Aynı şirkette ama farklı ofiste biri var. İş için bazen benim oldugum ofise geliyor. Sanırım benden 10 yaş büyük. Görüyordum ama muhabbetim yoktu, birisi tanıştırdı. O gün akşam linkedinden profilime bakmış. Aradan 4-5 hafta zaman geçti, instagramdan istek attı. Acaba herkesi mi eklemiş diye baktım, takımdan başka kimseyi eklememiş. Bir ara konustugum bir erkek vardı, onunla genelde birlikte takılıyorduk gitmiş onu da eklemiş, halbuki hiçbir muhabbeti yok onunla. Kontrol etmek için mi onu da ekledi anlamadım. Birkaç hikayeme de cevap verdi. Hikayelerime çok hızlı bakıyor bir de. İlk bakan o oluyor istisnasız. Geçen gün yazdı bayağı. rahatsızlanmıstım, geçmiş olsun demişti. O gün de “iyileştin mi canını sıkma düzelir her şey sen yeter ki canını sıkma” vs yazdı. Neden bu kadar telkin vermeye çalıştı?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Size karşı ilgisi var..
Ben de muhabbeti devam ettiricek şeyler yazdım ilerleyen günlerde devamı gelir mi bilmiyorum
Muhtemelen gelir gibi duruyor..
Adamın sevgilisi varmış, ptesi bana yazdı ertesi gün kadın çıkageldi… 🥲
Sana karşı ilgisi var evet yürümeye çalışıyor
hedefinde sen varsın... siper al :)
Devamı gelecek gibi mi sence
gelir, yapacaktır da.. yalnız burada senin vereceğin tepki önemli..
Ben de muhabbeti uzattım biraz mesajlaştık öyle yani, story attıgında begeniyorum. Anlamıştır inşallah 🥲
Anlamıştır tabi ki.. ama yine temkinli olacaktır. onun tepkilerine yine karşılık verirsen ona cesaret vermiş olursun. daha çok sana yaklaşmaya çalışacaktır.
Ufukta ilişki gözüküyor
Olur bu adamdan yani..
Bu adamdan olur mu bilmem ama ikinizinde birbirinizde gönlü var gibi 😅
Bwlki
Müsaade etmeyin
Yürümeye çalışmış