Güncellemeler
+1 yıl
Acıyor olabilir mi? Birimden kimseyle doğru düzgün iletişimim yok. Bu o yüzden mi yakın davranmaya başladı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi olun başkaları fakr etmeden bu durumu düzeltmeliyim geyik konusu olmak istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bir anda böyle yapıyorsa sizi değilde asıl istediği şeyi bulmuş olabilir iyi geceler
Gizemli skkik havanı bırakıp düzgün cevapla artist artist kendini burada ifade edip karakter uydurma şimdi bana
şimdi hanımefendi yanlış yaptıysam afoola ama adam birşeye çok sevinmiş sizemi bilmiyorum vallahi bi aşk hocasına falan danışabilirsiniz
Söylediğin sey cok mantıklı olumlu bir gelisme sonrası ruh hali degısmıs olabilir. Fakat gereksiz meraklanmalara kıl oluyorum hala. Ofiste cok dedikodu döner ins bu durumu fark eden olmaz
iş uzarsa baya rahatsız edecek durumda patrona söylebeiirsiniz burası dünya spnuçta niyeti belli olmayabilir
Sen artık onun olmuşsun bile sahiplenmiş seni oradaki dolap , masa, bilgisayarı gibi
Yok lan öyle birsey. Doğru konuş dolap molap ne oluyor
Kadını sahiplenir gibi değil yani, bir nesneyi eşyayı sahiplenir gibi
Bu kanıya nerden vardın? Zorlama olmus
İki güldü, destek oldu , tek kalıyorsun diye sahip çıktı diye eleman bana yürüyor mu diye harcadin adamı burda. Mesafeyi kadin belirler herzaman
Benim bi muhabbeetim yok bunla. Kimseyle yok hatta. Ofiste cok dedikodu döner o yüzden iletişime uzağım. Benim hadsizliğim söz konusu değil önce haddini bil. Kadının bu devirde hükmü mü kalmış ki olayların gidişatına bir sebep olsun? Kendi skkik hayatının faturasını tanımadığın ınsanlara cıkartma avel seni
Benim hayatımda senin gibi kıvraklara yer yok
Ya bi skktir git.
🐍🐍🐍
Yürümeden Ziyade sinir bozucu bir şekilde bir şekilde burnunu sokuyor
Sebebi ne olabilir? Terslersem adım kezoya çıkabilir
Saçmalama neden çıksın ayrıya terslemeye ne gerek var... bu arada kimle konuşuyorsun diye sana soracak cesareti senden alabildiyse suç birazda sizde hanımefendi... an kimsin bana kimle konuşuyorsun diyorsun denyo.. hayırdır..
İşine bak dedim sonrasında zaten. Polemik sevmem. Ne zaman polemik yaratsam hep dışlanmışımdır. Bu yüzden üstelemedim.
Dışlamak ne demek yaaa , terbiyesizler... sen onlardan çok daha üstün ve değerlisin kimsenin sana bu şekilde davranmasına izin verme hanımefendi
Üstün veya değerli oldugum yok. Arkadas size ne içiriyorlar bu sitede yaa. Soracagım soruya da alacagıma da
Çok haklısın , ruh hali gel gitti manyaklar dolu...
Buna bakan yok, sende yeni gelmişsin birde bunda deneyim diyor
Şansımı
Abazan değil güzel kardesim. Abazanı 40 km öteden tanırım ben. Bu herif annem gibi davranıyor.
Bu çocuk tipsiz bakan yok diyoruz
Değil aqqq o yüzden soruyorum
O zaman evli kaçamak peşinde
Bilemedin bekar o yüzden suphe ettım. Ben ondan bır yas büyüğüm ayrıca
Tamam buldum katil odaya konuşmaya gelen çocuk
Hssssktir
Hahhhh öyle dumur olursun işte ben niye düşünmedim bunu olursun
Koşuyor
Dalga geçmeyin kardesim
Dalga?
kosuyor
Saçı başı dağılmasım