatınca kıpkırmızı oldum utandım. Kız kurnaz gibi geldi bana. Eğer çatışma yaşarsam başım da yanar.

İş arkadaşımın sevgilisi bana mı yürüdü yoksa ben mi yanlış anlıyorum?